Ili ne uloze pa se oboje furaju i ufuraju...i nalete tako na ljubav svog zivota...pricaju kasnije tako stari on kuliro nju,ona njega sad kuliraju unuke svoje.Vijetnamac13 wrote:ja nesto kontam da ima ona situacija.....
oboje malo uloze
malo kompromisa i razuma
nije nam mozak dzabe tu
Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- NeonFelin
#1751 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
- Vijetnamac13
#1752 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
nalete nalete
- JOHNNYJUVE
#1753 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
i tako se svi kuliramoNeonFelin wrote:Ili ne uloze pa se oboje furaju i ufuraju...i nalete tako na ljubav svog zivota...pricaju kasnije tako stari on kuliro nju,ona njega sad kuliraju unuke svoje.Vijetnamac13 wrote:ja nesto kontam da ima ona situacija.....
oboje malo uloze
malo kompromisa i razuma
nije nam mozak dzabe tu
ma ne, stvar je u tome sto su ove serije unistile danasnje generacije... ona siromasna , nema nista, izgubljena... naleti na Njega on ima sve , novog ferarija idealan posao (nista ne radi) ....zaljubi se u nju jer je lijepa (pametna
ni muskarci nisu nista bolji... sve sto uradis za djevojku , odmah si "papucar" i te gluposti ...
- NeonFelin
#1754 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
taj izraz "papucar" su izmislili za momka i djevojku koji imaju super vezu,pa je on drzi ko malo vode na dlanu,a ona mu ugadja ko nikome do njega...pa kad ih vide onako sretne i zaljubljene..on je papucar,a posebno kad je drustvo u pitanju..ne shvataju ljudi da je nekome lijepo zajedno.Ili si papucar zbog tog ili si papucar sto ne povalis svaku drugu(a pri tome si u vezi) ili si papucar sto ne pricas najgore u svojoj djevojci(kako te nervira sve sto ona radi)..Uglavnom mi smo takvo drustvo...sta god da uradis da drugima ne godi ti si papucar.i tako se svi kuliramo
ma ne, stvar je u tome sto su ove serije unistile danasnje generacije... ona siromasna , nema nista, izgubljena... naleti na Njega on ima sve , novog ferarija idealan posao (nista ne radi) ....zaljubi se u nju jer je lijepa (pametna ) on se bori za nju i ona se uda i ima sve... eto ... i onda mi dodje da se ROKNEM... nema ambicija, perspektive..nista
ni muskarci nisu nista bolji... sve sto uradis za djevojku , odmah si "papucar" i te gluposti ... na kraju kad saberes, samo treba biti normalan, i imati neki zdrav cilj .. naici ce neka "emina"
- JOHNNYJUVE
#1755 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
u biti opet se svodi na individuu kako ce se ponasati... mada treba biti oprezan, nekad ljudi previse se "udube" u vezu i izgube prijatelje...treba sve rezonovati i naci neku zlatnu sredinu, s tim da djevojci koja vrijedi toga, treba dati sve sto imas...i to je maloNeonFelin wrote:taj izraz "papucar" su izmislili za momka i djevojku koji imaju super vezu,pa je on drzi ko malo vode na dlanu,a ona mu ugadja ko nikome do njega...pa kad ih vide onako sretne i zaljubljene..on je papucar,a posebno kad je drustvo u pitanju..ne shvataju ljudi da je nekome lijepo zajedno.Ili si papucar zbog tog ili si papucar sto ne povalis svaku drugu(a pri tome si u vezi) ili si papucar sto ne pricas najgore u svojoj djevojci(kako te nervira sve sto ona radi)..Uglavnom mi smo takvo drustvo...sta god da uradis da drugima ne godi ti si papucar.i tako se svi kuliramo
ma ne, stvar je u tome sto su ove serije unistile danasnje generacije... ona siromasna , nema nista, izgubljena... naleti na Njega on ima sve , novog ferarija idealan posao (nista ne radi) ....zaljubi se u nju jer je lijepa (pametna ) on se bori za nju i ona se uda i ima sve... eto ... i onda mi dodje da se ROKNEM... nema ambicija, perspektive..nista
ni muskarci nisu nista bolji... sve sto uradis za djevojku , odmah si "papucar" i te gluposti ... na kraju kad saberes, samo treba biti normalan, i imati neki zdrav cilj .. naici ce neka "emina"
- Sunrise00
#1756 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
JOHNNYJUVE wrote: KAKO OVO OBJASNITI..
