Zeničani

Kulturno-politička scena, dešavanja u centralnim gradovima BiH: Zenici, Travniku, Visokom, Jajcu, Bugojnu, Tešnju, Doboju...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
kamen spoticanja

#12001 Re: Zeničani

Post by kamen spoticanja »

Jimmy McNulty wrote:
kamen spoticanja wrote: Oprostite izvinite...ev obecavam da cu otici sutra u Carpe diem i u nelegalnoj basti popiti pivu :mrgreen:
Samo da me vodite ko carsiju :mrgreen: mislim mogu se i drogirat ako cu se lakse uklopit u snage centra grada :mrgreen:
Ja u Carpe Diemu nikad nisam popio kafu jer mi se ne sviđa to mjesto, također nisam nikakav simpatizer Snage Centra ali msm da ću dat glas Vračetu (ponavljam da bih ga i Karadžiću dao kad bi mislio da ima šansu da uznemiri SDA). Druga stvar ta priča urbano-ruralno kod mene ne prolazi, imam svakakvih prijatelja i ja sam sam dijete sa sela ili prigradskog naselja (svejedno) ali sam čaršija za 90% Zeničana u svim aspektima i nikad nisam sudio ljudima na osnovu mjesta gdje izlaze i piju kahvu (što je na ovoj temi dosta ljudi radilo kada dođe ta priča) a ako ćemo čovjeka okarakterisati kao narkomana zbog toga što je u mladosti konzumirao marihuanu zaista ne znam kako onda da okarakterišemo SDA bagru koja je ogrezla u privrednom kriminalu. :shock: Iznio sam svoja zapažanja koja sam primijetio slušajući ih 10 minuta dok sam čekao bus, u tih 10 minuta je izrečena tolika količina hejta da sam se skoro zabrino, pa ovo je vrsta ljudi koja bi poslala tenkove na svoje građane samo da ostanu u vlasti. :shock:

Srdačan pozdrav!
Zahebavam te ba
dajdza-ze

#12002 Re: Zeničani

Post by dajdza-ze »

...[/quote]
Oprostite izvinite...ev obecavam da cu otici sutra u Carpe diem i u nelegalnoj basti popiti pivu :mrgreen:
Samo da me vodite ko carsiju :mrgreen: mislim mogu se i drogirat ako cu se lakse uklopit u snage centra grada :mrgreen:[/quote]
"Ne sam Safete" Ja cu ti pomoci ako treba.
Norm

#12003 Re: Zeničani

Post by Norm »

Jimmy McNulty wrote:
kamen spoticanja wrote: Ja vala ne znam ni dje ZS :mrgreen:
Sve ti možemo halaliti ali ovo je greška koja te isključuje iz građanstva Zenice :P
....nije vala puno propustio...
Jimmy McNulty wrote: Nego dok sam čekao bus slušao sam malo ovaj predizborni skup, sve se svodi na nevjerovatnu količinu mržnje prema drugome tako da su najveći dio svog govora posvetili pokušavajući ocrniti Snagu Centru. Očito je bulja proradila. Čuo sam od otga da su oni ubačeni elemnt drugih stranaka, da će trajat samo od izbora do izbora, da nemaju tradiciju, da nisu poput njih učestvovali u odbrani Bosne :shock: , očekuju i da će samo oni osvojiti mandate pa se neki ljakse iz sveg glasa dernjo po razglasu: gradonačelnik ništa ne bi mogao postići bez naših glasova u vijeću, on ništa ne bi mogao promijeniti, skoro da prijete da će sve blokirat ako njihov kandidat ne bude izabran. :shock: Kakva govna...
...kao sto sam vec rekao oni su projekat covjeka koji je unistio SDP u Zenici...ovo ostalo izreceno je za :place1:
Eborg

#12004 Re: Zeničani

Post by Eborg »

Ako ćemo biti realni, SDP nije propao u Zenici već u cijeloj Bosni i Hercegovini. Prevelika su stranka da im se desi isto kao i Silajdžićevcima ali otprilike to je taj nivo poraza.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#12005 Re: Zeničani

Post by _BataZiv_0809 »

kamen spoticanja wrote:
_BataZiv_0809 wrote:Cudi me da kamen ne zna, ili se pravi da ne zna, ko je intervenisao da bašća Karpe Dijema bude legalna :D
No no...basta je na sudu zato jos nije srusena
Te sad detalje vec ne znam, ovo mi ljudi samoinicijativno ispricase, a realno nivo su potrčka u stranci.

Kad sam cuo ko je intervenisao, shvatio sam da se Zenicom fakat upravlja iz Mehmeda Spahe :)

P.S. Iznenadio si me onim izljevom zuči :-?
cenecimoveocino

#12006 Re: RE: Re: Zeničani

Post by cenecimoveocino »

_BataZiv_0809 wrote:
kamen spoticanja wrote:
_BataZiv_0809 wrote:Cudi me da kamen ne zna, ili se pravi da ne zna, ko je intervenisao da bašća Karpe Dijema bude legalna :D
Te sad detalje vec ne znam, ovo mi ljudi samoinicijativno ispricase, a realno nivo su potrčka u stranci.

