Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Raspored wrote:
Ima sasvim solidnih za 5-6 hiljada, na trećem kriteriju za Vas Ms. Kastanienallee nula bodova
bome ti se ovo zove ulaganje u plemenite metale a ne rastrosnost
Na trećem kriteriju i za Vas 0 bodova. Plemeniti metali se sada prodaju a ne kupuju, cijena im može samo neznatno rasti ili ići ponovo dole.
Izgleda da ovi moji uslovi nisu uopšte loši indikatori
Nisu uopste losi, jedino tako ces do kraja zivota ostati slobodan
...ma može i čokoladni prsten pa kad mi se šećer sroza da ga fino popapam ...kakvi dijamanti i te trice...nije dokaz ljubavi u veličini prstena i bez istog postoje persone koje se više vole i poštuju od onih što im šljašti jer šta će okolina da misli!
Raspored wrote:Plemeniti metali se sada prodaju a ne kupuju, cijena im može samo neznatno rasti ili ići ponovo dole.
Izgleda da ovi moji uslovi nisu uopšte loši indikatori
pa nisam ni rekla da je odmah zenis, morao bi prvo potvrditi ovu stavku 2. i 1. do cijena metala i dijamanata bi do tada mogla i pasti
Klitemnestraaa wrote:Koje su tri karakteristike vaše idealne žene za brak? Dakle, koje bi ona osobine trebala imati da razmišljate o braku sa njom, isključit ćemo ovdje ljubav i slaganje, pitam isključivo za njene osobine.
da zna napraviti zeljanicu i dobru čorbu, i da je ne pravi sa lakom na noktima
da je uredna (kakvih sam se stanova nagledao kod studentica koje studiraju u Sa, prašina na sve strane)
da racionalno troši novac
možda ima još poneka, al te 3 su najvažnije
a zeljanica polagana ili motana? Jufke oklagijom ili rukom da razvlaci ili volis kupovne?
Motana je bolja... i rukom i oklagijom, ništa kupovne. Ako nema vremena onda i kupovne mogu proći. Bolje i to nego da se usrećim ko ovaj jedan poznanik koji nakon 3 godine braka jede po fast foodovima.
ho oponopono wrote:...je li bolan žene kad ste već tu je li vam stvarno bitan prsten odnosno ta brojka karata, mora li biti pozamašna na veni amoris?
udala se be ikakvog prstena ................ danas mi sve nekako izgleda da je kojim slučajem morao iskeširati koju hiljadu možda bi neke stvari bile drugačije, ali "poslije boja - koplje u trnje" kažu stari
p206 wrote:
Motana je bolja... i rukom i oklagijom, ništa kupovne. Ako nema vremena onda i kupovne mogu proći. Bolje i to nego da se usrećim ko ovaj jedan poznanik koji nakon 3 godine braka jede po fast foodovima.
zeljanica i pita od piletine jedino i valjaju slagane
A sto on ne kuha? Druga stvar je sto ja volim kuhati i klopati ali da mi se ne jede po fast foodovima sve bih naucila.
MedenoSrce wrote:[quote="p206
da zna napraviti zeljanicu i dobru čorbu, i da je ne pravi sa lakom na noktima
da je uredna (kakvih sam se stanova nagledao kod studentica koje studiraju u Sa, prašina na sve strane)
da racionalno troši novac
možda ima još poneka, al te 3 su najvažnije
a zeljanica polagana ili motana? Jufke oklagijom ili rukom da razvlaci ili volis kupovne?
MS
Bas me cudi da je lak za nokte ikako prihvatljiv [/quote]
Prihvatljiv je, što nebi bio, za izlaske i ostalo. Nisam babaroga. Al kad se krene da pravi jelo, ima aceton... dosta hemikalija ima u hrani, još i to.
Kad ja muškarac znam napraviti dobru čorbu (jer sam morao naučiti, tako me život pomazio), onda ne znam šta je to problem današnjim djevojkama.
Vidim dosta ih je fulilo odgovor, pitanje bilo da se isključi ljubav i slaganje, a oni spominju zabavne, dobre u krevetu i sl.
p206 wrote:
zeljanica i pita od piletine jedino i valjaju slagane
A sto on ne kuha? Druga stvar je sto ja volim kuhati i klopati ali da mi se ne jede po fast foodovima sve bih naucila.
Ne znam, meni nekako bolja motana, pa makar bila i jabukovača koju mnogi prave slaganu
Ne znam što ne nauči, ali čovjek često naruči pizzu i još neka jela, pa ga komšiluk provalio. Mahalska posla, ali činjenica ostaje.
ho oponopono wrote:...je li bolan žene kad ste već tu je li vam stvarno bitan prsten odnosno ta brojka karata, mora li biti pozamašna na veni amoris?
udala se be ikakvog prstena ................ danas mi sve nekako izgleda da je kojim slučajem morao iskeširati koju hiljadu možda bi neke stvari bile drugačije, ali "poslije boja - koplje u trnje" kažu stari
...kad već neku šarmirate do dobrovoljne pokornosti zašto oklijevate...čemu ta čudna i oprečna razmišljanja...da li da je ostavim ili da idem na nove pašnjake?