Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
kloniran

#34501 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by kloniran »

Secer_033 wrote:Koliko vam treba vremena da skontate da je neka zena bas ta s kojom cete provesti ostatak zivota?
zavisi, al max sahatak, prvo je opustim pa je onda pustim da razveze jezik, a dobar dio njih ne zna kontrolisati svoj jezik 8-)
p206

#34502 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by p206 »

Mutivoda wrote:pile :maca: :mrgreen:

Hmm, šta smatrate vašim najvećim adutom? Najboljom osobinom? :zoka:
razumjevanje
Steph

#34503 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Steph »

nginxell wrote:"Znaci zivot je drogiranje, alkohol, nasilnistvo ili pisanje pateticnih postova punih omalovazavanja po forumu u kojima sebe smatramo velicinom.
Ne znam, meni ova droga i alkohol ipak bolje zvuci."

lady
Ja sam igrom slucaja, prelistavao klix i vidim dole ovaj forum, i usao sam, napravio racun itd. Na prvih nekoliko ali i ovamo pri kraju, postoje postovi u kojima je rasprava o tome da li je muskarcu dovoljna jedna zena u zivotu. Ja sam napisao svoje misljenje i od tog ne idem. E, onda se nadovezujem na ove gore kojima je takvo misljenje nepoznanica. Napisao sam i taj post, i mislim da si shvatila sve do jedne rijeci sta zelim reci, ali izvini, ti imas pravo razmisljati drugacije od mene, ti imas svoj stav, i tako si odgojena i time se vladas, tako da izvrtati necije rijeci u nesto sto nije, mislim da je cista glupost. Svoje misljenje ostavi, ili si ostavila, 1480 je stranica, i tu ti niko nista nema sta pricati. Ja kao sto sam rekao tako i stoji, nista me ne mjenja, a vidim da je ova dole korisnica shvatila sta sam zapravo napisao, tako da mislim da i ti shvatas. Ljude niko ne mjenja, tako da ni ovaj ovdje post koji sam napisao, mislim, svako zna kako je napravilnije zivjeti, ali svako nesto promjeni na ono sto njemu odgovara, tako da mislim da nikog necu uvrijediti, ali eto mozes mene i moje postove obrisati, rasprava ne vodi nigdje, tako da necu vise nista ni pisati. klonirani, meni je ukras, ti svoju smatraj prostitukom...
Kako ćeš da najebeš u životu, nisi svjestan. :mrgreen:
p206

#34504 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by p206 »

momak ima fine i dobronamjerne stavove prema ženama, ali to nažalost na ovom dunjaluku ne prolazi... koliko god to ženama na ovom forumu prelijepo izgledalo na papiru/monitoru, to one ne poštuju u praksi... i takav momak na kraju uvijek ispuši foru...

mi ostali smo se opržili na mlijeko, sad i u jogurt pušemo
avetinja

#34505 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by avetinja »

nginxell wrote:"Znaci zivot je drogiranje, alkohol, nasilnistvo ili pisanje pateticnih postova punih omalovazavanja po forumu u kojima sebe smatramo velicinom.
Ne znam, meni ova droga i alkohol ipak bolje zvuci."

lady
Ja sam igrom slucaja, prelistavao klix i vidim dole ovaj forum, i usao sam, napravio racun itd. Na prvih nekoliko ali i ovamo pri kraju, postoje postovi u kojima je rasprava o tome da li je muskarcu dovoljna jedna zena u zivotu. Ja sam napisao svoje misljenje i od tog ne idem. E, onda se nadovezujem na ove gore kojima je takvo misljenje nepoznanica. Napisao sam i taj post, i mislim da si shvatila sve do jedne rijeci sta zelim reci, ali izvini, ti imas pravo razmisljati drugacije od mene, ti imas svoj stav, i tako si odgojena i time se vladas, tako da izvrtati necije rijeci u nesto sto nije, mislim da je cista glupost. Svoje misljenje ostavi, ili si ostavila, 1480 je stranica, i tu ti niko nista nema sta pricati. Ja kao sto sam rekao tako i stoji, nista me ne mjenja, a vidim da je ova dole korisnica shvatila sta sam zapravo napisao, tako da mislim da i ti shvatas. Ljude niko ne mjenja, tako da ni ovaj ovdje post koji sam napisao, mislim, svako zna kako je napravilnije zivjeti, ali svako nesto promjeni na ono sto njemu odgovara, tako da mislim da nikog necu uvrijediti, ali eto mozes mene i moje postove obrisati, rasprava ne vodi nigdje, tako da necu vise nista ni pisati. klonirani, meni je ukras, ti svoju smatraj prostitukom...

Jaro, da ti nešto kažem. Sve je to lijepo ovdje na forumu, ti si sada idol forumašica, ali u životu takvi muškarci su najveći pušioničari. Moraš ko seljak imati dvije duše. Jednu za sebe, drugu za ženu. Uprotivnom ima da ti se odbije od glavu. Ovo je zemlja kurjaka. :mrgreen:
Capajebo

#34506 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Capajebo »

Mutivoda wrote: Hmm, šta smatrate vašim najvećim adutom? Najboljom osobinom? :zoka:
To sto me nista ne kontaju, pa pomisle da sam inteligentan :mrgreen:
S4mpion

#34507 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by S4mpion »

Secer_033 wrote:Koliko vam treba vremena da skontate da je neka zena bas ta s kojom cete provesti ostatak zivota?
To uveliko zavisi i od žene. Ako ista dobro nosi masku, stvar je teža. :D
Big Ang

#34508 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Big Ang »

E cuj " Moras ko seljak imati dvije duse" :lol:
Big Ang

#34509 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Big Ang »

Dakle hipoteticko pitanje:
Mjesto radnje forum. Bilo koji. I pocnete se dopisivati sa curom. Nekom. Poruka-dvije dnevno, zeza, flert, malo i ozbiljne price. Niste, inace od tog posla, al vam dopisivanje s njom godi. Na forumu zene primjete da vas dvoje nesta...___________ {ubaci rijec po svom izboru} :mrgreen: i posalje vam jedna forumasica pp u kojem vas dobronamjerno upozori na tu curu.
Vasa reakcija?
Last edited by Big Ang on 14/09/2014 19:30, edited 1 time in total.
Stoner

#34510 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Stoner »

Ovaj najđel je predivan, totalno drugačiji od ostalih muških svinja, em' inteligentan em' tijelo spartansko.

