Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Klitemnestraaa wrote:Kako najviše volite rješavati probleme s patrnericom kada vas uhvati gnjaviti gdje si bio, s kim si bio, kad ćemo se više vidjeti i slična pitanja?
Da li više volite ignorirati ih, ulaziti u raspravu ili pak praviti se da se ništa nije dogodilo i ponašati se dalje ok?
Ja je prvo pustim da se izduva - izbroji sve sto ima da kaze , onda na brzaka sve kazem sto ja mislim i znam da sam u pravu al ona nece to na primer da prihvati i pustim je da ona bude u pravu i onda se kao nista nije desilo , a ako se vise puta desava isto to u jednoj sedmici samo fino ignore
Klitemnestraaa wrote:Kako najviše volite rješavati probleme s patrnericom kada vas uhvati gnjaviti gdje si bio, s kim si bio, kad ćemo se više vidjeti i slična pitanja?
Da li više volite ignorirati ih, ulaziti u raspravu ili pak praviti se da se ništa nije dogodilo i ponašati se dalje ok?
Kažem istinu...bio sa tim jaranom pio kafu/pivo...ako ne vjeruješ onda jebaji ga... nisam varao ni one što mi je manje bilo stalo za njih, što bi tebe. Ne volim ulaziti u raspravu, kao i ostaviti nešto nerazjašnjeno. Jednostavan sam, nekad i previše jednostavan.
Paaaa, moj odgovor obično bude:"Ali ljubavi, zajedno smo bili napolju. Znaš i sama da 2 godine nisam izašao bez tebe."
Obično se pravim mrtav dok ne prođe.
nisam se pravdao svojima koji su me napravili, pa vala necu ni djevojci taman da mi je s neba pala. imam zivot i mimo nje.
nije to nikakvo pravdanje, sta vam je ljudi. ne znam kako iko od vas ocekuje da ima normalnu vezu, ako s tom osobom necete dijeliti svakodnevnicu, i stvari i situacije u koje upadate i mimo onog vremena kad ste bukvalno jedno uz drugo, rame uz rame. naravno da svako ima svoj zivot, niko nije pupcanom vrpcom vezan za partnera, ali sasvim je normalna stvar i "progovoriti" s njim/njom o mnogocemu. naravno, akotu nema sta da se krije.
lavorpunvode wrote:nije to nikakvo pravdanje, sta vam je ljudi. ne znam kako iko od vas ocekuje da ima normalnu vezu, ako s tom osobom necete dijeliti svakodnevnicu, i stvari i situacije u koje upadate i mimo onog vremena kad ste bukvalno jedno uz drugo, rame uz rame. naravno da svako ima svoj zivot, niko nije pupcanom vrpcom vezan za partnera, ali sasvim je normalna stvar i "progovoriti" s njim/njom o mnogocemu. naravno, akotu nema sta da se krije.
naravno da cemo progovoriti, pricati. kad trazim djevojku, onda hocu da mi bude od ljubavnice do jarana-sve. ali da joj se pravdam i objasnjavam zasto se nisam javio nakon 3.zvona telefona, gdje sam bio sinoc do pola 1 kad se utakmica zavrsila u pola 11...moze al u limburgu.
nigdje veze..naravno da ces progovoriti..o svemu...i stalno...ali ima nacini u tonu pitanja ko je skim bio i koliko... i u posesivnosti i potencijalnom ludilo koje moze izaci iz pitanja ili odgovora... sve se to odmah vidi i osjeti...
eto, to je opet neka vrsta cenzure. i sta, kad te djevojka pita gdje si bio, ne da bi te provjerila, vec jednostavno iz zanimacije, kao sto bi pitala prijateljicu recimo, to ces joj presutjeti? zasto? sigurna sam da pola vas ne postupa tako zaista, to su samo suplje, forumske price.
lavorpunvode wrote:normalnu pricu o svakodnevnici mogu razviti sa saputnikom u trolejbusu. ipak, osoba s kojom dijelis zivot zasluzuje nesto malo vise od toga.
zasluzuje da zna koje boje su bile tene jaranu s kojim sam bio na kafi?
lavorpunvode wrote:normalnu pricu o svakodnevnici mogu razviti sa saputnikom u trolejbusu. ipak, osoba s kojom dijelis zivot zasluzuje nesto malo vise od toga.
tako je hare... sto posto se slazem...meni su ta pitanja znak da mi nemamo o cemu pametnijem govoriti...opsta mjesta
lavorpunvode wrote:nije to nikakvo pravdanje, sta vam je ljudi. ne znam kako iko od vas ocekuje da ima normalnu vezu, ako s tom osobom necete dijeliti svakodnevnicu, i stvari i situacije u koje upadate i mimo onog vremena kad ste bukvalno jedno uz drugo, rame uz rame. naravno da svako ima svoj zivot, niko nije pupcanom vrpcom vezan za partnera, ali sasvim je normalna stvar i "progovoriti" s njim/njom o mnogocemu. naravno, akotu nema sta da se krije.
naravno da cemo progovoriti, pricati. kad trazim djevojku, onda hocu da mi bude od ljubavnice do jarana-sve. ali da joj se pravdam i objasnjavam zasto se nisam javio nakon 3.zvona telefona, gdje sam bio sinoc do pola 1 kad se utakmica zavrsila u pola 11...moze al u limburgu.
Znam nešto iz života ... koji ćeš ti jaro biti papučar kad se oženiš ...
ukoliko ti imas potrebu o tome da joj pricas, zasto ne? a svakako smatram da zasluzuje da zna s kojim si jaranom bio na kafi, osim ako si mu "sklon" pa neces da pobudjujes sumnju kod partnerice