To je ona trecina koja zavrsi razvodom, predmnijevamBig Ang wrote:Prema najnovijim rezultatima istraživanja u kom je učestvovalo preko hiljadu ljudi starosti između 18 i 34 godina, skoro trećina brakova počela je kao veza za jednu noć.
Samo da znate
Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
dječak sa šibicama
#34076 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
- Secer_033
#34077 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Trecina koja je zatrudnila i koja se morala udati...Big Ang wrote:Prema najnovijim rezultatima istraživanja u kom je učestvovalo preko hiljadu ljudi starosti između 18 i 34 godina, skoro trećina brakova počela je kao veza za jednu noć.
Samo da znate
Zezam se, znam jednu takvu djevojku... jos uvijek su sretni... a prije toga bila sa momkom 10 godina. Sve s njim planirala, dok je nio prevario.
- edo_79
#34078 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Da hoće mene tako kakva zovnut za jednu noć ... i da ne budemo ona trećina što se razvodi 
-
zoomba
#34079 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
mora da je sa drugom planirao onda da je prevariSecer_033 wrote:Trecina koja je zatrudnila i koja se morala udati...Big Ang wrote:Prema najnovijim rezultatima istraživanja u kom je učestvovalo preko hiljadu ljudi starosti između 18 i 34 godina, skoro trećina brakova počela je kao veza za jednu noć.
Samo da znate
Zezam se, znam jednu takvu djevojku... jos uvijek su sretni... a prije toga bila sa momkom 10 godina. Sve s njim planirala, dok je nio prevario.
- Big Ang
- burek_in_space
#34081 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Hajmo probati malo reda uvesti na dvije glavne teme na ovom pdf-u, a to su m pitaju z, i obrnuto.
Pitanje koje bude postavljeno, mora biti aktuelno makar pola sata, prije nego se postavi naredno pitanje.
Postoji mogucnost da neko postavi toliko glupo pitanje (mada kazhu da nema glupih pitanja), da niko nece htjeti odgovoriti, ali zbog nekog reda, zamolio bih sve aktere da isposhtuju ovo pravilo od 30 minuta.
I takodje, svaki naredni post, najcheshce upucen od strane forumasha mushkog roda, koji ce ignorisati svu prethodnu prichu i doci do brilijantnog zakljuchka "samo su pare bitne", bice sankcionisani banom. I taj ban ce biti iskljuchivo u vashu korist, jer vam dajemo priliku da zavrnete rukave i zaradite te pare.
Hvala i ugodno forumanje!
Pitanje koje bude postavljeno, mora biti aktuelno makar pola sata, prije nego se postavi naredno pitanje.
Postoji mogucnost da neko postavi toliko glupo pitanje (mada kazhu da nema glupih pitanja), da niko nece htjeti odgovoriti, ali zbog nekog reda, zamolio bih sve aktere da isposhtuju ovo pravilo od 30 minuta.
I takodje, svaki naredni post, najcheshce upucen od strane forumasha mushkog roda, koji ce ignorisati svu prethodnu prichu i doci do brilijantnog zakljuchka "samo su pare bitne", bice sankcionisani banom. I taj ban ce biti iskljuchivo u vashu korist, jer vam dajemo priliku da zavrnete rukave i zaradite te pare.
Hvala i ugodno forumanje!
- edo_79
#34082 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Fer i pošteno ! 
- kritichar
#34083 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
ispitivanje izvršeno tamo gdje ima i najviše razvodaBig Ang wrote:Prema najnovijim rezultatima istraživanja u kom je učestvovalo preko hiljadu ljudi starosti između 18 i 34 godina, skoro trećina brakova počela je kao veza za jednu noć.
Samo da znate
- S4mpion
#34084 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Upecani likovi, znamoBig Ang wrote:Prema najnovijim rezultatima istraživanja u kom je učestvovalo preko hiljadu ljudi starosti između 18 i 34 godina, skoro trećina brakova počela je kao veza za jednu noć.
Samo da znate
- ultima_palabra
#34085 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Pa kako ga može upecati ako su se vidjeli samo jednom? Za mjesec-dva dok skonta da je trudna... neće znati gdje je lik, a niti će on povjerovati da je baš on ontac.