Kad sam cuo ko je intervenisao, shvatio sam da se Zenicom fakat upravlja iz Mehmeda Spahe :)

...

Sent from my S4 Mini using Tapatalk
kamen spoticanja

#12007 Re: Zeničani

_BataZiv_0809 wrote:
kamen spoticanja wrote:

Kakav izljev zuci bolan...nisam odavno bio ovako hare krisna :mrgreen:
Dzimi se upalio na predizbornu spiku zelenih...a djes propustit taj zicer :|
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#12008 Re: Zeničani

Post by Jimmy McNulty »

kamen spoticanja wrote: Zahebavam te ba
Ma ja, u šali uvali. :)
sorted

#12009 Re: Zeničani

Post by sorted »

kamen spoticanja wrote: Oprostite izvinite...ev obecavam da cu otici sutra u Carpe diem i u nelegalnoj basti popiti pivu :mrgreen:
Samo da me vodite ko carsiju :mrgreen: mislim mogu se i drogirat ako cu se lakse uklopit u snage centra grada :mrgreen:
E jesi ljakse sram te bilo. :-D. Dzaba haveru vopi, gudra i kvazifilozofija ako ne cibnes drkicu na onaj vakat i poneki hejt na sda ne mres bit ćarśija, plava krv, aristokracija. :mrgreen: Sto ti je provincijski mentalitet.. :skoljka: :zzzz:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#12010 Re: Zeničani

Post by _BataZiv_0809 »

Evo još jednog što se "šali" :D
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#12011 Re: Zeničani

Post by Jimmy McNulty »

_BataZiv_0809 wrote:Evo još jednog što se "šali" :D
Šaljivdžije :-D
kamen spoticanja

#12012 Re: Zeničani

sorted wrote:
E jesi ljakse sram te bilo. :-D. Dzaba haveru vopi, gudra i kvazifilozofija ako ne cibnes drkicu na onaj vakat i poneki hejt na sda ne mres bit ćarśija, plava krv, aristokracija. :mrgreen: Sto ti je provincijski mentalitet.. :skoljka: :zzzz:
A kako cu hejtat stranku koja na svojoj listi pod brojem 31 ima gospodjicu Zukic :mrgreen:
kamen spoticanja

#12013 Re: Zeničani

Jimmy McNulty wrote:
kamen spoticanja wrote: Zahebavam te ba
Ma ja, u šali uvali. :)
Ma ja ustvari.pokusavam da te nagovorim da glasas za zelene :mrgreen:
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#12014 Re: Zeničani

Post by Jimmy McNulty »

kamen spoticanja wrote: Ma ja ustvari.pokusavam da te nagovorim da glasas za zelene :mrgreen:
Prije ćeš nagovorit Dodika da se kandiduje za bošnjačkog člana Predsjedništva. :)
Freamon Lester

#12015 Re: Zeničani

Post by Freamon Lester »

sorted wrote:
Kakvi kompleksi iz tebe progovaraju?
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#12016 Re: Zeničani

Post by _BataZiv_0809 »

Forsirate tu Mirandu ko da je Kerr :D
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#12017 Re: Zeničani

Post by Jimmy McNulty »

_BataZiv_0809 wrote:Forsirate tu Mirandu ko da je Kerr :D
Kerruša
kamen spoticanja

#12018 Re: Zeničani

:pliska:
Jimmy McNulty wrote:
kamen spoticanja wrote: Ma ja ustvari.pokusavam da te nagovorim da glasas za zelene :mrgreen:
Prije ćeš nagovorit Dodika da se kandiduje za bošnjačkog člana Predsjedništva. :)
:pliska:
kamen spoticanja

#12019 Re: Zeničani

_BataZiv_0809 wrote:Forsirate tu Mirandu ko da je Kerr :D
Nista Kerr
Samo.Zukic :mrgreen:
BlackCaviar

#12020 Re: Zeničani

Post by BlackCaviar »

Image

:izet: :izet:
dajdza-ze

#12021 Re: Zeničani

Post by dajdza-ze »

Jimmy McNulty wrote:
:run:
kamen spoticanja

#12022 Re: Zeničani

Na centralnom predizbornom skupu SDP-a u ponedeljak gostima ce se obratiti i Mirsad Mesic :mrgreen:
Freamon Lester

#12023 Re: Zeničani

Post by Freamon Lester »

kamen spoticanja wrote:Na centralnom predizbornom skupu SDP-a u ponedeljak gostima ce se obratiti i Mirsad Mesic :mrgreen:
Moze im se i drug Tito obratiti isto im slijedi u izbornoj noci. :D
kamen spoticanja

#12024 Re: Zeničani

Freamon Lester wrote:
kamen spoticanja wrote:Na centralnom predizbornom skupu SDP-a u ponedeljak gostima ce se obratiti i Mirsad Mesic :mrgreen:
Moze im se i drug Tito obratiti isto im slijedi u izbornoj noci. :D
Vichesh kad kaze " civa druze izvini,narode glasajte za malog" :mrgreen:
N.N.

#12025 Re: Zeničani

Post by N.N. »

Danira je Tito, kakva Miranda :D :razz:

Image
Post Reply