Zenica: Uskoro otvaranje trgovačkog centra
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Nihad_27
#1 Zenica: Uskoro otvaranje trgovačkog centra
Vlasnik kompanije «Džananović» d.o.o. Zenica Salko Džananović danas je zajedno sa svojim saradnicima objavio da će se svečano otvorenje Trgovačkog centra i hotela «Zenica» u sklopu ...
... Poslovno-sportskog centra Kamberovića polje dogoditi 29. februara u 15 sati.
«Nakon 22 mjeseca velikih radova koje je izvodila 31 kompanija iz BiH i inostranstva došao je trenutak da objavimo da će najveći trgovački centar u BiH biti otvoren 29. februara i da će tu čast imati Husejin Smajlović, načelnik Općine Zenica, koji je najzaslužniji što je u Zenici došlo do izgradnje ovako savremenog kompleksa», objavio je Salko Džananović, investitor projekta.
Posao u trgovačkom centru i hotelu, dobit će oko hiljadu ljudi. Trgovački centar ima više od 60.000 metara kvadratnih korisne površine i na njegove dvije etaže svoje trgovačke, ugostiteljske, bankarske i druge usluge nudit će više od stotinu domaćih i inostranih preduzeća.
«Hotel Zenica jedan je od najmodernijih u ovom dijelu Evrope. Raspolaže s 87 savremeno opremljenih soba, četiri apartmana, među kojim i je i tzv. predsjednički s oko 200 kvadrata. Hotel ima dvije sale za sastanke, kongresnu dvoranu, velnes centar, bazen i mnoštvo drugih sadržaja», izjavio je Ajdin Džananović, direktor hotela «Zenica», prvog bh. hotela s pet zvjezdica.
Investitori očekuju da će trgovački centar dnevno posjetiti i do deset hiljada posjetilaca.
... Poslovno-sportskog centra Kamberovića polje dogoditi 29. februara u 15 sati.
«Nakon 22 mjeseca velikih radova koje je izvodila 31 kompanija iz BiH i inostranstva došao je trenutak da objavimo da će najveći trgovački centar u BiH biti otvoren 29. februara i da će tu čast imati Husejin Smajlović, načelnik Općine Zenica, koji je najzaslužniji što je u Zenici došlo do izgradnje ovako savremenog kompleksa», objavio je Salko Džananović, investitor projekta.
Posao u trgovačkom centru i hotelu, dobit će oko hiljadu ljudi. Trgovački centar ima više od 60.000 metara kvadratnih korisne površine i na njegove dvije etaže svoje trgovačke, ugostiteljske, bankarske i druge usluge nudit će više od stotinu domaćih i inostranih preduzeća.
«Hotel Zenica jedan je od najmodernijih u ovom dijelu Evrope. Raspolaže s 87 savremeno opremljenih soba, četiri apartmana, među kojim i je i tzv. predsjednički s oko 200 kvadrata. Hotel ima dvije sale za sastanke, kongresnu dvoranu, velnes centar, bazen i mnoštvo drugih sadržaja», izjavio je Ajdin Džananović, direktor hotela «Zenica», prvog bh. hotela s pet zvjezdica.
Investitori očekuju da će trgovački centar dnevno posjetiti i do deset hiljada posjetilaca.
- banjaluka078
Je li to ovo: http://dzonlic.blogspot.com/2008/02/fot ... hotel.html ? Lijepo izgleda.
- SaraLe
Da, to je tobanjaluka078 wrote:Je li to ovo: http://dzonlic.blogspot.com/2008/02/fot ... hotel.html ? Lijepo izgleda.
-
Nihad_27
Izgleda da je to ujedno i najveci trgovacki centar u BIH. Ako uistinu zaposli toliki broj ljudi onda je to ogromna stvar.
I unutrasnji izgled nije los.
http://dzonlic.blogspot.com/2008/02/fot ... hotel.html
U Zenici se uradilo jako pun stvari u zadnje dvije godine i grad je konacno krenuo naprijed. Isto bih rekao i za Tuzlu. Ta dva grada su mi nekako "spavala" zadnjih 10-tak godina a u zadnje dvije godine su konacno izasli iz tog sna.
I autoput ce imati ogroman uticaj za razvoj Zenice.
I unutrasnji izgled nije los.
http://dzonlic.blogspot.com/2008/02/fot ... hotel.html
U Zenici se uradilo jako pun stvari u zadnje dvije godine i grad je konacno krenuo naprijed. Isto bih rekao i za Tuzlu. Ta dva grada su mi nekako "spavala" zadnjih 10-tak godina a u zadnje dvije godine su konacno izasli iz tog sna.
I autoput ce imati ogroman uticaj za razvoj Zenice.
- Vares City
Ja ja,Salko napravi,....
Neka je vala,...ako nista bar ce sirotinja imati malo veci izbor u Salkinim
kontejnerima
E Salko,Salko,....
