eno sadKastanienallee wrote:A moj Ramz zar nisi uvijek sa tebi spesl osobamaRamzess Veliki wrote:Da, svakako. Ali za tu radnju mora biti i spešl osoba. Obično ljubavnica.
filozofirati, za to ti kapu skidamalchak.ba wrote:sta ja sve mogu zamisliti, to ni vi zene niste u stanju.
Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- alchak.ba
#4776 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#4777 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
par puta i ne bi bio problem, ipak je voliš jelTe, al' da to stalno radim nema šanse, pa ni da je Adriana LimaKastanienallee wrote:Ko bi citao sta je sve vec pitano i odgovoreno![]()
Mozes li se zamisliti da s vremena na vrijeme ujutro ustajes sat vremena prije nje da vam ispeces kroasane, iscijedis narance, napravis dosta kafe i pripremis pun sto zavrzalama za zajednicki dorucak?
-
NNNN
#4778 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Da upitam i ja:žena koju želite ozeniti mora li biti nevina,i koliko biste joj partnera tolerisali prije vas? Šta mislite ima li danas uopce nevinih,gdje ih traziti 
- alchak.ba
#4779 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
jesi ti nevina?NNNN wrote:Da upitam i ja:žena koju želite ozeniti mora li biti nevina,i koliko biste joj partnera tolerisali prije vas? Šta mislite ima li danas uopce nevinih,gdje ih traziti
- MedenoSrce
#4780 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
ima majmunce nevinih al' nece ni one sa svakim
- kokuz_sa
#4781 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
prvi post i pitanje za filozofiranje
btw ne mora,
nevine traziti najbolje na temama o sexu, tu su sve nevinei cedne
btw ne mora,
nevine traziti najbolje na temama o sexu, tu su sve nevinei cedne
-
NNNN
#4782 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Moras otici na 'muskarci pitaju muskarce',pa ako budes zaintersiran javialchak.ba wrote:jesi ti nevina?NNNN wrote:Da upitam i ja:žena koju želite ozeniti mora li biti nevina,i koliko biste joj partnera tolerisali prije vas? Šta mislite ima li danas uopce nevinih,gdje ih traziti
- ho oponopono
#4783 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
...ima nevinih što ne bi bilo...evo ja sa jednom 35 joj godinica svaki dan čekam bus... 
-
FreakyStyley
#4784 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Gay.Kastanienallee wrote:NNNN wrote:Moras otici na 'muskarci pitaju muskarce',pa ako budes zaintersiran javi
-
NNNN
#4785 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
eh to je sad misterijaFreakyStyley wrote:Gay.Kastanienallee wrote:NNNN wrote:Moras otici na 'muskarci pitaju muskarce',pa ako budes zaintersiran javi
-
Mariella
#4786 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
http://www.klix.ba/magazin/zanimljivost ... /130326122
Jeste li ikada prekinuli vezu (ili mozda brak
) preko SMS poruke?
Ili je neko prekinuo s vama na taj nacin? Ako jeste, zasto bas ta opcija, ako niste, sta mislite o tome, i o ljudima koji to rade? 
Jeste li ikada prekinuli vezu (ili mozda brak
- alchak.ba
#4787 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
nije
nisam
bezveze varijanta, bolji je mail
nisam
bezveze varijanta, bolji je mail
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#4788 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
jesteMariella wrote:Ili je neko prekinuo s vama na taj nacin?
- Logovan
#4789 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Jesam i jeste.Mariella wrote:http://www.klix.ba/magazin/zanimljivost ... /130326122
Jeste li ikada prekinuli vezu (ili mozda brak) preko SMS poruke?
Ili je neko prekinuo s vama na taj nacin? Ako jeste, zasto bas ta opcija, ako niste, sta mislite o tome, i o ljudima koji to rade?
-
Mariella
#4790 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
A objasnjenja, zasto?
