Pa to ti je obostrano, nista nije bolje ni sa druge strane, meni se desava da sam samo kulturan i fin pa mi djevojka kaze znas ja imam momka, a da nisam ni iskazao interes za nju. Tako da se vjerovatno namece odogovor, da danas, generalno ljudi nisu navikli na kulturu.sour cherry wrote:Zašto muškarci preuveličavaju interes žena za njih?Bude žena uljudna,nasmijana,raspoložena za druženje,odmah to uzmu kao znak da joj se sviđa iako nigdje veze s tim.Nisu svi takvi,ali dosta ih ima.Ne znam zašto je to tako.
Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- cls
#4551 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
- alchak.ba
#4552 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Kakve osobine ima muskarac kojeg zelite kraj sebe?
vracam se za sat-dva, valjda do tad napisete sve sto zelite
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#4553 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
neke Božanske, jedino tako more ugodit'alchak.ba wrote:Kakve osobine ima muskarac kojeg zelite kraj sebe?
- alchak.ba
#4554 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
ja jesam i trudim se da bude tako..... i to uvijek.babyline wrote:pa svako se obraduje kada naleti neko uljudno "noramlno" celjadealchak.ba wrote:nisu sve zene uljudne, nasmijane i raspolozene za druzenje.sour cherry wrote:Zašto muškarci preuveličavaju interes žena za njih?Bude žena uljudna,nasmijana,raspoložena za druženje,odmah to uzmu kao znak da joj se sviđa iako nigdje veze s tim.Nisu svi takvi,ali dosta ih ima.Ne znam zašto je to tako.
Obicno nas to iznenadi s vase strane, pa ako nam se ta dama svidi odmah gajimo neke nade. Vjerovatno.
evo da pitam jeste li vi uvijek uljudni?
medjutim, ako se s nekim intenzivnije druzim, upoznamo se i pokazujem uljudnost, srcanost dajem mozda neke znakove interesovanosti onda se necu iznenaditi sto ta osoba zeli vise.
- alchak.ba
#4555 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
neuzubillah....KB24 wrote:neke Božanske, jedino tako more ugodit'alchak.ba wrote:Kakve osobine ima muskarac kojeg zelite kraj sebe?
nisu nase zene take
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#4556 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
vala su se žene ko kutnjaci upalili.
da, postoje djevojke koje su mi poznanice (prijatelj je meni poteška riječ), i sa kojima ne bih imao ništa protiv da se...
e, a postoji i naš odnos, i zbog njega, postoje kočnice, čak i kad se nasamo razmišlja o toj osobi. postoji poštovanje, postoji obzir, postoji odgoj na kraju krajeva.
a, kada nekoga držiš u svojoj blizini bez nekih aktivnih seksualnih tendencija, onda to ne bi bilo samo "povaljivanje", nego najvjerovatnije nešto više, nešto ozbiljnije. bar što se mene tiče.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#4557 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
šta ba online vjenčanje
ako misliš na dodatno muntanje na internetu pored ovih zemaljskih, jah i to je praksa.. zato mi je krivo što nisam rođen prije jedno 60 godina
ako misliš na dodatno muntanje na internetu pored ovih zemaljskih, jah i to je praksa.. zato mi je krivo što nisam rođen prije jedno 60 godina
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#4558 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
toe toChmoljo wrote:![]()
vala su se žene ko kutnjaci upalili.
da, postoje djevojke koje su mi poznanice (prijatelj je meni poteška riječ), i sa kojima ne bih imao ništa protiv da se...zabavim. ali kad govorimo samo o njenom fizičkom izgledu, i karakteru. ali to je muška priroda, da zapaža takve stvari, na takav način. u nekoj imaginarnoj situaciji gdje nemamo nikakvu "historiju odnosa".
e, a postoji i naš odnos, i zbog njega, postoje kočnice, čak i kad se nasamo razmišlja o toj osobi. postoji poštovanje, postoji obzir, postoji odgoj na kraju krajeva.
a, kada nekoga držiš u svojoj blizini bez nekih aktivnih seksualnih tendencija, onda to ne bi bilo samo "povaljivanje", nego najvjerovatnije nešto više, nešto ozbiljnije. bar što se mene tiče.
- MedenoSrce
#4559 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ah da i da kazem da se ja sa svojim drugarima druzim po preko 10galchak.ba wrote: zasto odmjeravas zene? Zato sto su zene, bar kod nas, ljepse od muskaraca.
sta je to mrtvi prosjek? Ucmali prosjek.
zasto mislis da si nesto posebnija i iznad tog nekog mrtvog prosjeka? Ne mislim ja da sam posebnija, nego me interesuju muskarci koji su izvan tog prosjeka.
Kako ga prepoznajes? Imam dovoljno godina i jako dugo radim sa ljudima da bih mogla da prepoznam.
- ho oponopono
#4560 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
...ma družimo se ovako ili onako, bitno je druženje! 