E moj narode,...
Neka je vala,...ako nista bar ce sirotinja imati malo veci izbor u Salkinim
kontejnerima
E Salko,Salko,....
E moj narode,...
-
dr.iver
ne salkinim, on drzi samo hotel, da im-potentne face mogu guziti, bez da ih zena skonta
trgovinu pak vodi franjo tudjman, prvi hdz-ovac i predsjednik hrvatske...(konzum za neupucene)
sportska dvorana jos nije zavrsena....bitno da je asfaltirano sve okolo, podzemna parking garaza?nikad cuo

trgovinu pak vodi franjo tudjman, prvi hdz-ovac i predsjednik hrvatske...(konzum za neupucene)
sportska dvorana jos nije zavrsena....bitno da je asfaltirano sve okolo, podzemna parking garaza?nikad cuo
- metal_rules_cura
Kamo srece da se u Zenici primarno rijesio recimo problem grijanja pa tek onda hotela i trgovackih centara... Ali eto...
-
pita_zeljanica
sve okolo asfaltirano?dr.iver wrote:ne salkinim, on drzi samo hotel, da im-potentne face mogu guziti, bez da ih zena skonta
sportska dvorana jos nije zavrsena....bitno da je asfaltirano sve okolo, podzemna parking garaza?nikad cuo![]()
- trinaesti
http://www.zenicki.com
fotke PSC-a IZNUTRA dan prije otvaranja!
pogledajte sta sve ima unutra i BUJRUM u Zenicu!
- anex
- Nindža revizor
- Grijem se na: čumur
- Vozim: Scott i Kuga
- Horoskop: imam
trinaesti wrote:www.zenicki.com
ajajajaj
pa ovo nema ni u sarajvu...hahahah
PS: pozzz od bambina trinesti
-
Nihad_27
I meni se svida izgled.
Jos jedna dobra vijest iz Zenice.
ZENICA: OTVORENA LIVNICA CIMOS TMD CASTING
http://www.biznis.ba//index.php?option= ... &Itemid=59
Jos jedna dobra vijest iz Zenice.
ZENICA: OTVORENA LIVNICA CIMOS TMD CASTING
http://www.biznis.ba//index.php?option= ... &Itemid=59
- Bosanac_21
Masalna nek je sa hairom
Obeselilo me ono "oko hiljadu radnih mjesta" u trgovackom centru.
Hajmo Bosno, hajmo Hercegovino
Obeselilo me ono "oko hiljadu radnih mjesta" u trgovackom centru.
Hajmo Bosno, hajmo Hercegovino
-
zemljotres
I ja se otvaram svaki dan bar jednom, pa ne reklamiram! 
-
jefferson
npr. Kako rjesiti? De nas prosvjetli?metal_rules_cura wrote:Kamo srece da se u Zenici primarno rijesio recimo problem grijanja pa tek onda hotela i trgovackih centara... Ali eto...
Samo da znas da se takve stvari finansiraju od poreza koji placaju Cimos, ovakvi trgovacki centri, Mittal i svi ostali koji privredjuju a ne seru o tome sta treba uraditi a da niko ovdje od par ljudi koji vazda kake po svemu nije dao svoj prijedlog rjesavanja svega sto nevalja u Zenici, a to je po njima, SVE!
Juce je u Zenici prakticno otvoreno 1.600 radnih mjesta (Cimos, centar). To je oko 5,000 clanova porodica koje ce dobivati mjesecni prihod, izaci i potrositi itd, itd! Gospodo ako znate bolje krajnje je vrijeme da nam pokazete!
-
adi_ze
Cisto da ne ostane na ovoj dezinformaciji..dr.iver wrote:ne salkinim, on drzi samo hotel, da im-potentne face mogu guziti, bez da ih zena skonta
sportska dvorana jos nije zavrsena....bitno da je asfaltirano sve okolo, podzemna parking garaza?nikad cuo![]()
Salko dz. je vlasnik i hotela i trznog centra. Konzum (aka franjo po tebi) je samo zakupac poslovnog prostora kao i svi ostali. doduse, najveceg poslovnog prostora. Dvorana se pravi, danas su i fasadu poceli raditi, a podzemne garaze postoje. Hotel ima 4 zvjezdice, a ne 5.
Inace, centar jako dobro uradjen, ima dobrih prodavnica sa pristupacnim cijenama.. veceras je nekoliko hiljada ljudi krocilo centrom, i bukvalno se nije moglo hodati od guzve..
-
Nihad_27
Upravo to. Ovo sto se trenutno desava u Zenici je ogromna stvar. Kao sto sam rekao Zenica se "probudila" u zadnje dvije godine.jefferson wrote:metal_rules_cura wrote:Kamo srece da se u Zenici primarno rijesio recimo problem grijanja pa tek onda hotela i trgovackih centara... Ali eto...
