Žene pitaju žene

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Gabrielo

#3851 Re: Žene pitaju žene

Post by Gabrielo »

MedenoSrce wrote:imam ja po rukama dlacice i uklanjala sam ih dok nisam ovdje procitala da muskarcima smeta
kontam ako forumasima smeta to je garant drugim muskarcima privlacno pa sam ih prestala uklanjati.

Jer ipak samo forumasi ne vole nasminkane djevojke, niti one sto hodaju bez grudnjaka, sa vidljivom tanga linijom, nadogradjenih kosa i noTkiju :D
Budi ozbiljna.

Neki dan vidim super zgodnu curu. Kad ona navuce rukave, a ruke dlakave ko moje. :run:
Secer_033

#3852 Re: Žene pitaju žene

Post by Secer_033 »

Hajde dlake, vjerujem kad kazu da ne vole dlakave djevojke ali me nece ubijediti kad kazu da ne vole djevojke bez grudnjaka, kakve god grudi imale. Ili da im smetaju umetci za kosu.
Cherry-Cherry

#3853 Re: Žene pitaju žene

Post by Cherry-Cherry »

Meni su dlakave ruke kod žena fuj. :( Moja kolegica ima crne, guste, debele dlakurine po rukama, ljeti kad obuče majicu kratkih rukava meni fino muka bude. A slatka cura pravo, lijepa, zgodna, sve super, al ruke... :-) :(
Bloody

#3854 Re: Žene pitaju žene

Post by Bloody »

Cherry-Cherry wrote:Meni su dlakave ruke kod žena fuj. :( Moja kolegica ima crne, guste, debele dlakurine po rukama, ljeti kad obuče majicu kratkih rukava meni fino muka bude. A slatka cura pravo, lijepa, zgodna, sve super, al ruke... :-) :(

Pa kazi joj :roll:
Cherry-Cherry

#3855 Re: Žene pitaju žene

Post by Cherry-Cherry »

Bloody wrote:
Cherry-Cherry wrote:Meni su dlakave ruke kod žena fuj. :( Moja kolegica ima crne, guste, debele dlakurine po rukama, ljeti kad obuče majicu kratkih rukava meni fino muka bude. A slatka cura pravo, lijepa, zgodna, sve super, al ruke... :-) :(

Pa kazi joj :roll:
Nekoliko puta sam kroz priču provukla, al ništa... Valjda njoj ne smeta.
Gabrielo

#3856 Re: Žene pitaju žene

Post by Gabrielo »

Secer_033 wrote:Hajde dlake, vjerujem kad kazu da ne vole dlakave djevojke ali me nece ubijediti kad kazu da ne vole djevojke bez grudnjaka, kakve god grudi imale. Ili da im smetaju umetci za kosu.
Slabo koja djevojka danas lijepe grudi ima. Bolje onda da nose one push up upse. :oops:
Queen_of_hearts

#3857 Re: Žene pitaju žene

Post by Queen_of_hearts »

Nisam opterecena pretjerano s tim. Ljudi su dlakave zvijeri,a i zene su ljudi... :mrgreen:
Depiliram noge i pazuhe jako cesto,brzo dlake rastu a ja stalno u suknji ili sorcu....sve ostalo kad i kako je meni ceif..
Dlake na rukama ne depiliram,ne pada mi na pamet ......nisam cosavi azijat i ne vidim razloga da se pretvaram da jesam...
Ko ima problem s tim nek me lijepo zaobidje.
Gabrielo

#3858 Re: Žene pitaju žene

Post by Gabrielo »

Queen_of_hearts wrote:Nisam opterecena pretjerano s tim. Ljudi su dlakave zvijeri,a i zene su ljudi... :mrgreen:
Depiliram noge i pazuhe jako cesto,brzo dlake rastu a ja stalno u suknji ili sorcu....sve ostalo kad i kako je meni ceif..
Dlake na rukama ne depiliram,ne pada mi na pamet ......nisam cosavi azijat i ne vidim razloga da se pretvaram da jesam...
Ti ovo ozbiljno?
Siguran sam da i tebi smetaju muskarci sa dlakavim ledjima.
Ima sada lasersko skidanje dlaka koje trajno djeluje.
Queen_of_hearts

#3859 Re: Žene pitaju žene

Post by Queen_of_hearts »

Gabrielo wrote:
Queen_of_hearts wrote:Nisam opterecena pretjerano s tim. Ljudi su dlakave zvijeri,a i zene su ljudi... :mrgreen:
Ti ovo ozbiljno?
Siguran sam da i tebi smetaju muskarci sa dlakavim ledjima.
Ima sada lasersko skidanje dlaka koje trajno djeluje.
Najozbiljnije
Kad njemu ne smetaju moja dlakava ledja,sto bi meni smetala njegova.........pa nisam takav seksista....ha ya :-?
m@gm@

#3860 Re: Žene pitaju žene

Post by m@gm@ »

Gabrielo je treba :?
ćiribiribela

#3861 Re: Žene pitaju žene

Post by ćiribiribela »

Ako se ikad izumi neka time travel masina treba se vratiti i traziti zenu kojoj je prvoj palo na pamet da se pocne brijati i ubiti je. :D :D

Ljeti brijem svako drugi dan, jos mi se i koza iziritira ali eto...

