a zlodjela za ž...sherbett wrote: ja ne mogu da ti pomognem u tome, naime, ima nas svakakvih. Ti vjerovatno uživaš u tome, i žudiš za time, ja ne, tako da nije u redu da generaliziraš ili prosuđuješ po sebi.
volim kad mi neko dijete to kaže..oni su iskreni..ova muška baljezganja, ne, stvarno ne volim.
kao što ne volim da me lažu..
i draga mi je ova stara: acta, non verba!
Riječi su za pjesnike, djela za muškarce
Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- McMoy
#31751 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
- honky tonk
- MedenoSrce
#31753 Re: Odg: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ne ponavljaju se ni trivijalne stvari, kome je stalo da cuje, cuche (sh, ce, cemo, cete, ce) al da ne treba govorit je budalastina
- Skeptic604
#31754 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Pa recimo zato sto ta osoba ima pravo da to govori,i sto zeli da govori,i sto zeli da bude kako ona hoce,to jeste da govori kad hoce i koliko hoceema_ wrote:Što bi svako 10 minuta se govorilo nekome da ga voliš? Pravi način za put ka rutini i dosadi vala.![]()
"Volim te!" , "Znam, čula sam to već 20 puta danas."
- sarajlija80
#31755 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
za sve one koji su raskinuli prekinuli neko vezu fantastican savjet nadjoh
Ja sam ti doktor za sve te ljubavne problema. Sve sam ja to već proš’o. Prvo se dobro isplačeš, k’o beba. Onda pozoveš kuravu, to mogu i ja da ti sredim, ništa seks, samo priča. Onda trkneš do apoteke i kupiš ricinusovo ulje i dobro se ise*eš, izbaciš sve iz sebe. Zatim napuniš kadu, skineš se go, istrljaš se sapunom i opet se dobro isplačeš. Tada na scenu stupaju deprozepami. Dve tablete, jedan vinjak, dve tablete, jedan vinjak, na svakih šest sati. Znači piješ, pišaš, piješ, pišaš… i piješ puno tečnosti, to je jako važno. I oko pete nedelje stvar počinje da se lomi. Il’ se obesiš il nastaviš dalje. Ako odlučiš da živiš: jedan deprozepam, jedan vinjak na svaka tri sata, svaka. I posle 15 godina ti bude bolje!
Ja sam ti doktor za sve te ljubavne problema. Sve sam ja to već proš’o. Prvo se dobro isplačeš, k’o beba. Onda pozoveš kuravu, to mogu i ja da ti sredim, ništa seks, samo priča. Onda trkneš do apoteke i kupiš ricinusovo ulje i dobro se ise*eš, izbaciš sve iz sebe. Zatim napuniš kadu, skineš se go, istrljaš se sapunom i opet se dobro isplačeš. Tada na scenu stupaju deprozepami. Dve tablete, jedan vinjak, dve tablete, jedan vinjak, na svakih šest sati. Znači piješ, pišaš, piješ, pišaš… i piješ puno tečnosti, to je jako važno. I oko pete nedelje stvar počinje da se lomi. Il’ se obesiš il nastaviš dalje. Ako odlučiš da živiš: jedan deprozepam, jedan vinjak na svaka tri sata, svaka. I posle 15 godina ti bude bolje!
- ema_
#31756 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Skeptic604 wrote:Pa recimo zato sto ta osoba ima pravo da to govori,i sto zeli da govori,i sto zeli da bude kako ona hoce,to jeste da govori kad hoce i koliko hoceema_ wrote:Što bi svako 10 minuta se govorilo nekome da ga voliš? Pravi način za put ka rutini i dosadi vala.![]()
"Volim te!" , "Znam, čula sam to već 20 puta danas."![]()
Sve je dobro dok su obje strane sretne i zadovoljne i ne dosađuju se
Samo kažem - not my cup of tea / piece of cake/ whatever
- sarajlija80
#31757 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
sherbett wrote:gledali smo taj film, pametnjakoviću!sarajlija80 wrote:za sve one koji su raskinuli prekinuli neko vezu fantastican savjet nadjoh![]()
dobro ,dobro Ok sta se ljutis ,evo jedan da se smiris
- Saian
#31758 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
evo da i ja nesto ozbiljno sharnemMedenoSrce wrote:sta god je htjela rec, pojma ne zna
mos ti do sutra naslucivati da te neko voli ili da te je zaprosio
kada se izgovori obavezes se, das tezinu, oblik
to kad izgovorim, tapija joj je, to je to
al se ne sjecam kad sam to zadnji put izustio, te rijechi su verbalni ekvivalent suze, i jedini pravi trenutak da se izgovore je kad ih je zadrzati za sebe fizichki nemoguce, same otvore vilicu i ishetaju da ne znas ni sta se desilo, kad ih sijesh okolo ko da si ih na budzetu zaradio onda vishe ne znas ni sta ti znache
maj tu sents
- sarajlija80
#31759 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
cekaj sta je sad ovosherbett wrote:ma mrš!
