Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
MedenoSrce wrote:imam ja po rukama dlacice i uklanjala sam ih dok nisam ovdje procitala da muskarcima smeta
kontam ako forumasima smeta to je garant drugim muskarcima privlacno pa sam ih prestala uklanjati.
Jer ipak samo forumasi ne vole nasminkane djevojke, niti one sto hodaju bez grudnjaka, sa vidljivom tanga linijom, nadogradjenih kosa i noTkiju
Budi ozbiljna.
Neki dan vidim super zgodnu curu. Kad ona navuce rukave, a ruke dlakave ko moje.
Hajde dlake, vjerujem kad kazu da ne vole dlakave djevojke ali me nece ubijediti kad kazu da ne vole djevojke bez grudnjaka, kakve god grudi imale. Ili da im smetaju umetci za kosu.
Meni su dlakave ruke kod žena fuj. Moja kolegica ima crne, guste, debele dlakurine po rukama, ljeti kad obuče majicu kratkih rukava meni fino muka bude. A slatka cura pravo, lijepa, zgodna, sve super, al ruke...
Cherry-Cherry wrote:Meni su dlakave ruke kod žena fuj. Moja kolegica ima crne, guste, debele dlakurine po rukama, ljeti kad obuče majicu kratkih rukava meni fino muka bude. A slatka cura pravo, lijepa, zgodna, sve super, al ruke...
Cherry-Cherry wrote:Meni su dlakave ruke kod žena fuj. Moja kolegica ima crne, guste, debele dlakurine po rukama, ljeti kad obuče majicu kratkih rukava meni fino muka bude. A slatka cura pravo, lijepa, zgodna, sve super, al ruke...
Pa kazi joj
Nekoliko puta sam kroz priču provukla, al ništa... Valjda njoj ne smeta.
Secer_033 wrote:Hajde dlake, vjerujem kad kazu da ne vole dlakave djevojke ali me nece ubijediti kad kazu da ne vole djevojke bez grudnjaka, kakve god grudi imale. Ili da im smetaju umetci za kosu.
Slabo koja djevojka danas lijepe grudi ima. Bolje onda da nose one push up upse.
Nisam opterecena pretjerano s tim. Ljudi su dlakave zvijeri,a i zene su ljudi...
Depiliram noge i pazuhe jako cesto,brzo dlake rastu a ja stalno u suknji ili sorcu....sve ostalo kad i kako je meni ceif..
Dlake na rukama ne depiliram,ne pada mi na pamet ......nisam cosavi azijat i ne vidim razloga da se pretvaram da jesam...
Ko ima problem s tim nek me lijepo zaobidje.
Queen_of_hearts wrote:Nisam opterecena pretjerano s tim. Ljudi su dlakave zvijeri,a i zene su ljudi...
Depiliram noge i pazuhe jako cesto,brzo dlake rastu a ja stalno u suknji ili sorcu....sve ostalo kad i kako je meni ceif..
Dlake na rukama ne depiliram,ne pada mi na pamet ......nisam cosavi azijat i ne vidim razloga da se pretvaram da jesam...
Ti ovo ozbiljno?
Siguran sam da i tebi smetaju muskarci sa dlakavim ledjima.
Ima sada lasersko skidanje dlaka koje trajno djeluje.
Queen_of_hearts wrote:Nisam opterecena pretjerano s tim. Ljudi su dlakave zvijeri,a i zene su ljudi...
Ti ovo ozbiljno?
Siguran sam da i tebi smetaju muskarci sa dlakavim ledjima.
Ima sada lasersko skidanje dlaka koje trajno djeluje.
Najozbiljnije
Kad njemu ne smetaju moja dlakava ledja,sto bi meni smetala njegova.........pa nisam takav seksista....ha ya
nemam dlaka po rukama, gotovo su nevidljive. da ih imam, ne bih ih brijala. presmijesno. i ne kontam ni zasto su gadne? sta ih cini gadnim?
nit' se mogu usmrditi, nit' ista.
Ima li neko broj nekog dobrog salona gdje mogu otići na depilaciju u popodnevnim satima, da je čisto i da ne uzimaju 50 maraka za depilaciju nogu+bikini? Mene moja kozmetičarka hladno odjebala, a tri dana ranije je zvala, kaže zauzeti svi popodnevni termini do subote, a meni malo hitno...
Hvala žene.
To ona ne uklanja samo da tebi bude malo lakse sto je bolja od tebe
Secer_033 wrote:Hajde dlake, vjerujem kad kazu da ne vole dlakave djevojke ali me nece ubijediti kad kazu da ne vole djevojke bez grudnjaka, kakve god grudi imale. Ili da im smetaju umetci za kosu.
Naravno, ne kakve god grudi - ali muskarci, koliko znam iz iskustva, stvarno vole "bez grudnjaka", a djevojke sa umjetnom kosom ne uzimaju bas za ozbiljno. Ali to je samo moje iskustvo...
mp3problem wrote:Ima li neko broj nekog dobrog salona gdje mogu otići na depilaciju u popodnevnim satima, da je čisto i da ne uzimaju 50 maraka za depilaciju nogu+bikini? Mene moja kozmetičarka hladno odjebala, a tri dana ranije je zvala, kaže zauzeti svi popodnevni termini do subote, a meni malo hitno...
Hvala žene.
mp3problem wrote:Ima li neko broj nekog dobrog salona gdje mogu otići na depilaciju u popodnevnim satima, da je čisto i da ne uzimaju 50 maraka za depilaciju nogu+bikini? Mene moja kozmetičarka hladno odjebala, a tri dana ranije je zvala, kaže zauzeti svi popodnevni termini do subote, a meni malo hitno...
Hvala žene.
To ona ne uklanja samo da tebi bude malo lakse sto je bolja od tebe
pustopoljina wrote:nemam dlaka po rukama, gotovo su nevidljive. da ih imam, ne bih ih brijala. presmijesno. i ne kontam ni zasto su gadne? sta ih cini gadnim?
nit' se mogu usmrditi, nit' ista.
Neprivlacno je. Ko sto je vama neprivlacan muskarac sa dlakavim ledjima.