- alchak.ba
#4561 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
zene su svugdje lljepse od muskaraca, to nije odgovor.MedenoSrce wrote:Ah da i da kazem da se ja sa svojim drugarima druzim po preko 10galchak.ba wrote: zasto odmjeravas zene? Zato sto su zene, bar kod nas, ljepse od muskaraca.
sta je to mrtvi prosjek? Ucmali prosjek.
zasto mislis da si nesto posebnija i iznad tog nekog mrtvog prosjeka? Ne mislim ja da sam posebnija, nego me interesuju muskarci koji su izvan tog prosjeka.
Kako ga prepoznajes? Imam dovoljno godina i jako dugo radim sa ljudima da bih mogla da prepoznam.
ni ucmali prosjek nije odgovor.
ko kaze da zasluzuje iznadprosjecne, osim sto ti to mislis?
Iskustvu i dosta godina ne moraju biti prednost.
I tih 10 godine ne moraju biti prepreka da je nekad neki pozelio da ti budi blizi od jarana
-
sour cherry
#4562 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ja se više nikad neću družiti s muškarcima.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#4563 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
jah, vama ženama to smeta..sour cherry wrote:Ja se više nikad neću družiti s muškarcima.
- alchak.ba
#4564 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
sigurno ce se mnogi psi nasekiratsour cherry wrote:Ja se više nikad neću družiti s muškarcima.
- ho oponopono
#4565 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
...vala ja hoću
znaš uvijek sa njima na čemu si dok djeve tegobe stvaraju! 
- MedenoSrce
#4566 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ako vec imam izbor, biram da gledam u lijepo. Ne govorim ja da zasluzujem, kazem da zelim i da to trazim i da me nista manje od toga ne interesuje. Ne moraju biti prednost, ali ako si pametan kao sto sam ja onda jesu.alchak.ba wrote:
zene su svugdje lljepse od muskaraca, to nije odgovor.
I tih 10 godine ne moraju biti prepreka da je nekad neki pozelio da ti budi blizi od jarana
10g nisu prepreka, govore o tome da smo se tokom tih godina nalazili u raznim situacijama i da nikome nije palo na pamet da predje granicu, a da ne govorim o tome da me ti isti tretiraju i u vise navrata se pokazalo gledaju kao musko.
- htcxone
#4567 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
sviju ti ko su ti jarani?MedenoSrce wrote:Ako vec imam izbor, biram da gledam u lijepo. Ne govorim ja da zasluzujem, kazem da zelim i da to trazim i da me nista manje od toga ne interesuje. Ne moraju biti prednost, ali ako si pametan kao sto sam ja onda jesu.alchak.ba wrote:
10g nisu prepreka, govore o tome da smo se tokom tih godina nalazili u raznim situacijama i da nikome nije palo na pamet da predje granicu, a da ne govorim o tome da me ti isti tretiraju i u vise navrata se pokazalo gledaju kao musko.
fuad backović deen, fashion cop emerik gudelj i ostali modni guruui :O
- alchak.ba
#4568 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
1 boldano mi dosta govori o tebi.MedenoSrce wrote:Ako vec imam izbor, biram da gledam u lijepo. Ne govorim ja da zasluzujem, kazem da zelim i da to trazim i da me nista manje od toga ne interesuje. Ne moraju biti prednost, ali ako si pametan kao sto sam ja onda jesu.alchak.ba wrote:
nista drugo necu ni komentarisati
- alchak.ba
#4569 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
sumnjam da su oni pametni kao onahtcxone wrote:sviju ti ko su ti jarani?MedenoSrce wrote:Ako vec imam izbor, biram da gledam u lijepo. Ne govorim ja da zasluzujem, kazem da zelim i da to trazim i da me nista manje od toga ne interesuje. Ne moraju biti prednost, ali ako si pametan kao sto sam ja onda jesu.alchak.ba wrote:
fuad backović deen, fashion cop emerik gudelj i ostali modni guruui :O
- MedenoSrce
#4570 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
alchak.ba wrote:
sumnjam da su oni pametni kao ona
ne sumnjam, znam da nisu.
- alchak.ba
#4571 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
ja sumnjamMedenoSrce wrote:alchak.ba wrote:
sumnjam da su oni pametni kao ona
ne sumnjam, znam da nisu.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#4572 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
budeš li egoista, imat ćeš 50 godina i mačku pored sebe

- htcxone
#4573 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
KB24 wrote:budeš li egoista, imat ćeš 50 godina i mačku pored sebe![]()
- swirl
- Ramzess Veliki
#4575 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ha ... dobra primjedba.sour cherry wrote:Zašto muškarci preuveličavaju interes žena za njih?Bude žena uljudna,nasmijana,raspoložena za druženje,odmah to uzmu kao znak da joj se sviđa iako nigdje veze s tim.Nisu svi takvi,ali dosta ih ima.Ne znam zašto je to tako.
Jer je bolje rizikovati pa dobiti po nosu nego propustiti pa se kajati cijeli život.
Muško-žensko prijateljstvo ne postoji, postoji samo odgođeno djelovanje.