pa od 185 do 195. to je negdje idealno. ali glupo ti je pitanje malo.diana_piana wrote:Koja visina na muskarcima vam je najbolja? ja licno najvise volim muskarce izmedju 188-195 cm
a potukla se nisam nikad sa zenskim osobama. ko bi na mene?
pa od 185 do 195. to je negdje idealno. ali glupo ti je pitanje malo.diana_piana wrote:Koja visina na muskarcima vam je najbolja? ja licno najvise volim muskarce izmedju 188-195 cm
I ja sam prošle godine nekad vidjela kako grupa dječaka gurka i maltretira najmanjeg dječaka među njima. Samo sam jednog nabila nogom, ostali su se razbježali.berenice wrote:
Mrzim nepravdu i danas se znam umiješati u neku situaciju na ulici ili bilo gdje drugo, ako vidim da jači slabijeg maltLetira.
Ovo pitanje je toliko rasistično, koliko je komentator s BHT-a sinoć bio kad je rekao da se "reprezentativac Hrvatske Sammir nije oznojio, jer je navikao na vremenske uslove.". A čovjek je samo crn.Vojvotkinja wrote:Pozdrav žene
Evo kad sam se registrovala i ja, da nešto priupitam-mada sam možda dovoljno pitala na svojoj temi
Da li biste se udale za crnca ?
Vojvotkinja wrote:Pozdrav žene
Evo kad sam se registrovala i ja, da nešto priupitam-mada sam možda dovoljno pitala na svojoj temi
ema_ wrote:Vojvotkinja wrote:Pozdrav žene
Ima frendicu na fb, nedavno se baš udala za jednog.
Ne bi me sikiralo da li se udati za njega zbog boje kože, više zbog mentaliteta i ostalog što dolazi u paketu.
ali fakat, mozda smo mi rasisti vec samim tim sto smo insinuirali da je pitanje takvo? dakle, cim smo lafo detektirali zeru rasizma...sha_ba wrote:a dje sad tolerancija, multi kulti folovi?![]()
sheilak wrote:nije kod nas rasizam ili hajmo reci netrepeljivost usmjerena toliko protiv crnaca, vec recimo prema pripadnicima romske populacije.
a i ovo sto sha ba kaze, nikada mi ne bi tolerirali neke stvari strancima ovdje koje rade stranci u njemackoj. na ponasanje mislim.
pa nije protiv crnaca zato sto ih nema... zamisli da se masovno nasele, kao bilo gdje u evropi...sheilak wrote:nije kod nas rasizam ili hajmo reci netrepeljivost usmjerena toliko protiv crnaca, vec recimo prema pripadnicima romske populacije.
a i ovo sto sha ba kaze, nikada mi ne bi tolerirali neke stvari strancima ovdje koje rade stranci u njemackoj. na ponasanje mislim.
i superiorni genikrvava wrote:Kakvi crnci kakvi bakrači, samo arijevci se traže

prije nego ga dovedes samo kazes da je muslimanBig Ang wrote:ču crnacja ga materi na oči ne bi smjela
sha_ba wrote:prije nego ga dovedes samo kazes da je muslimanBig Ang wrote:ču crnacja ga materi na oči ne bi smjela
mozda i prodje
![]()
Big Ang wrote:vi'dte boje, boje, vid'te