jesamm@m@ wrote:Jeste li ikada upoznali djevojku/zenu s kojom mozete i na tekmu i na muziku, popiti i zezati se i ozbiljno razgovarati i pricati o svemu bez tabua i i pardona
p.s. i nismo mi cjepidlake ko vi da trazimo dlake u jajetu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
jesamm@m@ wrote:Jeste li ikada upoznali djevojku/zenu s kojom mozete i na tekmu i na muziku, popiti i zezati se i ozbiljno razgovarati i pricati o svemu bez tabua i i pardona
Jesam,ali nisam uspio da ih sve sastavim zajednom@m@ wrote:Jeste li ikada upoznali djevojku/zenu s kojom mozete i na tekmu i na muziku, popiti i zezati se i ozbiljno razgovarati i pricati o svemu bez tabua i i pardona
nekoga ko vam je i jaranica i ljubavnica
dal funkcionise dugo il ipak nadjete dlaku u jajetu i vozdra
Mariella wrote: Ma znamo mi svi da si ti fin, djaba ti je sve

da, najbolja i najduza vezau kojoj sam do sad bio. klosar i dama u jednom tijelum@m@ wrote:Jeste li ikada upoznali djevojku/zenu s kojom mozete i na tekmu i na muziku, popiti i zezati se i ozbiljno razgovarati i pricati o svemu bez tabua i i pardona
mislim...m@m@ wrote:Jeste li ikada upoznali djevojku/zenu s kojom mozete i na tekmu i na muziku, popiti i zezati se i ozbiljno razgovarati i pricati o svemu bez tabua i i pardona
Zivjeti samostalno. Tada se generalno svi vise vole i postuju.Kastanienallee wrote:Pitanje: U situaciji kad imate priliku da zivite samostalno bilo da se radi o najmu/kupovini stana ili ostanete u roditeljskom domu u njihovoj sjeni sta vam je logicniji izbor i zasto?
Na tekmu se ide sa prijateljima koji piju i galame a ne sa djevojkom.m@m@ wrote:Jeste li ikada upoznali djevojku/zenu s kojom mozete i na tekmu i na muziku, popiti i zezati se i ozbiljno razgovarati i pricati o svemu bez tabua i i pardona
Laganje, manipuliranje, nebriga o higijeni, ljubav prema turbofolku i strah od vožnje na motoru.Kastanienallee wrote:Pitanje:
Navedi pet, tebi nepodnosljivih, osobina zene (koje ti prvo padnu na pamet) preko kojih nikako ne mozes preci.
Chmoljo wrote:Mariella wrote: Ma znamo mi svi da si ti fin, djaba ti je sve
Jesam ! Svoju suprugum@m@ wrote:Jeste li ikada upoznali djevojku/zenu s kojom mozete i na tekmu i na muziku, popiti i zezati se i ozbiljno razgovarati i pricati o svemu bez tabua i i pardona
pod dvaKastanienallee wrote:Kakav je tvoj cesci impulsivni odgovor na razne zivotne situacije?
- sklon si crnilu, kuknjavi i lako dizes ruke od stvari koje si mislio da zelis
- u svemu vidis priliku, izazov i ne odustajes sve dok postoji i najmanja mogucnost da dodjes do cilja
Hajd' budi budala pa kaži prva opcija ...Kastanienallee wrote:Kakav je tvoj cesci impulsivni odgovor na razne zivotne situacije?
- u svemu vidis priliku, izazov i ne odustajes sve dok postoji i najmanja mogucnost da dodjes do cilja
Mrsko mi tipkati sa moba, ali tu je to...MedenoSrce wrote:Mogu li ja da odgovorimposto vidim da se decki ne snalaze
Ne bih se mogla ukalupiti niti od jedan od dva ponudjena tipa ponasanja
ali uglavnom se desi ako se mnogo emotivno angazujem oko nekog pitanja a to nekako ne ide pa ne ide, da "sagorim" pa bi se to moglo svesti pod stavku 1
ako se radi o necemu principijelnom zainatim se, ma cini mi se da bih na trepavicama mogla hodati da to ostvarim pa bih to mogla svesti pod 2
Pa, ako se ispostavi da nešto više ne želim (odnosno, da sam mislio da želim) onda ću dići ruke - bez crnila i kuknjave.Kastanienallee wrote:Kakav je tvoj cesci impulsivni odgovor na razne zivotne situacije?
Nema relativiziranja, definitivno pod 2.Kastanienallee wrote:Kakav je tvoj cesci impulsivni odgovor na razne zivotne situacije?
+1Chmoljo wrote:Stopostotna.
Do sedam bi se već krenulo. Na moj raniji prijedlogKastanienallee wrote:Fin neki proljetni dan, subota jutro, sedam sati. Budi te sms u kojem ti predlaze da trknete na kafu do nekog tebi dragog grada na moru. Kolika je vjerovatnoca da ces rado ustati iz kreveta, spremiti se i otici?