Žene pitaju žene

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
sheilak

#1601 Re: Žene pitaju žene

Post by sheilak »

diana_piana wrote:Koja visina na muskarcima vam je najbolja? ja licno najvise volim muskarce izmedju 188-195 cm
pa od 185 do 195. to je negdje idealno. ali glupo ti je pitanje malo. :D

a potukla se nisam nikad sa zenskim osobama. ko bi na mene? :D ja samo oborim pogled tuzno, napucim usne i uzdahnem. i sve dobijem. :D al ne fakat, nisam, ali se zato znam posvadjati da se ori sve. a jesam osamarila decka, ali to u 8. razredu.
sheilak

#1602 Re: Žene pitaju žene

Post by sheilak »

ma zezam se. :lol: ali rekli su mi da se cesto ponasam kao trogodisnjakinja. u nekim situacijama. :D
sheilak

#1603 Re: Žene pitaju žene

Post by sheilak »

eh, ali ne mozes to kod svakog. samo kod onih koji su (potencijalno) slabi na tebe. :D
berenice

#1604 Re: Žene pitaju žene

Post by berenice »

Nisam se nikada (kao odrasla) potukla sa curom. Jeste mene jednom grupa nAkih glupačica safatala da me biju, ali sam bila brža. To je bilo u sedmom razredu. A i to zbog moje jezičine.

Kao curica sam se tukla sa dječacima, jer sam branila mlađeg brata. I svi su dobili po zasluzi. Znala sa ih kod kuće tražiti, ako ih ne bih vidjela. Samo ja sam imala pravo da ga marišem. On i ja smo se tukli do punoljetstva. Jednom mi je slomio ruku, a ja njemu zabila leptira u obraz. :zoka:

Mrzim nepravdu i danas se znam umiješati u neku situaciju na ulici ili bilo gdje drugo, ako vidim da jači slabijeg maltLetira.
lua

#1605 Re: Žene pitaju žene

Post by lua »

berenice wrote:

Mrzim nepravdu i danas se znam umiješati u neku situaciju na ulici ili bilo gdje drugo, ako vidim da jači slabijeg maltLetira.
I ja sam prošle godine nekad vidjela kako grupa dječaka gurka i maltretira najmanjeg dječaka među njima. Samo sam jednog nabila nogom, ostali su se razbježali. :D

Ne volim ni ja nepravdu. Odvratno. Na to, stvarno, ludim.
Vojvotkinja

#1606 Re: Žene pitaju žene

Post by Vojvotkinja »

Pozdrav žene :)

Evo kad sam se registrovala i ja, da nešto priupitam-mada sam možda dovoljno pitala na svojoj temi :)

Da li biste se udale za crnca ?
lua

#1607 Re: Žene pitaju žene

Post by lua »

Vojvotkinja wrote:Pozdrav žene :)

Evo kad sam se registrovala i ja, da nešto priupitam-mada sam možda dovoljno pitala na svojoj temi :)

Ovo pitanje je toliko rasistično, koliko je komentator s BHT-a sinoć bio kad je rekao da se "reprezentativac Hrvatske Sammir nije oznojio, jer je navikao na vremenske uslove.". A čovjek je samo crn. :D
sheilak

#1608 Re: Žene pitaju žene

Post by sheilak »

i ja htjedoh reci, kakvo je ovo rasisticko pitanje? :D

hajde, vojvotkinjo, molim te, nemoj da si trol. :D treba nam svjeze krvi ovdje.
ema_

#1609 Re: Žene pitaju žene

Post by ema_ »

Ima frendicu na fb, nedavno se baš udala za jednog :-D .

Ne bi me sikiralo da li se udati za njega zbog boje kože, više zbog mentaliteta i ostalog što dolazi u paketu. :zoka:
Vojvotkinja

#1610 Re: Žene pitaju žene

Post by Vojvotkinja »

Nisam trol, fakat. I fakat me to zanimalo.... Nema veze sa rasizmom, izvinite ako sam nekoga uvrijedila.... :oops:
sha_ba

#1611 Re: Žene pitaju žene

Post by sha_ba »

a dje sad tolerancija, multi kulti folovi? :izet: :mrgreen:
Vojvotkinja

#1612 Re: Žene pitaju žene

Post by Vojvotkinja »

ema_ wrote:

Ima frendicu na fb, nedavno se baš udala za jednog :-D .

