Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- dust in the wind
#5801 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
fala bogu da nas ima razlicitih 
- muz66
#5802 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
zivi bili pa vidjeli. ne vidim tu nikakvu logiku, ali eto, stariji si pa cu bas zapamtiti tu tvoju recenicu.Ramzess Veliki wrote:Znam nešto iz života ... koji ćeš ti jaro biti papučar kad se oženiš ...muz66 wrote:naravno da cemo progovoriti, pricati. kad trazim djevojku, onda hocu da mi bude od ljubavnice do jarana-sve. ali da joj se pravdam i objasnjavam zasto se nisam javio nakon 3.zvona telefona, gdje sam bio sinoc do pola 1 kad se utakmica zavrsila u pola 11...moze al u limburgu.lavorpunvode wrote:nije to nikakvo pravdanje, sta vam je ljudi. ne znam kako iko od vas ocekuje da ima normalnu vezu, ako s tom osobom necete dijeliti svakodnevnicu, i stvari i situacije u koje upadate i mimo onog vremena kad ste bukvalno jedno uz drugo, rame uz rame. naravno da svako ima svoj zivot, niko nije pupcanom vrpcom vezan za partnera, ali sasvim je normalna stvar i "progovoriti" s njim/njom o mnogocemu. naravno, akotu nema sta da se krije.
-
hhaarree
#5803 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
lavorpunvode wrote:ukoliko ti imas potrebu o tome da joj pricas, zasto ne? a svakako smatram da zasluzuje da zna s kojim si jaranom bio na kafi, osim ako si mu "sklon" pa neces da pobudjujes sumnju kod partnericehhaarree wrote:zasluzuje da zna koje boje su bile tene jaranu s kojim sam bio na kafi?lavorpunvode wrote:normalnu pricu o svakodnevnici mogu razviti sa saputnikom u trolejbusu. ipak, osoba s kojom dijelis zivot zasluzuje nesto malo vise od toga.
ja ti pokusavam rec da ja nemam potrebu o tome da pricam a ona se ufati gluposti ko pjan plota
i da sam sklon jaranu ne bi bio s njom nema sta sumnjat
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#5804 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Daj ba, poznato je kol'ko žene znaju biti histerične oko ničega. Najjače mi je pitanje 'šta si radio?', pojeb'o pola kafane, eto šta. 
- dust in the wind
#5805 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
heheehhe... ovdje ocito od cura jedino ja imam tu musku filozofiju...da su sva suvisna pitanja paglu...e jesam nakaradna...da nemam hormonalni poremecaj 
- lavorpunvode
#5806 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
moram i na ovo da odgovorim, sta cu, zena samleet wrote:Daj ba, poznato je kol'ko žene znaju biti histerične oko ničega. Najjače mi je pitanje 'šta si radio?', pojeb'o pola kafane, eto šta.
ti zaista mislis da te ona pita to da bi saznala jesi li stvarno "pojebO pola kafane?" jel toliko glupa da bi mogla ocekivati iskren odgovor, sve i da jesi?
- kritichar
#5807 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
sljedeće pitanje, ovo je bezveze
- muz66
#5808 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
imas li brkove?dust in the wind wrote:heheehhe... ovdje ocito od cura jedino ja imam tu musku filozofiju...da su sva suvisna pitanja paglu...e jesam nakaradna...da nemam hormonalni poremecaj
- dust in the wind
#5809 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
heheheh. nemam tita mi
ali kako gledam na ovu situaciju i da nemam puno zeMske filozofije u glavi narast ce mi..
-
hhaarree
#5810 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
koja je onda poenta ispitivanjalavorpunvode wrote:moram i na ovo da odgovorim, sta cu, zena samleet wrote:Daj ba, poznato je kol'ko žene znaju biti histerične oko ničega. Najjače mi je pitanje 'šta si radio?', pojeb'o pola kafane, eto šta.![]()
ti zaista mislis da te ona pita to da bi saznala jesi li stvarno "pojebO pola kafane?" jel toliko glupa da bi mogla ocekivati iskren odgovor, sve i da jesi?
+1kritichar wrote:sljedeće pitanje, ovo je bezveze
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#5811 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
S obzirom da sam uvijek iskren, i dobila bi iskren odgovor. I NARAVNO da pita zbog toga, okreni se malo oko sebe, varanja na svakom koraku.lavorpunvode wrote:moram i na ovo da odgovorim, sta cu, zena sam![]()
- ptičica
#5812 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Nece, samo ce ti sad biti pun inboxdust in the wind wrote:heheheh. nemam tita miali kako gledam na ovu situaciju i da nemam puno zeMske filozofije u glavi narast ce mi..