- Ramzess Veliki
#4791 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Da. Ništa ljepše od cijeđenja grejpova na rani sabah, popržim kubik kiflica sa sirom (joj što sam ih nekada mogao napeći, k'o da sam skopčan na traku iz Velepekare ...), i kafica uz to ...Kastanienallee wrote:Ma nismo odgovorni za ponasanje drugih ljudi. Pitanje je o tebi a ne o nekome drugom ko se pretvara ili ne pretvara. Pitanje je vidis li TI uzitak u necemu takvom...uopste da spremas takvo nesto i za sebe i za nekog s kim ti je lijepo, sta ti znaci taj zajednicki pocetak dana blabla.Ramzess Veliki wrote:Nažalost ljudi se mijenjaju ... ili se pretvaraju ... da bi ti neko bio spešl znači da ta osoba treba u tebi da ostvari ta osjećanja.
Ah...sve socijala zesca i traume. Opustite li se vise ikada ili je stalno neki grc losih sjecanja i potrebe za osvetom prisutan u svakom postupku i zelji?
Drugo pitanje - poželiš se osvetiti na prvu. Na drugu shvatiš da ne želiš jer nisi taj tip. Ali o ovome ne pišem javno.
-
NNNN
#4792 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
ne to je u pitnju kristalna lobanja,kako nisi prepoznalaKastanienallee wrote:Pa sto ne kazes Arthur Clarke da si to ti, nego se tu duplo enenizirasNNNN wrote:eh to je sad misterija
- Ramzess Veliki
#4793 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Po mogućnosti da nije nevina. Ovo je moje razmišljanje, nismo svi isti. Mene ta zafrkancija sa nevinom curom nimalo ne privlači ... treba to njegovati, paziti, a zatim dođe sljedeći problem - cura se upita da li si ti stvarno dobar u krevetu i kako bi bilo sa drugim?NNNN wrote:Da upitam i ja:žena koju želite ozeniti mora li biti nevina,i koliko biste joj partnera tolerisali prije vas? Šta mislite ima li danas uopce nevinih,gdje ih traziti
Zbog toga dajem prednost curi koja je iskusna u vezama i ima šta i zna šta ponuditi.
- Ramzess Veliki
#4794 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ne jer kad sam se zabavljao mobiteli nisu postojali. Bell je tek patentirao telefon.Mariella wrote:http://www.klix.ba/magazin/zanimljivost ... /130326122
- Logovan
#4795 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ma lakše je puno.Mariella wrote:![]()
![]()
![]()
A objasnjenja, zasto?Strah od zene? Zato sto je najlakse?
Čuj strah...
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#4796 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
jesam.Mariella wrote:http://www.klix.ba/magazin/zanimljivost ... /130326122
zato što je bilo lakše
- eluna
#4797 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ramzess Veliki wrote:Ne jer kad sam se zabavljao mobiteli nisu postojali. Bell je tek patentirao telefon.Mariella wrote:http://www.klix.ba/magazin/zanimljivost ... /130326122
metuzalemu
- eluna
#4798 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
eto ti ga na ....... tamo na motorijadi me zezaju, a gle ovo - nemam šaMsi ni pod raznoRamzess Veliki wrote:Po mogućnosti da nije nevina. Ovo je moje razmišljanje, nismo svi isti. Mene ta zafrkancija sa nevinom curom nimalo ne privlači ... treba to njegovati, paziti, a zatim dođe sljedeći problem - cura se upita da li si ti stvarno dobar u krevetu i kako bi bilo sa drugim?NNNN wrote:Da upitam i ja:žena koju želite ozeniti mora li biti nevina,i koliko biste joj partnera tolerisali prije vas? Šta mislite ima li danas uopce nevinih,gdje ih traziti
Zbog toga dajem prednost curi koja je iskusna u vezama i ima šta i zna šta ponuditi.
helem - idem tražit drugog plesača
- Ramzess Veliki
#4799 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Jel' to misliš na onog mlađahnog klinca što su o njemu pisali u Bibliji? Pa njemu sam bobe kupovao i slao ga po cigare u granap.eluna wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
metuzalemu
- Ramzess Veliki
#4800 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Haloooo de nemoj na prvu, naće Ramzo rješenje i za to ... skontam ti nekog da te uputi pa se poslije možemo družiti ...eluna wrote:
eto ti ga na ....... tamo na motorijadi me zezaju, a gle ovo - nemam šaMsi ni pod razno![]()
helem - idem tražit drugog plesača