Ne bi me sikiralo da li se udati za njega zbog boje kože, više zbog mentaliteta i ostalog što dolazi u paketu. :zoka:

Uglavnom sam i ja na to mislila.Mentalitet i ostalo...
sheilak

#1613 Re: Žene pitaju žene

Post by sheilak »

sha_ba wrote:a dje sad tolerancija, multi kulti folovi? :izet: :mrgreen:
ali fakat, mozda smo mi rasisti vec samim tim sto smo insinuirali da je pitanje takvo? dakle, cim smo lafo detektirali zeru rasizma... :D

@vojvotkinja

iskreno se nadam da nisi. :oops: :D a na tvoje pitanje reci cu da valjda bih, ako bih ga voljela.
sha_ba

#1614 Re: Žene pitaju žene

Post by sha_ba »

samo da primjetim, veci smo mi rasisti na balkanu nego evropljani... samo problem je sto smo siromasni pa i nemamo neki priliv stranaca :oops: :mrgreen:
lua

#1615 Re: Žene pitaju žene

Post by lua »

Kad sam bila mala govorila sam mami da ću se udati za Španca! :D Neam pojma što, mala bila. Ali nemam problem s tim, u mojoj porodici konkretno je rođak oženjen djevojkom iz Južne Koreje. Imaju preslatko dijete, zove se Edin (po Džeki hahahahahah). Imam u bližem krugu prijatelja i drugaricu koja je udata za Engleza, prijatelja Amerikanca koji se zabavlja sa našom curom iz Tuzle. Smatram da nema prepreka kad se ljudi vole. Znam i jednu djevojku koja je imala dečka crnca. Meni tu nema ništa nenormalno, iskreno.
sheilak

#1616 Re: Žene pitaju žene

Post by sheilak »

nije kod nas rasizam ili hajmo reci netrepeljivost usmjerena toliko protiv crnaca, vec recimo prema pripadnicima romske populacije.

a i ovo sto sha ba kaze, nikada mi ne bi tolerirali neke stvari strancima ovdje koje rade stranci u njemackoj. na ponasanje mislim.
Vojvotkinja

#1617 Re: Žene pitaju žene

Post by Vojvotkinja »

sheilak wrote:nije kod nas rasizam ili hajmo reci netrepeljivost usmjerena toliko protiv crnaca, vec recimo prema pripadnicima romske populacije.

a i ovo sto sha ba kaze, nikada mi ne bi tolerirali neke stvari strancima ovdje koje rade stranci u njemackoj. na ponasanje mislim.

Hvala na odgovorima.
sha_ba

#1618 Re: Žene pitaju žene

Post by sha_ba »

sheilak wrote:nije kod nas rasizam ili hajmo reci netrepeljivost usmjerena toliko protiv crnaca, vec recimo prema pripadnicima romske populacije.

pa nije protiv crnaca zato sto ih nema... zamisli da se masovno nasele, kao bilo gdje u evropi... :lol: :lol: pa kad krenu sa svojim obicajima, tradicijom, hranom, a onako taman fino grlati :mrgreen: :lol: :lol:

ni zamisliti ne mogu :mrgreen:
sha_ba

#1619 Re: Žene pitaju žene

Post by sha_ba »

krvava wrote:Kakvi crnci kakvi bakrači, samo arijevci se traže :D
i superiorni geni :mrgreen:
lua

#1620 Re: Žene pitaju žene

Post by lua »

Tačno sheilak.
Uzmeš banalan primjer poput Svjetskog prvenstva. U Njemačkoj sad slave Hrvati, Bosanci, Kamerunci, Čileanci, Španci (dobro, oni plaču :D). I svi kače zastave svoje države gdje god žele, hodaju u dresovima igrača kog izaberu i niko ih ne kritikuje, niti se o njima piše na klix-u. :D

Stvarno bismo se trebali malo smiriti. Onako, nacionalno, svi skupa. :D
Big Ang

#1621 Re: Žene pitaju žene

Post by Big Ang »

ču crnac :lol: ja ga materi na oči ne bi smjela :hihihi:
Big Ang

#1622 Re: Žene pitaju žene

Post by Big Ang »

vi'dte boje, boje, vid'te :sretan:

Image
sha_ba

#1623 Re: Žene pitaju žene

Post by sha_ba »

Big Ang wrote:ču crnac :lol: ja ga materi na oči ne bi smjela :hihihi:
prije nego ga dovedes samo kazes da je musliman :mrgreen: mozda i prodje :lol: :lol:
Big Ang

#1624 Re: Žene pitaju žene

Post by Big Ang »

sha_ba wrote:
Big Ang wrote:ču crnac :lol: ja ga materi na oči ne bi smjela :hihihi:
prije nego ga dovedes samo kazes da je musliman :mrgreen: mozda i prodje :lol: :lol:
:pisnula:
vjetropirka

#1625 Re: Žene pitaju žene

Post by vjetropirka »

Big Ang wrote:vi'dte boje, boje, vid'te :sretan:

Image
:thumbup:
još ti samo ljeto fali :-D
Post Reply