Zenicani help !
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Muatez
#1 Zenicani help !
Help Zenica people !
Imam sastanak na "slijepo" u Zenici tacnije caffe bordeaux i planiram ostati sedam dana u vasem gradu.Zato vas molim ako neko ima od vas informacije kakav je to caffe i kakvi ljudi dolaze u isti.
Druga molba je za smjestaj.Da li ima hotel ili motel van urbane jezgre negdje gdje je mirno i tiho,nema veze ako je udaljen i vise kilometara.
Plz javite mi.
Imam sastanak na "slijepo" u Zenici tacnije caffe bordeaux i planiram ostati sedam dana u vasem gradu.Zato vas molim ako neko ima od vas informacije kakav je to caffe i kakvi ljudi dolaze u isti.
Druga molba je za smjestaj.Da li ima hotel ili motel van urbane jezgre negdje gdje je mirno i tiho,nema veze ako je udaljen i vise kilometara.
Plz javite mi.
-
misty
no problem,friend!
Ti mahalac ne poganaj carsiju,pomozi covjeku!
Vako stvari stoje,caffe bordeux je super mjesto i tu sigurno neces natrapati na osobu poput "mahalca"znaci fina raja,no sikiriki!
A za mirno mjesto,ako volis planinu imas na Smetovima(6-8km od grada)
motel,a imas tih motelia uz auto put prema travniku!
Fin provod ti zelim,uzivaj u nasoj carsiji i javi kako je bilo,vazi!
Ti mahalac ne poganaj carsiju,pomozi covjeku!
Vako stvari stoje,caffe bordeux je super mjesto i tu sigurno neces natrapati na osobu poput "mahalca"znaci fina raja,no sikiriki!
A za mirno mjesto,ako volis planinu imas na Smetovima(6-8km od grada)
motel,a imas tih motelia uz auto put prema travniku!
Fin provod ti zelim,uzivaj u nasoj carsiji i javi kako je bilo,vazi!
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Bordeux...veca moja soba od njega...
a za smjestaj...prije ulaza u Zenicu kad budes dolazio iz pravca Doboja(pretpostavljam
) imash nov Motel Almy u sklopu benzinske pumpe,skladista gr.materijala,BAU marketa...svasta nesto co`ek pravi tu...to ti je 1 km od sjevernog ulaza grada a negdje 4-5 do centra...tako nesto...fakat nikad na onaj kilometar sat ne pogledam..
.A to za Smetove...e vala...
...jedino ako trazi romantiku...
...medju ovcama i chobanima
.A Lasvanska dolina...eh tamo u motelima mozhes spojiti spavanje sa ugodnim
.
-
Nabildana_Baba
#5 Re: Zenicani help !
Nadam se da odavno imas licnu, u Bordo ti izlaze starija raja.Muatez wrote:Help Zenica people !
Plz javite mi.
Najjeftiniji smjestaj mozes naci u Studentskom domu u Crkvicama ili u hotelu Rudar. A najudaljeniji na Smetovima:)
-
Nabildana_Baba
#6 Re: Zenicani help !
Nadam se da odavno imas licnu, u Bordo ti izlaze starija raja.Muatez wrote:Help Zenica people !
Plz javite mi.
Najjeftiniji smjestaj mozes naci u Studentskom domu u Crkvicama ili u hotelu Rudar. A najudaljeniji na Smetovima:)
-
Nabildana_Baba
#7 Re: Zenicani help !
Plz javite mi.
-
Bobi
- Forum administrator
Baba, hocel` to..
.
-
Bobi
- Forum administrator
-
Nabildana_Baba
Sto si navalio? Pusti covjeka neka sam odluci.
Almy ti je neki rod, ha?
-
Bobi
- Forum administrator
Ama baba
...zar da ode u ...

..nema smisla...kad vec dolazi sa stilom nek mu je i smjestaj takav.
http://www.turizam-zdk.net/web-bos/data ... _rudar.jpg
Vise informacija o smjestaju mozhes naci na gornjem linku.

..nema smisla...kad vec dolazi sa stilom nek mu je i smjestaj takav.
http://www.turizam-zdk.net/web-bos/data ... _rudar.jpg
Vise informacija o smjestaju mozhes naci na gornjem linku.
-
Muatez
Kako ste brzi.Hvala vam puno.Misty i Bobi hvala, mogu osjetiti zrelost u vama i urbani duh.Za razliku od ostalih.Znaci bordeaux starija raja.Odlicno ja izgleda pripadam tamo vec mi je 30-ta.
Gledao sam slike koje ste mi poslali valjda cu se snaci ali ti mi smetovi koji su udaljeni izgledaju najboljom idejom.
Prije par mjeseci sam upoznao zenicanku na netu ali znate kako je svijet varljiv pa sam imao odredzene sumnje.Ona mi kaze da izlazi u taj caffe zato sam vas i pitao.Nasao sam nesto u toj osobi sto sam dugo trazio ali nisam ni sanjao da ce to biti u Zenici.Nije me nikad put vezao za Zenicu pa zato i slabo znam o vasem gradu ali eto za sve ima prvi put.
Cuo sam mnogo o vama a posebno o navijacima koje imate.Oko fudbala nemam pojma i ne interesira me ali sam gledao snimke vasih navijaca.
Imaju momci srca nema sta.
Misty I Bobi hvala opet.Super ste.
Gledao sam slike koje ste mi poslali valjda cu se snaci ali ti mi smetovi koji su udaljeni izgledaju najboljom idejom.
Prije par mjeseci sam upoznao zenicanku na netu ali znate kako je svijet varljiv pa sam imao odredzene sumnje.Ona mi kaze da izlazi u taj caffe zato sam vas i pitao.Nasao sam nesto u toj osobi sto sam dugo trazio ali nisam ni sanjao da ce to biti u Zenici.Nije me nikad put vezao za Zenicu pa zato i slabo znam o vasem gradu ali eto za sve ima prvi put.
Cuo sam mnogo o vama a posebno o navijacima koje imate.Oko fudbala nemam pojma i ne interesira me ali sam gledao snimke vasih navijaca.
Imaju momci srca nema sta.
Misty I Bobi hvala opet.Super ste.