Ma ja samo studiram u ovom gradu.Kastanienallee wrote: Vidis zeleni ona ideja o podtemi podteme mozda i nije tako losa. Previse je trauma kojima se treba dati prostor
Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- burek_in_space
#4851 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
- alchak.ba
#4852 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
tako se i ponasasburek_in_space wrote:Ma ja samo studiram u ovom gradu.Kastanienallee wrote: Vidis zeleni ona ideja o podtemi podteme mozda i nije tako losa. Previse je trauma kojima se treba dati prostor
- madner
- burek_in_space
#4854 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Obraza nemam, guzici se ne bojim.alchak.ba wrote: tako se i ponasas
Jebena kombinacija.
- alchak.ba
#4855 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
kolega!burek_in_space wrote:Obraza nemam, guzici se ne bojim.alchak.ba wrote: tako se i ponasas
Jebena kombinacija.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#4856 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
pitaj nas imamo li siduKastanienallee wrote:Zadeverala sam se sad...kakvo pitanje postaviti a da svi putevi ne odvedu na Drugu infektivnusherbett wrote:ja niš ne kužim..OK, zaboravite bakalar, idemo dalje...![]()
-
hhaarree
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#4858 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
nie se dig'o 
- burek_in_space
#4859 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Kada sam opcio sa njenom drugaricom, pred njom.sherbett wrote:evo imam pitanje...koju bruku pred nekom curom pamtite? vaša pred njom, ili njena pred vama..
- alchak.ba
#4860 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
kad ga nije uspjela dici nakon pola sata....sherbett wrote:evo imam pitanje...koju bruku pred nekom curom pamtite? vaša pred njom, ili njena pred vama..
i na moje pitanje "da li joj se to cesto desava?" ona je zaplakala....
- burek_in_space
#4861 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Pa bruka je shto sam je zvao pogreshnim imenom.sherbett wrote:
i šta je tu bruka? to se zove drugačije
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#4862 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
alchak.ba wrote:kad ga nije uspjela dici nakon pola sata....sherbett wrote:evo imam pitanje...koju bruku pred nekom curom pamtite? vaša pred njom, ili njena pred vama..
i na moje pitanje "da li joj se to cesto desava?" ona je zaplakala....
- burek_in_space
#4863 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Nije, mashtoviti threesome se desio nakon toga.Kastanienallee wrote:i ja kontam...zar to nije taj mastoviti threesome?sherbett wrote:i šta je tu bruka? to se zove drugačije
- Ramzess Veliki
#4864 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Joj te sramote kad se sjetim ... i to pred njih dvije u Pežou CC, one mi presjekle put i ja uletim pored njih sa motorom i da svirnem, a sirena zakaže i samo se čulo "KMEEKKK", k'o da je krme zaskičalo!sherbett wrote:evo imam pitanje...koju bruku pred nekom curom pamtite? vaša pred njom, ili njena pred vama..
- ho oponopono
#4865 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
...bolje da si prdnuo neg taj blam!Ramzess Veliki wrote:Joj te sramote kad se sjetim ... i to pred njih dvije u Pežou CC, one mi presjekle put i ja uletim pored njih sa motorom i da svirnem, a sirena zakaže i samo se čulo "KMEEKKK", k'o da je krme zaskičalo!sherbett wrote:evo imam pitanje...koju bruku pred nekom curom pamtite? vaša pred njom, ili njena pred vama..

- Ramzess Veliki
#4866 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Jes' ... glasnije bi se čulo ...ho oponopono wrote: ...bolje da si prdnuo neg taj blam!
- eluna
#4867 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
e jeste opičeniRamzess Veliki wrote:Jes' ... glasnije bi se čulo ...ho oponopono wrote: ...bolje da si prdnuo neg taj blam!
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#4868 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
nisam imao prilikuMariella wrote: A nisi ni htio!
-
krater
#4869 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
sta su pitale? 
- Ramzess Veliki
#4870 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Jooooj, sad se sjetih ovoga ...
