Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Secer_033 wrote:Je li vam smeta kad vam cure place za svaku sitnicu? Kad gledate film, kad cuje da joj je jaranica trudna, kad vidi beskucnika na ulici itd?
Secer_033 wrote:Je li vam smeta kad vam cure place za svaku sitnicu? Kad gledate film, kad cuje da joj je jaranica trudna, kad vidi beskucnika na ulici itd?
Ne smeta kad hrce, lagani udarac u bubrege ili guranje s kreveta to rijesi... ali taj konstantni plac ne bih mogao podnijeti, ok ako place tiho, u cosku sobe, ali pretpostavljam da bi to bio onaj plac uz jecaje... privlacenje paznje, ne treba mi to, onda suze izgube na znacaju
lavorpunvode wrote:Koliko vam je zaista stalo do uzitka druge strane, u bilo kojoj zajednickoj aktivnosti? Koliko ste sebicni?
Bitnije je i od vlastitog uzitka, ako je rijec o vezi s ukljucenim emocijama. ako njih nema onda ni vlastiti uzitak nije potpun pa i da samo sebi ugadjam.
Itekako,osim ako nisu oni dani.
Oni dani ce doci do izrazaja, samo ako ti dopustis da dodju do izrazaja. Zanimljivo kako na pocetku veze ne'a onijeh dana
Itekako,osim ako nisu oni dani.
Oni dani ce doci do izrazaja, samo ako ti dopustis da dodju do izrazaja. Zanimljivo kako na pocetku veze ne'a onijeh dana
kriju se ko zmija noge. dok se ne utrape kome. poslije "oni dani" ucestaju pa haman dodju svakih 15 dana a traju i po dvije sedmice.
to samo oni samouvjereni što na leđima spavaju.
takvi i škripe zubima (ako ih uopšte i imaju)....jezivo.
ja spavam potrbuške (bez jastuka) tako da i ne hrčem.
balim doduše
tako da sam odgovorio i na pitanje
''a balite li vi?''
Ne smeta, ali ovo pitanje (kao i ono za hrkanje) odmah postavlja tvrdnju da to sve djevojke rade, ja na ova pitanja odgovaram s pretpostavkom da mi ne bi smetalo kad bi ona to radila, jer ne radi. A nadam se da mi fakat ne bi smetalo
Po meni komunikacija,razgovor i razumjevanje u vezi su apsolutni imperativ.Kakvi ste u toj komunikaciji?Otvoreni,zatvoreni,suzdrzani,mudrujete li ili ste decidni?