Dlake po rukama nisam nikad, nema ih puno srecom, a i ljeti izblijede pa se skoro i ne primjecuje. :D
Anestezija

#3862 Re: Žene pitaju žene

Post by Anestezija »

Mašala sve obrijane :lol: :lol: :lol:
Gabrielo

#3863 Re: Žene pitaju žene

Post by Gabrielo »

I onda sto su same. :-)
pustopoljina

#3864 Re: Žene pitaju žene

Post by pustopoljina »

nemam dlaka po rukama, gotovo su nevidljive. da ih imam, ne bih ih brijala. presmijesno. i ne kontam ni zasto su gadne? sta ih cini gadnim?
nit' se mogu usmrditi, nit' ista.
annoy

#3865 Re: Žene pitaju žene

Post by annoy »

Taman posla još ruke depilirat
mp3problem

#3866 Re: Žene pitaju žene

Post by mp3problem »

Ima li neko broj nekog dobrog salona gdje mogu otići na depilaciju u popodnevnim satima, da je čisto i da ne uzimaju 50 maraka za depilaciju nogu+bikini? Mene moja kozmetičarka hladno odjebala, a tri dana ranije je zvala, kaže zauzeti svi popodnevni termini do subote, a meni malo hitno...
Hvala žene.
berenice

#3867 Re: Žene pitaju žene

Post by berenice »

To ona ne uklanja samo da tebi bude malo lakse sto je bolja od tebe :lol: :-)
berenice

#3868 Re: Žene pitaju žene

Post by berenice »

Secer_033 wrote:Hajde dlake, vjerujem kad kazu da ne vole dlakave djevojke ali me nece ubijediti kad kazu da ne vole djevojke bez grudnjaka, kakve god grudi imale. Ili da im smetaju umetci za kosu.
Naravno, ne kakve god grudi - ali muskarci, koliko znam iz iskustva, stvarno vole "bez grudnjaka", a djevojke sa umjetnom kosom ne uzimaju bas za ozbiljno. Ali to je samo moje iskustvo...
sweet_sin

#3869 Re: Žene pitaju žene

Post by sweet_sin »

mp3problem wrote:Ima li neko broj nekog dobrog salona gdje mogu otići na depilaciju u popodnevnim satima, da je čisto i da ne uzimaju 50 maraka za depilaciju nogu+bikini? Mene moja kozmetičarka hladno odjebala, a tri dana ranije je zvala, kaže zauzeti svi popodnevni termini do subote, a meni malo hitno...
Hvala žene.
imas ovaj salon, a povoljni su
https://www.facebook.com/instantbeautysarajevo?fref=ts
mp3problem

#3870 Re: Žene pitaju žene

Post by mp3problem »

sweet_sin wrote:
mp3problem wrote:Ima li neko broj nekog dobrog salona gdje mogu otići na depilaciju u popodnevnim satima, da je čisto i da ne uzimaju 50 maraka za depilaciju nogu+bikini? Mene moja kozmetičarka hladno odjebala, a tri dana ranije je zvala, kaže zauzeti svi popodnevni termini do subote, a meni malo hitno...
Hvala žene.
imas ovaj salon, a povoljni su
https://www.facebook.com/instantbeautysarajevo?fref=ts
Hvala, nazvat cu ih sutra pa pitati :)
Jesi ti išla, gdje se nalaze?
Hvala
sweet_sin

#3871 Re: Žene pitaju žene

Post by sweet_sin »

na CVili u onom jednom neboderu, mislim prvom od grada ka Ilidzi
MedenoSrce

#3872 Re: Žene pitaju žene

Post by MedenoSrce »

berenice wrote:
To ona ne uklanja samo da tebi bude malo lakse sto je bolja od tebe :lol: :-)
:lol:

volej
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#3873 Re: Žene pitaju žene

Post by Chmoljo »

Image
Gabrielo

#3874 Re: Žene pitaju žene

Post by Gabrielo »

pustopoljina wrote:nemam dlaka po rukama, gotovo su nevidljive. da ih imam, ne bih ih brijala. presmijesno. i ne kontam ni zasto su gadne? sta ih cini gadnim?
nit' se mogu usmrditi, nit' ista.
Neprivlacno je. Ko sto je vama neprivlacan muskarac sa dlakavim ledjima.
MedenoSrce

#3875 Re: Žene pitaju žene

Post by MedenoSrce »

Gabrielo wrote:
Neprivlacno je. Ko sto je vama neprivlacan muskarac sa dlakavim ledjima.
dlakava ledja i nekako ali kad je nizak to je bas ono odbojno :D
Post Reply