Secer_033 wrote:Koji fizicki kontakt volite najvise s curom?
cuj koji
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Secer_033 wrote:Koji fizicki kontakt volite najvise s curom?
Lakse bi bilo pitati koji ne volimSecer_033 wrote:Koji fizicki kontakt volite najvise s curom?
moja ruka...njeno dupeSecer_033 wrote:Koji fizicki kontakt volite najvise tokom setanja s curom?
lua wrote:Jedno trik pitanje. Žena koja priča ili žena koja šuti? Šta vam je draže?
Kad setas, i onda te ona sasvim slucajno i bez nekog povoda zagrli i poljubi u obraz. To mi je uh!Secer_033 wrote:Koji fizicki kontakt volite najvise tokom setanja s curom?
Danas gledam momka kako svoju curu cuva za vrat... dobro, on je visok, ona mala, mozda mu je to ugodnije. Izgleda prilicno dominantno.
Secer_033 wrote:Koji fizicki kontakt volite najvise tokom setanja s curom?
Danas gledam momka kako svoju curu cuva za vrat... dobro, on je visok, ona mala, mozda mu je to ugodnije. Izgleda prilicno dominantno.

Znala samkritichar wrote:Secer_033 wrote:Koji fizicki kontakt volite najvise tokom setanja s curom?
za tebe?kritichar wrote:Secer_033 wrote:Koji fizicki kontakt volite najvise tokom setanja s curom?
Zena seta obavezno sa moje lijeve strane... malo iza... uz nogu naravno. Ako slucajno poleti malo naprijed, brzinski je trznem nazad, na "mjesto"Secer_033 wrote:Koji fizicki kontakt volite najvise tokom setanja s curom?
S moje desne strane, moja desna ruka u njenom desnom zadnjem džepu a njena leva u mom levomSecer_033 wrote:Koji fizicki kontakt volite najvise tokom setanja s curom?
klixoris wrote: Zena seta obavezno sa moje lijeve strane...
de se odlucite.... ma najbolje dvije, svaka s jedne strane.edo_79 wrote: S moje desne strane....
neam se ja šta odlučivat.... ščula!sheilak wrote:klixoris wrote: Zena seta obavezno sa moje lijeve strane...de se odlucite.... ma najbolje dvije, svaka s jedne strane.edo_79 wrote: S moje desne strane....
Ima ... u desnom džepu mi novčaniksheilak wrote:ne, a jel fakat ima odredjena strana neko znacenje? bez zeze sad
Ma nadju ga one na kraju, kolega, pa da je i na tavanu sakrivenedo_79 wrote:Ima ... u desnom džepu mi novčaniksheilak wrote:ne, a jel fakat ima odredjena strana neko znacenje? bez zeze sad![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa šta ćeš kad ga najviše voleklixoris wrote:Ma nadju ga one na kraju, kolega, pa da je i na tavanu sakrivenedo_79 wrote:Ima ... u desnom džepu mi novčaniksheilak wrote:ne, a jel fakat ima odredjena strana neko znacenje? bez zeze sad![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bogami nije dobro ako ti je šupljapakica_ wrote:Vala kad hodam ulicom s bilo kim, mora mi taj neko bit' s desne strane.. Sva se smetem ako mi je desna strana suplja
ja necu setati ako jedna nece biti s jedne strane a druga s drugesheilak wrote:klixoris wrote: Zena seta obavezno sa moje lijeve strane...de se odlucite.... ma najbolje dvije, svaka s jedne strane.edo_79 wrote: S moje desne strane....
edo_79 wrote:Bogami nije dobro ako ti je šupljapakica_ wrote:Vala kad hodam ulicom s bilo kim, mora mi taj neko bit' s desne strane.. Sva se smetem ako mi je desna strana suplja
Najbolje je kakvo meso kraj sebe i to ti jepakica_ wrote:edo_79 wrote:Bogami nije dobro ako ti je šupljapakica_ wrote:Vala kad hodam ulicom s bilo kim, mora mi taj neko bit' s desne strane.. Sva se smetem ako mi je desna strana suplja
Eto ti znashahahahaah