upoznam djevojku, hadj standard, lijepa, pametna, imamo slicne poglede na stvari, volimo slicne stvari... slala mi je 20 poruka dnevno, zvala me, i ja nju, sve super bilo... izasli nekoliko puta, prelijepo bilo, kaze kako jedva ceka opet da izadjemo... tad pocnem je gledati kao nesto vise, al nista nisam mjenjao stav; ali sam joj rekao da mi se svidja, nekoliko dana poslije , prestala slati poruke, sve rjeđe se javi na fb, a na kafu je ne zovem jer ocito da joj je i poruku mrsko otkucati![]()
ja garantujem da joj nisam rekao da mi se sviđa da bi i dan danas me zvala i slala poruke
nije ni muskarcima ovakvo ponasanje strano
- JOHNNYJUVE
#1757 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
znaci, na istom smo brodu koji toneSunrise00 wrote:JOHNNYJUVE wrote: KAKO OVO OBJASNITI..
upoznam djevojku, hadj standard, lijepa, pametna, imamo slicne poglede na stvari, volimo slicne stvari... slala mi je 20 poruka dnevno, zvala me, i ja nju, sve super bilo... izasli nekoliko puta, prelijepo bilo, kaze kako jedva ceka opet da izadjemo... tad pocnem je gledati kao nesto vise, al nista nisam mjenjao stav; ali sam joj rekao da mi se svidja, nekoliko dana poslije , prestala slati poruke, sve rjeđe se javi na fb, a na kafu je ne zovem jer ocito da joj je i poruku mrsko otkucati![]()
ja garantujem da joj nisam rekao da mi se sviđa da bi i dan danas me zvala i slala poruke
nije ni muskarcima ovakvo ponasanje strano![]()
- NeonFelin
#1758 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Totalno se slazem s tobom..Monotonija ubije ako se svede samo na dvije osobe,bez prijatelja i druzenja..u biti opet se svodi na individuu kako ce se ponasati... mada treba biti oprezan, nekad ljudi previse se "udube" u vezu i izgube prijatelje...treba sve rezonovati i naci neku zlatnu sredinu, s tim da djevojci koja vrijedi toga, treba dati sve sto imas...i to je malo
- JOHNNYJUVE
#1759 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
koliko god to izglledalo u pocetku lijepo , vremenom dodje period kada bi izasao sa drustvom (sto ne znaci nuzno trazenjje drugeNeonFelin wrote:Totalno se slazem s tobom..Monotonija ubije ako se svede samo na dvije osobe,bez prijatelja i druzenja..u biti opet se svodi na individuu kako ce se ponasati... mada treba biti oprezan, nekad ljudi previse se "udube" u vezu i izgube prijatelje...treba sve rezonovati i naci neku zlatnu sredinu, s tim da djevojci koja vrijedi toga, treba dati sve sto imas...i to je malo
u biti, najvece posljedice se vide POSLIJE veze, kad moras graditi svoj svijet ponovo, od temelja....
