Žene pitaju žene

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
cLo

#3976 Re: Žene pitaju žene

Post by cLo »

Secer_033 wrote:Duzu samo ako ce njegovati kosu. Ne volim masne, nepocesljane frizure. I volim man bun :D
Image

ahhh
Aurelia Bronski

#3977 Re: Žene pitaju žene

Post by Aurelia Bronski »

Njanjavi wrote: E ovo ti necu halalit NIKAAAD :D
Sve moze al rec da ne hejtam dobro, HEREEEZAAAAA :roll:
Odo sad rondat po sta ste kuhale danas uzinat :evil:
:srce:

:D :D :D
Bloody

#3978 Re: Žene pitaju žene

Post by Bloody »

Cini se da niko ne traca :D
MedenoSrce

#3979 Re: Žene pitaju žene

Post by MedenoSrce »

Tracam ja. Ogovaram. "Poznate" tipa Dinu Konakovica :D, bliske ljude ne ogovaram.
Mene pogadja kada dođe do mene da me je meni draga osoba u nekom momentu ogovarala sa nekim. Nekada je suočim sa tim kada se smirim, a nekada u meni počne rasti sumnja i prezir. Dobro razmislim o motivima osobe koja je to učinila, ali nekako ne mogu da nađem opravdanje da mi se ne kaže direktno. Valjda gdje ja sebe ne mogu zamisliti da sa nekim pijem kafu a 10 mislim ... jer uvijek svijet mjerimo prema sebi, ono sto smatramo da smo mi sposobni skloni smo vjerovati da je i neko drugi.
Bloody

#3980 Re: Žene pitaju žene

Post by Bloody »

Sta nosite na putovanje? Kako odredite neophodno a da vam ne zafali nista? Mene kritikuju da nosim sve osim stola za peglanje,kako bih drugacije kad mi sve treba :lol: Dajte mi poneki pametan savjet.Hvala :)
dobar osjecaj

#3981 Re: Žene pitaju žene

Post by dobar osjecaj »

Bloody wrote:Sta nosite na putovanje? Kako odredite neophodno a da vam ne zafali nista? Mene kritikuju da nosim sve osim stola za peglanje,kako bih drugacije kad mi sve treba :lol: Dajte mi poneki pametan savjet.Hvala :)
Odes par puta na put s arsenalom stvari. Prvo ukazivanje istine dozivis kad ti prisjedne podizati kofer. Drugo kad se vratis kuci pa shvatis da je omjer koristenih spram nekoristenih stvari 20:80. Ja volim putovati neoptereceno i moci trcati sa svojim koferom jer uvijek kasnim.
annoy

#3982 Re: Žene pitaju žene

Post by annoy »

Ja uvijek nosim kamaru stvari, ali u svoju obranu, većinu toga obučem. Prošli tjedan sam za petodnevno putovanje ponijela trećinu ormara, i skoro sve obukla :D al zato mi nije bilo svejedno kad je trebalo teglit kofer. Trebala bih sljedeći mjesec otputovat na par tjedana, već gledam kako ću šta nosit, kad bih barem nekako ormar mogla kompletno ponijet :oops:
Secer_033

#3983 Re: Žene pitaju žene

Post by Secer_033 »

Ja sam sve zivo nosila, moj kofer je uvijek bio najveci i najtezi ali sam s vremenom shvatila da mi toliko stvari ne treba.

Sad kao prvo stavim peglu za kosu, bez toga stvarno ne mogu i u flasici maloj nosim neki sprej za fleke jer uhljup kao ja bi u stvari morao nositi masinu za ves ali posto to ne mogu, nosim neki sprej ili vanish sa sobom :D

Ako idem na more nosim naravno kupaci kostim, ili 2,3 :D
Haljinicu ili pareo za plazu, jedan veliki peskir za plazu, 2 mala za tusiranje koja perem (ako vec nema u hotelu i sl.), japanke, 1 par cipela za navecer i spakujem najdrazu garderobu. Zavisi koliko dana idem ali najmanje nosim 2 hlace ili suknje i 3-4 bluzice. Zvuci malo ali Boga mi, vise ti i ne treba, koliko god isla.