- WildRedRose
#5813 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
zensko ce uvijek pitati, neke manje neke vise, musko ce to uvijek nervirati... zivot ide dalje. idemo dalje pitanja...
ja nemam pitanja

ja nemam pitanja
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#5814 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
I neće nervirati ako ste normalne u nekim drugim stvarima, ako niste hoće.WildRedRose wrote:zensko ce uvijek pitati, neke manje neke vise, musko ce to uvijek nervirati... zivot ide dalje. idemo dalje pitanja...
ja nemam pitanja![]()
- lavorpunvode
#5815 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
hhaarree wrote:koja je onda poenta ispitivanjalavorpunvode wrote:moram i na ovo da odgovorim, sta cu, zena samleet wrote:Daj ba, poznato je kol'ko žene znaju biti histerične oko ničega. Najjače mi je pitanje 'šta si radio?', pojeb'o pola kafane, eto šta.![]()
ti zaista mislis da te ona pita to da bi saznala jesi li stvarno "pojebO pola kafane?" jel toliko glupa da bi mogla ocekivati iskren odgovor, sve i da jesi?![]()
+1kritichar wrote:sljedeće pitanje, ovo je bezveze
nema poente, u tome jeste stvar. mozda te pita nesto cisto iz zanimacije, cisto da se osjeti dijelom tvoje svakodnevnice. ima naravno i drugacijih, posesivnih, koje ce te stvarno ispitivati do ludila, ali to je vec druga prica. ja govorim o normalnim vezama, gdje ljudi zaista ne kriju takve, bezazlene stvari jedni od drugih. i ne zamaraju se glupostima.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#5816 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
pa da, zanimacije.. možda si upozn'o neku sa većim sisama.

-
hhaarree
#5817 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
ne kontas ti sta mi govorimolavorpunvode wrote:
nema poente, u tome jeste stvar. mozda te pita nesto cisto iz zanimacije, cisto da se osjeti dijelom tvoje svakodnevnice. ima naravno i drugacijih, posesivnih, koje ce te stvarno ispitivati do ludila, ali to je vec druga prica. ja govorim o normalnim vezama, gdje ljudi zaista ne kriju takve, bezazlene stvari jedni od drugih. i ne zamaraju se glupostima.
ako je "normalan" razgovor normala tri sata cu joj pricat dje sam bio i sta sam radio al fazon je kad to predje u tu posesivnost cemu su neke sklone
enivej sto ruza rece vi cete vazda pitat mi cemo se nervirat i cao, dajte sta zanimljivije
-
hhaarree
#5818 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
nekad crne sa bijelim cizama nekad plave
nekst
nekst
-
hhaarree
#5819 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
sta ti je zninarac
ma cize su linije
pa sta mu ja znam valjda mjenja malo ove malo one kako mu se cefne, ili je do raspolozenja pitacu ga et
pa sta mu ja znam valjda mjenja malo ove malo one kako mu se cefne, ili je do raspolozenja pitacu ga et
-
hhaarree
#5820 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
nije problem na gluposti odgovarat nego na posesivne glupostisherbett wrote:i onda se ti nešto buniš, a dovedeš se u situaciju da odgovaraš na glupa besmislena pitanjahhaarree wrote:sta ti je zninaracma cize su linije
![]()
pa sta mu ja znam valjda mjenja malo ove malo one kako mu se cefne, ili je do raspolozenja pitacu ga et![]()
e moj zeleni
- Ramzess Veliki
#5821 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ma čitam tebe i k'o da sebe vidim.muz66 wrote:zivi bili pa vidjeli. ne vidim tu nikakvu logiku, ali eto, stariji si pa cu bas zapamtiti tu tvoju recenicu.Ramzess Veliki wrote:Znam nešto iz života ... koji ćeš ti jaro biti papučar kad se oženiš ...
- Ramzess Veliki
#5822 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ako hoćeš da je pravo dobro nasekiraš, samo zamišljeno gledaš u neku tačku.leet wrote:Daj ba, poznato je kol'ko žene znaju biti histerične oko ničega. Najjače mi je pitanje 'šta si radio?', pojeb'o pola kafane, eto šta.
- WildRedRose
- Ramzess Veliki
#5824 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Obrišem ga o' zavjesu.sherbett wrote:koje su najčešće metode koje primjenjujete da ju nasekirate, izbacite iz takta?..nije bitan razlog.
- Logovan
#5825 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Kažem joj da je ista i prije i poslije frizera.sherbett wrote:koje su najčešće metode koje primjenjujete da ju nasekirate, izbacite iz takta?..nije bitan razlog.