Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hananah wrote:Iv Rose u Ferhadiji, jednostavno ti je naci
Hvala, ali prijateljica mi je išla tamo... i poslije depilacije, na nogama su joj ostale neke velike crvene fleke... neke su nestale, ali neke su jošuvijek tu, poslije skoro godinu dana... pa mi se ne mili prepuštat im svoje međunožje
Pooll wrote:pa to je onda do nogu tvoje prijateljice
Nema potrebe za tim ljutim smajlijima... (osim ako si kozmetičarka u IR)nije do njenih nogu. Cure se depilirala i ranije, pa nije joj prvi put. U svakom slučaju... Doktor joj je rekao da ima neke veze sa kapilarima i korištenim voskom, temperaturom....
Ja sam imala dobru, ali je rodila prije mjesec dana, pa ima pametnija posla neg da meni gleda među noge.
e to za ives rocher (jel se ovako pise ) nije izolovan slucaj... jos ljudi se zalilo na njih... meni je drugarica preporucila super kozmeticarku, posebno sto se depilacije tice kod papagajke... nemam sada br. telefona, ako hoces saljem kad nadjem...
Pooll wrote:pa to je onda do nogu tvoje prijateljice
Nema potrebe za tim ljutim smajlijima... (osim ako si kozmetičarka u IR)nije do njenih nogu. Cure se depilirala i ranije, pa nije joj prvi put. U svakom slučaju... Doktor joj je rekao da ima neke veze sa kapilarima i korištenim voskom, temperaturom....
Ja sam imala dobru, ali je rodila prije mjesec dana, pa ima pametnija posla neg da meni gleda među noge.
Glumica wrote:e to za ives rocher (jel se ovako pise ) nije izolovan slucaj... jos ljudi se zalilo na njih... meni je drugarica preporucila super kozmeticarku, posebno sto se depilacije tice kod papagajke... nemam sada br. telefona, ako hoces saljem kad nadjem...
Bila bi ti jaaaaaaaaaaako zahvalna i mnogo bi me usrećila
Daj bona ne foliraj da ne znaš gdje da odeš.
Otiđi u Hakije Kulenovića više Robota sa lijeve strane , ima neki salon ljepote pa reci da smo te poslali Brazzo i ja sve koke koje mota rade će te srediti tako da ti bikini neće biti potreban.