Od kozmetike nosim sve u mini flasicama, nekad se uspijemo dogovoriti da jedna kupuje sampon, druga regenerator, treca neku kremicu itd.

Sve mi mora stati u jedan kofer i mora ostati mjesta za suvenire :)
Gabrielo

#3984 Re: Žene pitaju žene

Post by Gabrielo »

Pozdrav dame,

Mene zanima nesto, a to nesto je, vjerujete li vi u musko-zenska prijateljstva? Ja sto sam stariji sve manje vjerujem u to. :?
dobar osjecaj

#3985 Re: Žene pitaju žene

Post by dobar osjecaj »

Gabrielo the Saint wrote:Pozdrav dame,

Mene zanima nesto, a to nesto je, vjerujete li vi u musko-zenska prijateljstva? Ja sto sam stariji sve manje vjerujem u to. :?
Ma polako damice, kad napunis 28. sve ce biti lakse.
ho oponopono

#3986 Re: Žene pitaju žene

Post by ho oponopono »

Gabrielo wrote:Pozdrav dame,

...jok, to vazda hoce neko nekoga da pokara... :pusi2:
Secer_033

#3987 Re: Žene pitaju žene

Post by Secer_033 »

Ja vjerujem, ni ti je meni moj prijatelj nesto posebno lijep niti sam ja njemu a drugi prijatelj je peder, on svakako nece da me kara.
Bloody

#3988 Re: Žene pitaju žene

Post by Bloody »

Secer_033 wrote:Ja sam sve zivo nosila, moj kofer je uvijek bio najveci i najtezi ali sam s vremenom shvatila da mi toliko stvari ne treba.

Sad kao prvo stavim peglu za kosu, bez toga stvarno ne mogu i u flasici maloj nosim neki sprej za fleke jer uhljup kao ja bi u stvari morao nositi masinu za ves ali posto to ne mogu, nosim neki sprej ili vanish sa sobom :D

Ako idem na more nosim naravno kupaci kostim, ili 2,3 :D
Haljinicu ili pareo za plazu, jedan veliki peskir za plazu, 2 mala za tusiranje koja perem (ako vec nema u hotelu i sl.), japanke, 1 par cipela za navecer i spakujem najdrazu garderobu. Zavisi koliko dana idem ali najmanje nosim 2 hlace ili suknje i 3-4 bluzice. Zvuci malo ali Boga mi, vise ti i ne treba, koliko god isla.

Od kozmetike nosim sve u mini flasicama, nekad se uspijemo dogovoriti da jedna kupuje sampon, druga regenerator, treca neku kremicu itd.

Sve mi mora stati u jedan kofer i mora ostati mjesta za suvenire :)

Za 1.maj isla na vikend samo, kofer ko vagon :-) ne znbam drukcije a istina sto kaze dobar osjecaj, ne obucem i ne zatreba mi ni polovina stvari, ali ja nosim i sitnice kao:makaze,konce raznih boja,flastere,zavoj,komprese,sredstvo za dezinfekciju,cetku za odjecu,obucu---stid me dalje nabrajati :lol: Ako ne ponesem sigurna sam da ce mi neka sitnica zatrebati.
Gabrielo

#3989 Re: Žene pitaju žene

Post by Gabrielo »

Secer_033 wrote:Ja vjerujem, ni ti je meni moj prijatelj nesto posebno lijep niti sam ja njemu a drugi prijatelj je peder, on svakako nece da me kara.
Meni je problem sto sam dobro gradjen. Ne smijem kad sam sa prijateljicama dolaziti u uskim majicam ili onim bez rukava. Mogu misliti o cemu razmisljaju. :-)
sadie_forever

#3990 Re: Žene pitaju žene

Post by sadie_forever »

Gabrielo wrote:
Secer_033 wrote:Ja vjerujem, ni ti je meni moj prijatelj nesto posebno lijep niti sam ja njemu a drugi prijatelj je peder, on svakako nece da me kara.
Meni je problem sto sam dobro gradjen. Ne smijem kad sam sa prijateljicama dolaziti u uskim majicam ili onim bez rukava. Mogu misliti o cemu razmisljaju. :-)
joj problema :lol:
Gabrielo

#3991 Re: Žene pitaju žene

Post by Gabrielo »

sadie_forever wrote:
Gabrielo wrote:
joj problema :lol:
Momci im debeli i zapusteni. Sigurno se potajno nadaju necemu. :run:
Sephora

#3992 Re: Žene pitaju žene

Post by Sephora »

Gabrielo wrote:
hajd jedan selfie ... :D pa da vidimo sta to "te tamo vide".... slobodno se utegni .. :lol: ..