- Leo_alfa
#34086 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ne mogu, nisam toliko elokventansherbett wrote:opišite idealan se*s odnos..od A-Ž, dok ste još obučeni, priča, što vas napali, kako..što uradite, kako..jel žurite, il sporo i tako..sve
-
zoomba
#34087 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ja se seksam svakako, njezno, grubo, polako, divlje, zivotinjski. Uglavnom mastovito i provokativno. Seksam se kako osjetim da se zena zeli seksati u tom trenutku i kako meni dodjesherbett wrote:opišite idealan se*s odnos..od A-Ž, dok ste još obučeni, priča, što vas napali, kako..što uradite, kako..jel žurite, il sporo i tako..sve
Kimnula je glavom i za nekoliko minuta smo se uparkirali. Pozvao sam je da ude jer bi moja potraga za papirima mogla potrajati par minuta. Usla je u dnevni boravak i odbila piti ista, ostavio sam je i otisao roniti kroz brdo papira. Potpuno sam previdio da su vrata moje spavace sobe ostala otvorena, a u njoj su itekako bili vidljivi tragovi sinosnjih igrica. Na njeno glasno pitanje moze li razgledavati okolo sam odgovorio da moze ni ne sluteci gdje bi je njena istrazivacka priroda mogla odvesti.
Nikad je nisam gledao nesto seksualno, ona je jednostavno bila kolegica, nastojao sam zadrzati profesionalni odmak, mada Danijela je bila jako lijepa i privlacna zena. Ali ona je uvijek zadrzavala distancu, a ja sam to uvijek postovao.
Kad sam se vratio u dnevni boravak iz bezuspjesne potrage za papirima, nje unutra nije bilo. I onda sam ugledao otvorena vrata spavace sobe i lagano crvenilo mi prode licem. Prisao sam tiho da mi u vidiku bude unutrasnjost i ugledao sam je kako je ruke stavila u siroko razmaknute lisice koje su visile sa sipke pored kreveta. Bila mi je okrenuta ledima, podigla se na prste i provukla ruke kroz visoko postavljene lisice. Moj maloprijasnji stid me prsao, a kako je najbolji lijek za to prebaciti stvari na salu odlucio sam se nasaliti s Danijelom i kazniti je sto je neovlasteno krenula u njuskanje. Tiho sam izuo cipele da me ne cuje, oprezno napravio onih par koraka do tepiha, preskocio ona dva zadnja do nje podignutih ruku i stisnuo lisice oko njenih zglobova. Ona se trznula, onda kriknula. Ja sam se smijao i od pocetnog soka ona se sve vise prebacivala na moju salu i smijala se i ona. Zezao sam je kako cu je ostaviti vezanu i otici, da kako moze njuskati po mojoj sobi, a ona je odgovarala da je pitala dopustenje. Odmaknuo sam se nekoliko koraka i pogledao sam je. Njene ruke su bile visoko iznad glave, podigla se jos vise na prste jer je okretom licem prema meni jos malo skratila visinu na kojoj su lisice bile. Siroki rukavi njene majice su joj pali na ramena, njene poprilicno bujne grudi je grudnjak fino utegnuo i ocrtale su se u punoj ljepoti. Njena bijela suknjica se podigla iznad koljena, a njeni lijepo lakirani nokti na nogama su se napregnuli dok je nastojala stajati na njima kako bi smanjila pritisak lisica na zglobove. Vidio sam da joj je to tesko odrzati i da joj je mozda bolno, pa sam prisao i podigao ruke kako bi joj lisice spustio malko. Nisam je jos htio pustiti, htio sam jos malko uzivati u toj poklonjenoj prilici za smjeh. Ona se prestala smijati i pocela zahtjevati da je pustim i dok sam se primicao uplaseno me pogledala. Primaknuo sam se na nekoliko centimetara od nje, podigao ruke i otpustio lisica jedan krug, samo da moze stajati i osjetio njen ubrzani dah na mom vratu, osjetio sam njeno uzbudenje. Kroz glavu mi je proslo: „pa ovo nju pali!“ i u tom trenutku je u meni proradio onaj predatorski instinkt. Znao sam da ako hocu mogu tu njenu trenutnu napaljenost pretvoriti u totalnu raspaljenost i da ona nista ne moze napraviti da se od toga obrani i to je mene napalilo trenutno. Pogledao sam je odozgo lagano se odmicuci od nje. Spustao sam pogled preko njenog tijela i vidio da su se kroz tanku tkaninu njene majice i grudnjaka ocrtale njene bradavice. Vidio sam uplaseni pogled, pogled zene koja se ne boji da cu joj napraviti nesto protiv njene zelje, nego da cu vidjeti njenu zelju. I kad je shvatila da je upijam, skrenula je pogled u stranu izbjegavala je dodir s mojim pogledom i tiho zacvilila: odvezi me, molim te...
