Je li se taj spot snimio? Citao sam da ga snimaju u Feb. Ima li ikakvih vijesti sto se tice njihovog novog albuma, prave li ista?
Zna li iko ikakvu stranicu gdje se mogu gledati bilo kakvi video spotovi, trazim uglavnom zabavnu muziku. Turbofolk, Halid, Ceca i ostala kampanja me ne interesuju.
Zenica Blues - Video
Moderator: _BataZiv_0809
-
mr_orange
#3 Re: Zenica Blues - Video
Spot je snimljen, već se 'vrtio' na TV stanicama. Ne znam da li ga ima na netu, ali pokušaj preko DC++Drug_Tito wrote:Je li se taj spot snimio? Citao sam da ga snimaju u Feb. Ima li ikakvih vijesti sto se tice njihovog novog albuma, prave li ista?
Zna li iko ikakvu stranicu gdje se mogu gledati bilo kakvi video spotovi, trazim uglavnom zabavnu muziku. Turbofolk, Halid, Ceca i ostala kampanja me ne interesuju.
-
arnica_80
Ako zelis mogu ti reci kako da ga skines (trenutno sad nemam vremena, al mogu ti kasnije reci ako hoces). Koliko znam tamo su najvece sanse da nades nesto jer ja sam tamo nasla ni o cemu mozda nisam mogla sanjatiDrug_Tito wrote:Hvala. Nikad nisam cuo za tako nesto DC++. A kakav je spot?
A spot... nisam ga vidjela.... nisam cak ni znala da se snima. Bas cu pogledati na DC ++.