Nisu nasljedni, nekako mene zapalo. Željezo je u redu. Svijetle sam puti, pa valjda više dolazi do izražaja.Munlajt wrote:Jesu nasljedni ili?FrozenCastle wrote:Da li neko ima preporuku za kremu oko očiju da pomaže oko tamnih podočnjaka?
Žene pitaju žene
Moderator: O'zone
-
#4101 Re: Žene pitaju žene
- Miss Moonlight
#4102 Re: Žene pitaju žene
Za nasljedne nema lijeka. Za ove umjeren san, ni puno ni premalo i neka fina kremica za njegu oko očijuFrozenCastle wrote:Nisu nasljedni, nekako mene zapalo. Željezo je u redu. Svijetle sam puti, pa valjda više dolazi do izražaja.Munlajt wrote:Jesu nasljedni ili?FrozenCastle wrote:Da li neko ima preporuku za kremu oko očiju da pomaže oko tamnih podočnjaka?

#4103 Re: Žene pitaju žene
Ne znam na kojoj temi da pitam, a da ne otvaramo novu:
Kakve čizme ste planirale da kupite ove jeseni/zime? Mogu i slike.
Neko prijedlog gdje bih u Sa pogledala fine martinke odnosno takav model, al malo neobičnije ne klasika?
Hvala
Neko prijedlog gdje bih u Sa pogledala fine martinke odnosno takav model, al malo neobičnije ne klasika?
Hvala

#4104 Re: Žene pitaju žene
FrozenCastle wrote:Da li neko ima preporuku za kremu oko očiju da pomaže oko tamnih podočnjaka?
Za kremu ne znam, vidi u Farmasiju onu za izbjeljivanje koze...ali znam za korektor - MAC Prolongwear, vrijedi 46KM, jer traje i vise od godinu

- MarlboroGold
#4105 Re: Žene pitaju žene
Treba li vam kafa da se još ispričate? 

- vjesticanametli
#4106 Re: Žene pitaju žene
jes ti ovde kafekuVarcaMarlboroGold wrote:Treba li vam kafa da se još ispričate?

#4107 Re: Žene pitaju žene
Treba. Zakuhaj. Ali ne otvaraj usta, imate vi svoju temu.MarlboroGold wrote:Treba li vam kafa da se još ispričate?

- MarlboroGold
#4108 Re: Žene pitaju žene
Došao da vidim ima li kakvih savjeta za Sadetu i njenu svekrvu 

- MarlboroGold
#4109 Re: Žene pitaju žene
Ona tamo? Neka hvala... kad ih popuste lovačke priče možda se i javimEuridika wrote:Treba. Zakuhaj. Ali ne otvaraj usta, imate vi svoju temu.MarlboroGold wrote:Treba li vam kafa da se još ispričate?

#4110 Re: Žene pitaju žene
Pa jedino to i mogu pričati muški, šta si drugo očekivao?MarlboroGold wrote:Ona tamo? Neka hvala... kad ih popuste lovačke priče možda se i javimEuridika wrote:Treba. Zakuhaj. Ali ne otvaraj usta, imate vi svoju temu.MarlboroGold wrote:Treba li vam kafa da se još ispričate?

- MarlboroGold
#4111 Re: Žene pitaju žene
Nisu samo muške lovačke priče. Ima i ženskihEuridika wrote: Pa jedino to i mogu pričati muški, šta si drugo očekivao?![]()

#4112 Re: Žene pitaju žene
Zar ima i (ribo)lovica na forumu?MarlboroGold wrote:Nisu samo muške lovačke priče. Ima i ženskihEuridika wrote: Pa jedino to i mogu pričati muški, šta si drugo očekivao?![]()

-
#4113 Re: Žene pitaju žene
kante se ribolovacaEuridika wrote:Zar ima i (ribo)lovica na forumu?MarlboroGold wrote:Nisu samo muške lovačke priče. Ima i ženskihEuridika wrote: Pa jedino to i mogu pričati muški, šta si drugo očekivao?![]()
Nisam ih upratila.

#4114 Re: Žene pitaju žene
pijo_zoljo wrote:kante se ribolovacaEuridika wrote:Zar ima i (ribo)lovica na forumu?MarlboroGold wrote:Nisu samo muške lovačke priče. Ima i ženskihNisam ih upratila.

Pa da vas mi ne spomenemo, ne bi niko drugi.

A uostalom pričali smo o ženama (ribo)lovcima, ne o muškima.

- MarlboroGold
#4115 Re: Žene pitaju žene
Nije čojk popio kafuEuridika wrote:![]()
Pa da vas mi ne spomenemo, ne bi niko drugi.![]()
![]()
A uostalom pričali smo o ženama (ribo)lovcima, ne o muškima.

#4116 Re: Žene pitaju žene
?nova_ja wrote:Ne znam na kojoj temi da pitam, a da ne otvaramo novu:
Hvala
- male_okice
#4117 Re: Žene pitaju žene
nova_ja wrote:?nova_ja wrote:Ne znam na kojoj temi da pitam, a da ne otvaramo novu:
Hvala
ja cu kupiti ove. probala sam ih prosle sedmice udobne su mi, tamaris, planika uopste nisu skupe, 99 KM

#4119 Re: Žene pitaju žene
Nisu ni moj stil, mislim da ćes tesko kombinovati.
Ja bih crne martinke s malim džonom, s nekim simpa nitnicama i biserima, al ne mogu da nadjem
A ove Guess sam zapikala , i divne su mi

Ja bih crne martinke s malim džonom, s nekim simpa nitnicama i biserima, al ne mogu da nadjem

A ove Guess sam zapikala , i divne su mi

- male_okice
#4120 Re: Žene pitaju žene
nova_ja wrote:Nisu ni moj stil, mislim da ćes tesko kombinovati.
A ove Guess sam zapikala , i divne su mi![]()
[imgg[/img]
ja ovakvih stvari imam tonu...nije meni problem kombinovati. ja volim neobicne cipele

- Ramzess Veliki
#4121 Re: Žene pitaju žene
Auuu ... jesu ....nova_ja wrote:Nisu ni moj stil, mislim da ćes tesko kombinovati.

#4122 Re: Žene pitaju žene
Jel de?Ramzess Veliki wrote:
Auuu ... jesu ....

A te markinke su za jeans, pletenih haljinica i naših kišurina ...

- Ramzess Veliki
#4123 Re: Žene pitaju žene
Jesu ... peta je savrsena, elegantna linija, bas vrh.nova_ja wrote:Jel de?Ramzess Veliki wrote:
Auuu ... jesu ....Bas su hot za ponekad.
A te markinke su za jeans, pletenih haljinica i naših kišurina ...

#4124 Re: Žene pitaju žene
Dobre. Ja imam slične, ubij me ako se mogu sjetiti koje marke, ali su moje boje vina i materijal je pola brušena koža, pola obična koža.nova_ja wrote:Nisu ni moj stil, mislim da ćes tesko kombinovati.
Kako se ove sa slike obuvaju, je li šlic bočno ili straga?
- Miss Moonlight
#4125 Re: Žene pitaju žene
Wow.. I love it!nova_ja wrote:Nisu ni moj stil, mislim da ćes tesko kombinovati.