Ja bi sutra sestri ili kćerci uvijek savjetovao da odjebu od sebe ovakve umišljene samodopadljive skromne pajkane .
Mutivoda

#34511 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Mutivoda »

Može l' neka druga riječ umjesto "mutite"? Et' hvala i ako može i ako ne može. :mrgreen:
insomnia78

#34512 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by insomnia78 »

Stoner wrote:Ovaj najđel je predivan, totalno drugačiji od ostalih muških svinja, em' inteligentan em' tijelo spartansko.

Ja bi sutra sestri ili kćerci uvijek savjetovao da odjebu od sebe ovakve umišljene samodopadljive skromne pajkane .
Ma care moj vristi iz njeg' psiho alert :D
Poslije ce reci kako eto cure ne vole ove fine :D

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
nginxell

#34513 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by nginxell »

Stoner wrote:Ovaj najđel je predivan, totalno drugačiji od ostalih muških svinja, em' inteligentan em' tijelo spartansko.

Samo se tjesi propali :D
Big Ang

#34514 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Big Ang »

Mutivoda wrote:Može l' neka druga riječ umjesto "mutite"? Et' hvala i ako može i ako ne može. :mrgreen:

Odo ja ostaviti prazan prostor pa nek metne ko sta hoce. Ha? :mrgreen:
Mutivoda

#34515 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Mutivoda »

Haj Boga ti, 'vako mi nešto nezgodno. :mrgreen:
kloniran

#34516 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by kloniran »

Big Ang wrote:Dakle hipoteticko pitanje:
Mjesto radnje forum. Bilo koji. I pocnete se dopisivati sa curom. Nekom. Poruka-dvije dnevno, zeza, flert, malo i ozbiljne price. Niste, inace od tog posla, al vam dopisivanje s njom godi. Na forumu zene primjete da vas dvoje nesta...mutite :mrgreen: i posalje vam jedna forumasica pp u kojem vas dobronamjerno upozori na tu curu.
Vasa reakcija?

hahahahahha da ti nisi mene upozoravala sa kloniranih nickova :shock: :lol:
Big Ang

#34517 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Big Ang »

Mutivoda wrote:Haj Boga ti, 'vako mi nešto nezgodno. :mrgreen:

:lol: mene nasla zajebavat :mrgreen:

Eno sam stavila liniju. I viticastu zagradu. :sretan:
avetinja

#34518 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by avetinja »

Mjesto radnje forum. Bilo koji. I pocnete se dopisivati sa curom. Nekom. Poruka-dvije dnevno, zeza, flert, malo i ozbiljne price. Niste, inace od tog posla, al vam dopisivanje s njom godi. Na forumu zene primjete da vas dvoje nesta...___________ {ubaci rijec po svom izboru} :mrgreen: i posalje vam jedna forumasica pp u kojem vas dobronamjerno upozori na tu curu.
Vasa reakcija?
Počeo bih bariti ovu što me upozorila. :mrgreen:
Big Ang

#34519 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Big Ang »

kloniran wrote:
Mjesto radnje forum. Bilo koji. I pocnete se dopisivati sa curom. Nekom. Poruka-dvije dnevno, zeza, flert, malo i ozbiljne price. Niste, inace od tog posla, al vam dopisivanje s njom godi. Na forumu zene primjete da vas dvoje nesta...mutite :mrgreen: i posalje vam jedna forumasica pp u kojem vas dobronamjerno upozori na tu curu.
Vasa reakcija?

hahahahahha da ti nisi mene upozoravala sa kloniranih nickova :shock: :lol:

Nope.
I ja nemam kloniranih nickova.
Imam dva nicka ovdje.
Ovaj i @malifisent.
Moderatori i administratori znaju za oba.
kritichar

#34520 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by kritichar »

avetinja wrote:
Vasa reakcija?
obje obje
samo nizat
Big Ang

#34521 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Big Ang »

avetinja wrote:
Vasa reakcija?
aha :mrgreen:
Skeptic604

#34522 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Skeptic604 »

Malo tesko pitanje :cry:

Pa treba dosta vremena (nekoliko meseci),da se dobije odgovor na desetine raznih pitanja koja su od presudne vaznosti za kvalitet veze,da se u startu vidi da li smo kompatibilni..

To je sto se tice psihologije,tako bi trebalo..

A sad ima ovog praznovjerja,ljubav na prvi pogled :roll: :zoka:
KPNCTNJAH

#34523 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by KPNCTNJAH »

A sto uopste zabadati nos tamo gdje mu nije mjesto? Znam, to je jace od vas... samo da je mahalati... neka se sam uvjeri da je losa, sta ima veze, jedan zenomrzac vise na forumu, k'o da je bitno... :mrgreen:
avetinja

#34524 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by avetinja »

Normlano ne bih odbacio ovu prvu, jer je ova druga možda njoj željela zlo pa me nagovara na krivi put. Zato obje, kad se već može. :mrgreen:
JThomas

#34525 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by JThomas »

hipotetički :lol:

dobronamjerno :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (nema onaj što se valja po podu i udara šakama od smijeha)
Locked