najbitnije je po meni u vezi, pokusati pronaci stvari koje cine drugu stranu sretnom, ne stvarati monotoniju u vezi, nego nekad otici na kafu, nekad otici van grada, nekad prosetati, na putovanje... (valjda mi je ovo dobro
- NeonFelin
#1760 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Nesto najgore u zivotu mi je bilo kako sad ponovo krenuti sve ispocetka...nista gore dok ne prodje taj period...Slazem se ja po pitanju posebnog opustanja s drustvom,ali isto tako zajednicko uz drustvo...ali sada u vecini slucajeva kako gledam ili drustvo od momka ne vole nju ili njene drugarice ne vole njega..e sad da li je to ljubomora kontajuci izgubili smo ga ili je,nema vise onog nabacivanja curama/momcima i provoda..a budale ne razumiju da im je lijepo i da uz to nisu izgubili prijatelja samo je doslo do nekih izmjena(lijepih u zivotu)..To je ono o cemu pricam pa onda ispada papucar...Naravno neke stvari se promijene u zivotu,to je normalna stvar..ali se nadje neki sklad za normalan odnos i komunikaciju na obje strane.koliko god to izglledalo u pocetku lijepo , vremenom dodje period kada bi izasao sa drustvom (sto ne znaci nuzno trazenjje druge ) i opustio se a to ne moze ... jer nema s kim
u biti, najvece posljedice se vide POSLIJE veze, kad moras graditi svoj svijet ponovo, od temelja....
najbitnije je po meni u vezi, pokusati pronaci stvari koje cine drugu stranu sretnom, ne stvarati monotoniju u vezi, nego nekad otici na kafu, nekad otici van grada, nekad prosetati, na putovanje... (valjda mi je ovo dobro jer nisam bas za nocni zivot ) ,ponekad iznenaditi drugu stranu, usreciti je na neki lijep nacin... naravno, ovo ne treba raditi sa osobama koje to ne cijene i koje to ne postuju... a to se valjda bar moze primjetiti
- JOHNNYJUVE
#1761 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
na kraju svega, stvar je kako danas naci takvu osobu ... ljudi su previse sebicni, i previse "ziceraski" zive
na zalost
- NeonFelin
#1762 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
a neciju srecu..vodim se onom svako nadje svoju polovicu...naci ce se neka i za te sebicnjake pa im pamet okrenuti..JOHNNYJUVE wrote:na kraju svega, stvar je kako danas naci takvu osobu ... ljudi su previse sebicni, i previse "ziceraski" zivena zalost
....A nadala ti se druze, nemoj misliti da nije. Nadala se kao nijedna druga koju si imao i zeljeo. Zamisljala je kako ce jednog dana pronaci te ispod svog balkona na pljusku, kao u sceni u romanticnim filmovima koje je tako voljela mrziti, kako napokon priznajes kakva budala si bio. Jer bio si, nemoj misliti da nisi. Nadala ti se druze, a nije trebala.
- JOHNNYJUVE
#1763 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
NeonFelin wrote:a neciju srecu..vodim se onom svako nadje svoju polovicu...naci ce se neka i za te sebicnjake pa im pamet okrenuti..JOHNNYJUVE wrote:na kraju svega, stvar je kako danas naci takvu osobu ... ljudi su previse sebicni, i previse "ziceraski" zivena zalost
....A nadala ti se druze, nemoj misliti da nije. Nadala se kao nijedna druga koju si imao i zeljeo. Zamisljala je kako ce jednog dana pronaci te ispod svog balkona na pljusku, kao u sceni u romanticnim filmovima koje je tako voljela mrziti, kako napokon priznajes kakva budala si bio. Jer bio si, nemoj misliti da nisi. Nadala ti se druze, a nije trebala.
- NeonFelin
#1764 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Mislite li da su zene ljepse bez sminke?
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1765 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
ima i takvih.
- NeonFelin
#1766 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Chmoljo wrote:ima i takvih.
-
Eborg
#1767 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Hahah, @Chmoljo - majstor kratkih odgovora u rebra.
Ja volim žene bez šminke ili sa minimumom iste. 'Em je ljepše za vidjeti, 'em mi ne ostavi 7 mm pudera na košulji, da ne govorim kakvih iznenađenja zna biti nakon nekog vremena.
A, ruku na srce, po mom skromnom muškom mišljenju, jako malo djevojaka se danas i zna našminkati kako im to odgovara.
Ja volim žene bez šminke ili sa minimumom iste. 'Em je ljepše za vidjeti, 'em mi ne ostavi 7 mm pudera na košulji, da ne govorim kakvih iznenađenja zna biti nakon nekog vremena.
A, ruku na srce, po mom skromnom muškom mišljenju, jako malo djevojaka se danas i zna našminkati kako im to odgovara.