Prisao sam tik do nje, podigao ruku, provukao je kroz njenu kosu i iako sam bio tik do nje jedini dodir izmedu nas je bio moja ruka u njenoj kosi. Tiho sam prosaptao: „a sta ako te necu pustiti, a?“ Njenim usnama je prostrujao uzdah, njenim tijelom drhtaj sasvim mali, ali dovoljan da ga uhvatim. „Zasto su ti se bradavice ukrutile Danijela?“ – tiho sam upitao i nastavio pomalo grubo provlaciti ruku kroz njenu kosu svakim provlacenjem povlacio njenu glavu unatrag kako bi podigla oci i pogledala me. I na trenutak bi me pogledala, a onda skrenula pogled negdje pored mene i cim bi moja ruka prosla kroz kosu i popustila povlacenje, njena glava bi se pod tezinom pogleda spustala prema dolje. Zavukao sam ruku u njenu kosu jos jednom i cvrsto stisnuo, povukao njenu glavu gore i pomalo zapovjednim tonom rekao: „nisi mi odgovorila, zasto su ti bradavice tvrde?“
Uzdahnula je nekoliko puta, stresla se cijela i gledala me uplaseno. Nista nije govorila, samo je jako brzo i uzbudeno disala, sto zbog straha, sto zbog napaljenosti koja joj je u tom trenu strujila tijelom. Drugu ruku sam spustio do njene bradavice i upijajuci taj njen pogled sasvim njezno prstom presao odozgo prema dolje i na trenutak dodirnuo njenu bradavicu. Stresla se cijela i pocela tiho cviliti da je pustim, da ne smijem to raditi. Vratio sam prst blizu bradavice, stavio ga nekoliko centimetara pored nje i u sirokim krugovima poceo njezno i lagano kruziti oko tvrde bradavice. Cijela je drhtala, a kad sam prstom prestao kruziti i proletio preko bradavice i nastavio kruziti pocela se uvijati. Nakon sto sam joj to napravio nekoliko puta bila je u transu. Primjetio sam njene razmaknute usne kroz koje je brzo strujao zrak i njene poluzatvorene oci joj nisu dozvolile da vidi moj jezik koji se priblizavao i koji je bez da dodirujem njene usne uklizao izmedu njenih poluotvorenih usana i pobjegao van. Trznula se, malko pokusala okrenuti glavu kao da ne zeli poljubac, ali moja ruka u njenoj kosi joj nije dala daleko. Tjerao sam je da me gleda u oci dok je moja druga ruka klizila prema dolje, do ruba njene majice. Dodirnuo sam golu kozu njenog kuka, zavukao ruku pod majicu i lagano poceo uspon. Dosao sam do ruba njenog grudnjaka, zavukao dva prsta ispod njega i povukao ga prema sebi zavlaceci ruku preko cijele njene sise, uhvatio je cijelu i pustio da ispadne iz grudnjaka. Njene reakcije ne mogu niti opisati, od moljenja da je pustim kroz salvu uzdaha, do laganog podrhtavanja kad bi je dodirnu. Zelio sam tu njenu bradavicu u ustima i nisam namjeravao nista pustati do kto ne napravim. Kleknuo sam jednom nogom, podigao njenu majicu, uhvatio njenu sisu u saku onako da bradavica bude napeta i strpao je u usta. Ona je pocela najprije uzdisati i kontrolirati uzdahe da je ne odaju, ali kako je moj jezik bio sve vise divlji, njeni uzdasi su bili sve manje kontrolirani i njeni trzaji sve jaci. Moje ruke su se provukle iza njenih leda, jedna je klizila po ledima vukuci je sve blize meni, a druga je krenula preko njene guze i straznje strane nogu do koljena, tamo gdje je bila gola koza. Kad sam je dodirnuo tu i krenuo prema gore rukom po straznjoj strani njenih bedara, ona je zacvilila da je pustim, molila me, pocela je skupljati noge i stiskati ih. Gurnuo sam je da joj se guza nasloni na zid klenuo, uhvatio njene nemirne noge i umirio ih blago rasirene, glavu sam gurnuo pod rub njene haljinice i podigao je da mi dode u visinu njenih gacica. Pustivsi