Ne vjerujem dok ne vidim...pa eto... izvoli.. :D
Last edited by Sephora on 11/06/2015 23:44, edited 1 time in total.
Secer_033

#3993 Re: Žene pitaju žene

Post by Secer_033 »

Gabrielo wrote:
Prije ili poslije depilacije :?:
Secer_033

#3994 Re: Žene pitaju žene

Post by Secer_033 »

Sephora wrote:
Gabrielo wrote:
hajd jedan selfie ... :D pa da vidimo sta to "te tamo vide".... slobodno se utegni .. :lol: ..
#Selfie

#Selfie

#Selfie

:hajmooo: :hajmooo: :hajmooo: :hajmooo: :hajmooo: :hajmooo: :hajmooo: :hajmooo:
sha_ba

#3995 Re: Žene pitaju žene

Post by sha_ba »

Secer_033 wrote:
Gabrielo wrote:
:lol: :lol: :lol:
sheilak

#3996 Re: Žene pitaju žene

Post by sheilak »

jbmti bolest :D

a inace o pitanju:
Bloody wrote:Sta nosite na putovanje? Kako odredite neophodno a da vam ne zafali nista? Mene kritikuju da nosim sve osim stola za peglanje,kako bih drugacije kad mi sve treba :lol: Dajte mi poneki pametan savjet.Hvala :)

isto. uvijek nosim najveci kofer, cak i na vikend kad idemo negdje. jer se vodim mislju, bolje da se namucim noseci, nego da patim jer mi nesto zafali. :D na kraju nosim dvije tri stvari. al reci ti to meni prije no sto spakiram 4 para obuce za vikend samo. i jedne u kojim putujem. :D stvarno mi treba asistent za pakiranje ili neko ko ce me sprijeciti u mojim porivima da nosim sve. :D
saga

#3997 Re: Žene pitaju žene

Post by saga »

Kako vam se da tegliti :mrgreen:
Za vikend, ruksak.
Za 7-10 dana manji kofer.
Za duze - veliki.

Doduse, ovo sve za proljetna/ljetna putovanja. Zimi ne volim ni iz kuce izaci, a kamo li putovati gdje.
dječak sa šibicama

#3998 Re: Žene pitaju žene

Post by dječak sa šibicama »

Gabrielo wrote:Pozdrav dame,

Ako je ona lezbejka, a on homoseksualac, onda... hm, ako je ona lezbejka i "musko" u toj vezi, a on homoseksualac i "zensko" u svojoj, znaci li to da... su njih dvoje potencijalni par?

I jesu li oni onda homoseksualni par, ili sta su.

Sad si me zadevero.
Aurelia Bronski

#3999 Re: Žene pitaju žene

Post by Aurelia Bronski »

Ovo radim ili sam bar radila do prosle godine kad sam s malim bila na visedmicnom odmoru i skontala da pola stvari nismo obukli (on pogotovo) jer smo sasvim normalno kao i kod kuce prali ves i vazda nosili ono sto najvise volimo. I jedno i drugo. :skoljka:
Sad se spremam za jos duzi odmor i kontam da necu ponijeti ni pola onoga sto sam prosle godine, bar ne sebi.
Inace nikad ne nosim stvari poput sampona, krema itd. Samo ponesem cetkice za zube i one male putne paste, jednu malu kremu za ruke, mali deo i svoj parfem. Kad dodjem gdje god sam naumila odem u podavnicu i pokupujem sta nam treba a sta ostane na kraju odmora ili ostavim tu gdje budemo ili frljnem u smece.
Mene najvise zeza sto ponesem previse pari cipela a onda cijeli odmor hodam u starkama, dzaba vukljam. :-)
Gabrielo

#4000 Re: Žene pitaju žene

Post by Gabrielo »

Secer_033 wrote:
Gabrielo wrote:
Poslije.

Necu ovdje slike stavljati.
Post Reply