- alchak.ba
#1768 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ne volim prenasminkane zene 
- JOHNNYJUVE
#1769 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
kad ti zena vidi otiske ? :DDDDDEborg wrote:Hahah, @Chmoljo - majstor kratkih odgovora u rebra.![]()
Ja volim žene bez šminke ili sa minimumom iste. 'Em je ljepše za vidjeti, 'em mi ne ostavi otisak pudera na košulji, da ne govorim kakvih iznenađenja zna biti nakon nekog vremena.
-
Eborg
#1770 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Nemam ja problem s tim, neka gleda ko hoće, već mi žao dobre košulje a i njoj je crnjak vratiti se kući da izgleda k'o ying-yang, pola face joj na meni ostalo. 
- NeonFelin
#1771 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
hahahahhahahhahaEborg wrote:Nemam ja problem s tim, neka gleda ko hoće, već mi žao dobre košulje a i njoj je crnjak vratiti se kući da izgleda k'o ying-yang, pola face joj na meni ostalo.
- Vijetnamac13
#1772 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
i meni je pricala da trebam biti pazljiv i sve ono sto neko svrstava pod "papucar" i truda je trebalo i uspijem konacno
nakon toga kod nje u glavi poceli puhati drugi vjetrovi
ne mijenjajte se nikad zbog cure, ona bira skoro uvijek i postoji razlog zasto vas je birala tada dok ste bili takvi
vec sam cuo, da je ona individua i da nisu sve takve i valjda trebam biti zadovoljan tim odgovorom
a tek sto sam vidio stotine takvih naknadno
inace normalni decki nisu pozeljni kad je on mlada i luda
tek kad se izluduje i malo opameti pa odluci za porodicu trazi normalnog decka koji je paradoksalno dovoljno normalan da shvati da njena proslost se ne moze mijenjati pa mu je svejedno i tolerantan je
haman da to zovu ljubav
budes li normalan, stajat ces u redu
nije ovo zlatno pravilo ali precesto sam gledao slicne stvari da bih dozvolio sebi da trazim neku koja nema potrebu da pod isprikom mlada luda zajebe vezu u koju sam ulagao
ako naidje, ok
a ako ne naidje, i to je ok jer imam neku blesavu satisfakciju da sam bio u pravu
i dalje sam normalan, sad me vec dovoljno sjebalo da se zajebavam zivotom kao nekad
nakon toga kod nje u glavi poceli puhati drugi vjetrovi
ne mijenjajte se nikad zbog cure, ona bira skoro uvijek i postoji razlog zasto vas je birala tada dok ste bili takvi
vec sam cuo, da je ona individua i da nisu sve takve i valjda trebam biti zadovoljan tim odgovorom
a tek sto sam vidio stotine takvih naknadno
inace normalni decki nisu pozeljni kad je on mlada i luda
tek kad se izluduje i malo opameti pa odluci za porodicu trazi normalnog decka koji je paradoksalno dovoljno normalan da shvati da njena proslost se ne moze mijenjati pa mu je svejedno i tolerantan je
haman da to zovu ljubav
budes li normalan, stajat ces u redu
nije ovo zlatno pravilo ali precesto sam gledao slicne stvari da bih dozvolio sebi da trazim neku koja nema potrebu da pod isprikom mlada luda zajebe vezu u koju sam ulagao
ako naidje, ok
a ako ne naidje, i to je ok jer imam neku blesavu satisfakciju da sam bio u pravu
i dalje sam normalan, sad me vec dovoljno sjebalo da se zajebavam zivotom kao nekad
- NeonFelin
#1773 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Sipam pitanja,sta vas cini nesigurnim?
- JOHNNYJUVE
#1774 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
nista... ja znam da vrijedim dovoljno toliko da me ne moze niko uciniti nesigurnimNeonFelin wrote:Sipam pitanja,sta vas cini nesigurnim?
- Vijetnamac13
#1775 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
svako se moze uciniti nesigurnim u sebe, pitanje je koliko to utjece na nekog