jednu njenu nogu, zavrnuo sam haljinicu iznad glave da me ne sputava i u tom trenutku je ona podigla nogu da obrani svoj najintimniji dio tijela. Ali upravo to mi je i trebalo i uhvatio sam tu njenu nogu u podizanju i siroko otvorenih usta zubima obujmio dio njenih gacica ispod kojeg se nalazio dio koji je htjela obraniti od mene. Uzdahnula je, trznula se jos nekoliko puta uz krikove „nemoj“ i onda se pocela micati kao napaljena zena, pocela se namjestati za dodir. Bila je vlazna, osjetio sam to kroz gacice i bila je gotova, predana i podala se u potpunosti. Nisam cuo iz njenih usta vise otpor, samo glasne uzdahe napaljene zene...
nastavak u sljedecem broju..
-
zoomba
#34088 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
ko pitaveze s vezom wrote:ko ce ovo citati
- spreca
#34089 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
jel to nemas sta dazoomba wrote:
nastavak u sljedecem broju..
- kritichar
#34090 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
bolja pitanja motorka postavljasherbett wrote:opišite idealan se*s odnos..od A-Ž, dok ste još obučeni, priča, što vas napali, kako..što uradite, kako..jel žurite, il sporo i tako..sve
- motorna_pila
#34091 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Hvala hvala.kritichar wrote:bolja pitanja motorka postavljasherbett wrote:opišite idealan se*s odnos..od A-Ž, dok ste još obučeni, priča, što vas napali, kako..što uradite, kako..jel žurite, il sporo i tako..sve
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
- alkalna_baterija
#34092 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
silovanje u najavi...
- Secer_033
#34093 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Mislim da zene trebaju pauzirati sa svojim pitanjima dok svi forumasi odgovore na sherbettovo pitanje.

-
Sunny-7
#34094 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Sta je bilo, đe zapelo?! 
-
zoomba
#34095 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
nadam se da si zadovoljena odgovoromsherbett wrote:alkalna_baterija wrote:silovanje u najavi...![]()
![]()
![]()
inače zoomba, ovo je valjda najduži post koji sam ikad na forumu čitala![]()
@kriticharu, mojne njatke, bubi
-
zoomba
#34096 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
pa tako nesto slicnosherbett wrote:ali nisam tražila erotske priče...tako da nisam..ajmo muški, kad prođe tekma... ajde lafčine forumske..šta ste se stisli sad?
uglavnom probas pa vidis
-
Sunny-7
#34097 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Eeee, da si tražila na pp, dobila bi ljubavNICKe romane 
-
zoomba
#34098 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
jesi vidjela one crne lisice sto sam stavljao na atribute , jel ti se onako nesto svidja?sherbett wrote:primamljive su mi lisice s rukama u zraku lisicezoomba wrote:pa tako nesto slicnosherbett wrote:ali nisam tražila erotske priče...tako da nisam..ajmo muški, kad prođe tekma... ajde lafčine forumske..šta ste se stisli sad?![]()
uglavnom probas pa vidis
sunny, ko je jamio je jamio na moj pp
- KPNCTNJAH
#34099 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ovakve gluposti vam nije mrsko citati...
Mogu ti ja napisati kako to izgleda idealno, ali seks za jednu osobu
dok je poluvrijeme... 
Mogu ti ja napisati kako to izgleda idealno, ali seks za jednu osobu
- kritichar
#34100 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
ta oš od mene?sherbett wrote:
@kriticharu, mojne njatke, bubi