Juce je u Zenici prakticno otvoreno 1.600 radnih mjesta (Cimos, centar). To je oko 5,000 clanova porodica koje ce dobivati mjesecni prihod, izaci i potrositi itd, itd! Gospodo ako znate bolje krajnje je vrijeme da nam pokazete!
Recimo da imamo tih manje vise 2.000 novih radnih mjesta, ovdje ubrajam i ovu fabriku tepiha sto ce se otvoriti. A ima i vise ako ubrojimo nova zaposljenja u Zeljezari.
Recimo da ce tih 2.000 imati prosjecnu platu od 600KM. To je novih 1.200.000KM koji ce da zavrse svakog mjeseca u lokalnim prodavnicama, kaficima, itd... To znaci indirektna zaposljenja.
U svakom slucajno jako pozitivno.
-
didierdase
STA SERETE VISE? ZIVJELA ZENICA TUZLA I SVI NA SVIJETU, POZDRAV I CELIKU POBJEDA SUTRA. I ZENICA FOREVER DA SVIMA BUDE NICE AND HAPPY.
- chinese_water
Cisto informativno ... Konzum je kupio prostoradi_ze wrote:Cisto da ne ostane na ovoj dezinformaciji..dr.iver wrote:ne salkinim, on drzi samo hotel, da im-potentne face mogu guziti, bez da ih zena skonta
Salko dz. je vlasnik i hotela i trznog centra. Konzum (aka franjo po tebi) je samo zakupac poslovnog prostora kao i svi ostali. doduse, najveceg poslovnog prostora. Dvorana se pravi, danas su i fasadu poceli raditi, a podzemne garaze postoje. Hotel ima 4 zvjezdice, a ne 5.
Inace, centar jako dobro uradjen, ima dobrih prodavnica sa pristupacnim cijenama.. veceras je nekoliko hiljada ljudi krocilo centrom, i bukvalno se nije moglo hodati od guzve..
-
StupskaBitanga
kupio je i sve ex prodavnice Džananovića u srednjoj bosni
-
adi_ze
Koliko sam ja cuo samo je zakupac, ali ako imas bolje infochinese_water wrote: Cisto informativno ... Konzum je kupio prostor
konzum, Benetton,Lacoste,Vero moda, Tally Weijl, Tom Tailor,Urban republic, Magma, Levi s, Bata, DM, Kozmo, Martimex,Planet obuća, Wuf sport,Puma, Nike, LG shop, Sony, Lisica,Tekstilpromet, Sarajevotekstil, Office shoes, M.A:A, Mona, Astra-Borovo, Bellisima, Springfiled , New yorker, Zlatara Celje, Peko, Alpina, Tehnomarket,Diadema,
Cijene su kao i sarajevske, negdje ide 5-10 km gore dole, ali velike razlike nema..
-
zebih
hajde da razjasnimo .nema tu nikakvog zakupa na 15 god. i ne pije ti vode tih tvojih 100%.adi_ze wrote:Koliko sam ja cuo samo je zakupac, ali ako imas bolje infochinese_water wrote: Cisto informativno ... Konzum je kupio prostorOstale prodavnice nisu kupljene nego zakupljene na 15 godina, to je 100%
konzum, Benetton,Lacoste,Vero moda, Tally Weijl, Tom Tailor,Urban republic, Magma, Levi s, Bata, DM, Kozmo, Martimex,Planet obuća, Wuf sport,Puma, Nike, LG shop, Sony, Lisica,Tekstilpromet, Sarajevotekstil, Office shoes, M.A:A, Mona, Astra-Borovo, Bellisima, Springfiled , New yorker, Zlatara Celje, Peko, Alpina, Tehnomarket,Diadema,
Cijene su kao i sarajevske, negdje ide 5-10 km gore dole, ali velike razlike nema..
Svi prodani prostori su u vlasnistvu kupca.Pa zar mislis da bi netko dao 3000 - 4000 KM za m2 i da koristi samo 15 god.
Postoje prostori koje je kupio netko , pa ih izdao u zakup drugim firmama, ako te to buni.
[/img]
-
sulesavic
Ovome objektu, prema kojem bijah skeptièan, treba reklama ako hoæe uspjeti. Reklama podrazumijeva davanje nekog jednostavnog i pamtljivog imena (bez ÈÆ©®Ð&D®) - za ¹to je, èini mi se, veæa kasno...
Sama Zenica ono ne mo¾e saèuvati. Volio bih da se varam...
I na kraju, u kontekstu reklamiranja, PSC D¾ananoviæ je ne¹to èega se niko postidio ne bi...
Sama Zenica ono ne mo¾e saèuvati. Volio bih da se varam...
I na kraju, u kontekstu reklamiranja, PSC D¾ananoviæ je ne¹to èega se niko postidio ne bi...