- Capajebo
#31760 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Plaho rijetko, i do sad jednoj osobi (u tom smislu) izgovorio 
- Saian
#31761 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
@ sherbett koja je razlika na hrvatskom
izmedju milo mi je chuti i volim chuti, da parafraziram, moze li milo biti nesto chesto, a moze li se voljeti nesto sto se urijetko desi? 
- p206
#31762 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
više volim to pokazati nekom gestom, brigom za nju, nego reći... ali do sada se nije pokazalo uspješno, jer vi žene više volite "sladunjavu" priču, al hajd biće bolje...lua wrote:Koliko često svojoj djevojci/ženi kažete da je volite? Ustvari, stanite, hajde da ovako formulišem pitanje, jer mi često muška raja govori da ne bendaju to "Volim te" ni 5%, znače li vam išta te riječi? Ili ih kažete 'nako ovlaš svakoj trebi, čisto u nadi da ćete dobiti šta, a da nije hladan tuš da se gospodin u gaćama primiri? Ili niste od toga da to ikako govorite? Općenito, kako ispoljavate ljubav prema partnerki?
- Leo_alfa
#31763 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ponekad bas, ponekad ne primjetim uopste, nisam se usteliolua wrote:Evo ja ću. Kakve su vam (ako ih imate, ako ih nemate, onda ste ih vjerovatno nekad imali, a ako niste, onda razumijem i što ste na forumu.) cure/žene kad su u PMS-u? Je li fakat primjećujete velike razlike u ponašanju?
- Leo_alfa
#31764 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Svaki dan.lua wrote:Koliko često svojoj djevojci/ženi kažete da je volite? Ustvari, stanite, hajde da ovako formulišem pitanje, jer mi često muška raja govori da ne bendaju to "Volim te" ni 5%, znače li vam išta te riječi? Ili ih kažete 'nako ovlaš svakoj trebi, čisto u nadi da ćete dobiti šta, a da nije hladan tuš da se gospodin u gaćama primiri? Ili niste od toga da to ikako govorite? Općenito, kako ispoljavate ljubav prema partnerki?
- thea
#31765 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
i dalje trazim studentice za rad. Nece niko da zaradi lovu iznad 40 KM.
Pa ne mogu vjerovati, a svi hoce lovu.
grrrrrrrrrrrr
grrrrrrrrrrrr
- Skeptic604
#31766 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Sta ti je taj tea i taj cake ?ema_ wrote:Skeptic604 wrote:Pa recimo zato sto ta osoba ima pravo da to govori,i sto zeli da govori,i sto zeli da bude kako ona hoce,to jeste da govori kad hoce i koliko hoceema_ wrote:Što bi svako 10 minuta se govorilo nekome da ga voliš? Pravi način za put ka rutini i dosadi vala.![]()
"Volim te!" , "Znam, čula sam to već 20 puta danas."![]()
Sve je dobro dok su obje strane sretne i zadovoljne i ne dosađuju se.
Samo kažem - not my cup of tea / piece of cake/ whatever.
- thea
- burek_in_space
#31768 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Obrati se studentskom servisu, ako si zaista ozbiljna.thea wrote:i dalje trazim studentice za rad. Nece niko da zaradi lovu iznad 40 KM.
grrrrrrrrrrrr
Dodushe, ne znam je li rade sad, sezona je godishnjih odmora.
- thea
#31769 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Pa zar ovaj forum nema studenta koji hoce da zaradi honorarno, ja sam vrlo ozbiljna, i placanje je direkno nakon zavrsenog posla. Svaku radnu minutu placam, plus pice i hrana. Od mene maxi, a samo do sad imam jednu studenticu i mozda drugu.
- supercali
#31770 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
ti si toliko dobra da te ne treba pozeljeti nikomeZovem se Zelena wrote:Nisi upoznao menereis1 wrote:Zovem se Zelena wrote:Da li vam se dopadaju žene koje su sigurne u sebe, imaju samopouzdanja? Ili se osjećate ugroženima u blizini takve žene?
Nazalost, takvu zenu jos nisam sreo, a kada bi se to desilo, smatrao bih je boginjom.
![]()
Što se tiče tvog zadnjeg pasusa, naglasila sam da ne mislim na te wanna be princezice već na baš zadovoljnu, opuštenu, neopterećenu ženu.
- McMoy
#31771 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
thea wrote:Pa zar ovaj forum nema studenta koji hoce da zaradi honorarno, ja sam vrlo ozbiljna, i placanje je direkno nakon zavrsenog posla. Svaku radnu minutu placam, plus pice i hrana. Od mene maxi, a samo do sad imam jednu studenticu i mozda drugu.
Što ne tražiš studente & studentice? Skoro svako posao to mogu odraditi jednako kvalitetno.
- thea
#31772 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
ne kuizim, studente decke...
rado bih ja i decke....
samo da rade kvalitetno
rado bih ja i decke....
samo da rade kvalitetno
- Butmiran
#31773 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Sumnjivi meni ti tvoji oglasi skroz. 
-
Mutivoda
#31774 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
lua wrote:
Logično da nećeš bauljati po nečijem zidu na fb i pisati "ružice moja, volim te, ljubim te, fališ mi, jao kako te volim, jesam rekao da te volim?"...
- S4mpion
#31775 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ako zatreba dobrih vozača onda će se tražit muškarci.