Zadnje ljeto, pičim ja uvečer po gradu sa motorom, umalo me ženska ne pokupi sa fordićem sa lijeve strane, srećom brzi refleksi ... kao izvine se kroz prozor, ja njoj da nije frka i da me nije ugrozila ali da pripazi, zatim ide ašikovanje odnosno pendžeranje, zgodna onako kroz pendžer, vozi ludo, trkamo se kroz saobraćaj i pada dogovor idemo tražiti nekakav klub, prviput čujem koji ... ona ima prijatelje tamo, misli da zna gdje je ... vozimo i smješkamo se ... u Lukavicu, izlazi ženska iz auta - auto se podiže ... a ja mislio da je na plinskim amortizerima, u njoj dulum!
Siđem sa motora, malo mi ofirno da joj kažem da mi nije do planinarenja po našim brdima nego izdržim do kluba - turbo shitt, dreka i vriska unutra ... uđemo i uspijem je izgubiti u gužvi.
Nazad na motor dok me nije potražila ...
Zadnje ljeto, pičim ja uvečer po gradu sa motorom, umalo me ženska ne pokupi sa fordićem sa lijeve strane, srećom brzi refleksi ... kao izvine se kroz prozor, ja njoj da nije frka i da me nije ugrozila ali da pripazi, zatim ide ašikovanje odnosno pendžeranje, zgodna onako kroz pendžer, vozi ludo, trkamo se kroz saobraćaj i pada dogovor idemo tražiti nekakav klub, prviput čujem koji ... ona ima prijatelje tamo, misli da zna gdje je ... vozimo i smješkamo se ... u Lukavicu, izlazi ženska iz auta - auto se podiže ... a ja mislio da je na plinskim amortizerima, u njoj dulum!
Siđem sa motora, malo mi ofirno da joj kažem da mi nije do planinarenja po našim brdima nego izdržim do kluba - turbo shitt, dreka i vriska unutra ... uđemo i uspijem je izgubiti u gužvi.
- eluna
#4871 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
i ja se onda pitam što on neće ne blind date čak i kad mu ga raja zakažeRamzess Veliki wrote:Jooooj, sad se sjetih ovoga ...![]()
Zadnje ljeto, pičim ja uvečer po gradu sa motorom, umalo me ženska ne pokupi sa fordićem sa lijeve strane, srećom brzi refleksi ... kao izvine se kroz prozor, ja njoj da nije frka i da me nije ugrozila ali da pripazi, zatim ide ašikovanje odnosno pendžeranje, zgodna onako kroz pendžer, vozi ludo, trkamo se kroz saobraćaj i pada dogovor idemo tražiti nekakav klub, prviput čujem koji ... ona ima prijatelje tamo, misli da zna gdje je ... vozimo i smješkamo se ... u Lukavicu, izlazi ženska iz auta - auto se podiže ... a ja mislio da je na plinskim amortizerima, u njoj dulum!![]()
Siđem sa motora, malo mi ofirno da joj kažem da mi nije do planinarenja po našim brdima nego izdržim do kluba - turbo shitt, dreka i vriska unutra ... uđemo i uspijem je izgubiti u gužvi.![]()
- alchak.ba
#4872 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
u njoj dulum
-
Mariella
#4873 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ma znamo mi svi da si ti fin, djaba ti je sveChmoljo wrote:nisam imao prilikuMariella wrote: A nisi ni htio!
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#4874 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
da 
+1 na alchaka baj d vej o traženju dlake u jajetu

+1 na alchaka baj d vej o traženju dlake u jajetu
Last edited by Velkoski on 27/03/2013 17:21, edited 1 time in total.
- alchak.ba
#4875 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
samostalan zivot, a zasto?Kastanienallee wrote:Pitanje: U situaciji kad imate priliku da zivite samostalno bilo da se radi o najmu/kupovini stana ili ostanete u roditeljskom domu u njihovoj sjeni sta vam je logicniji izbor i zasto?
pa jer mogu i smatram to bolje