Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Dr Kova

#376 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Dr Kova »

Odoh ja sad na pivo, a vi se fino igrajte
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#377 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by _BataZiv_0809 »

Kada bi bio u prilici da slobodno i bez ikakvih posljedica skaces sa jedne na drugu koliko te volja, jelde ne bi? :P

Ne treba poricati prirodnu ulogu muskarca, kao ni prirodnu ulogu zene. Kad se ide prirodi u kontru, ne moze se uspjeti. To sto je moderno drustvo redefinisalo neke odnose, ne znaci da sustina nije ista. A sustina je produzenje i opstanak vrste, a muska uloga je da sire sjeme 8-)

I onda se ta uloga nastoji uobiliciti u prihvatljive norme ponasanja. Pa i u svetim knjigama se kao nagrada spominje harem djevica. Najslavniji vladari kroz istoriju su uvijek imali hareme zena, cak je i drustevno prihvatljivo za muskarca da bude promiskuitetan i od toga je pop kultura napravila ideal mačo muskarca.

Zapitajte se dragi momci zbog cega npr postoji "cheerleader effect" (ono kad ima vise zenskica skupa na fotki, pa nam bolje izgledaju nego sto jesu). Nije li to zbog toga sto nas intuitivno privlaci zenski copor i mogucnost da mijenjamo ;-)

Druga je stvar sto nismo svi stvoreni kao magnet za zene. Oni koji jesu uglavnom to i koriste. Oni koji nisu ili prihvate svoje limite ili lovom nadoknadjuju nedostake.
medvjed23

#378 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by medvjed23 »

Ama nismo svi programirani isto. Imaš gejeve. Imaš i aseksualce.

A što se tiče ovih koji imaju uobičajeni softver, većina njih bi skakala sa žene na ženu kad bi mogla. No postoji i nešto što se zove romantika i podrazumijeva jednu ženu i jednu ljubav za čitav život. Toga u zbilji ima jako malo, puno manje nego u pop pjesmama, recimo, ali ga ipak ima.
MOSALJOZE

#379 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by MOSALJOZE »

esmasaric wrote:Tipovi koji već imaju 6 pack su večinom ženskaroši.
Ali da li muškarac koji je, pa nezadovoljan svojim tijelom, i krene u teretanu želi da to postane?
Idem dugo u teretanu,pa ti mislim mogu i kvalitetno odgovoriti.Svi oni koji duže treniraju,ne pada im na pamet da takvo nešto "ganjaju".
U teretanu se ide,iz čistog zadovovljstva,da si aktivan,da imaš neku obavezu.Ko udje u teretanu sa namjerom,da se za mjesec(kao što sada,baš u ovom mjesecu dolaze)dana nabilda,taj je bilde :mrgreen:

Edit ovi koji "ganjaju" takve stvari,obično ganjaju i odredjenu skupinu djevojaka.U razgovoru,na poslu,faxu nebitno curama to nije loše,ali i ne lude baš za tim.Naravno postoji ona skupina djevojaka,zbog kojih ovaj i krene u teretanu,a o takvim drugom prilikom...
Capajebo

#380 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Capajebo »

_BataZiv_0809 wrote:Kada bi bio u prilici da slobodno i bez ikakvih posljedica skaces sa jedne na drugu koliko te volja, jelde ne bi? :P
To hoces reci da se danas ne moze slobodno i bez ikakvih posljedica skakati sa jedne na drugu?
Zanimljivo kako bi vecina takvih kurvara, kao svoje konacno odrediste, neku koja nikad nije ni pomislila na drugog muskarca, a ne sta vise. Ne kazem svi, ali vecina sigurno da. To ne da je licemjerno, nego po mom misljenju ima odlike odredjenih psihickih poremecaja, narcisoidnosti i kompleksa manje vrijednosti.
Dalje, nesto ne vjerujem da bi ti (ne bi da ovo pogresno protumacis) ravnodusno gled'o da ti na sestru skace ko god je stigne i to pravd'o njihovom "prirodom".
Ne cini nas insanima nas prirodni nagon, nego nas razum da se suprostavimo tom nagonu, i u konacnici donesemo ispravnu odluku pa makar bila i protiv nas samih.
I najzad, raznorazna istrazivanja su pokazala odredjene psihicke "poremecaje" kod osoba koja su imale "previse" partnera u zivotu. Kratkorocna erupcija odusevljenja :mrgreen: ne znaci da ces pobijediti na kraju utakmice :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#381 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by _BataZiv_0809 »

Capajebo wrote: To hoces reci da se danas ne moze slobodno i bez ikakvih posljedica skakati sa jedne na drugu?
Zanimljivo kako bi vecina takvih kurvara, kao svoje konacno odrediste, neku koja nikad nije ni pomislila na drugog muskarca, a ne sta vise. Ne kazem svi, ali vecina sigurno da. To ne da je licemjerno, nego po mom misljenju ima odlike odredjenih psihickih poremecaja, narcisoidnosti i kompleksa manje vrijednosti.
Dalje, nesto ne vjerujem da bi ti (ne bi da ovo pogresno protumacis) ravnodusno gled'o da ti na sestru skace ko god je stigne i to pravd'o njihovom "prirodom".
Ne cini nas insanima nas prirodni nagon, nego nas razum da se suprostavimo tom nagonu, i u konacnici donesemo ispravnu odluku pa makar bila i protiv nas samih.
I najzad, raznorazna istrazivanja su pokazala odredjene psihicke "poremecaje" kod osoba koja su imale "previse" partnera u zivotu. Kratkorocna erupcija odusevljenja :mrgreen: ne znaci da ces pobijediti na kraju utakmice :D
Hocu. Zato sto realni zivot znaci preuzimanje odgovornosti za sopstvene postupke. Ovo sto ti pitas su skoro "laboratorijske" situacije su moguce samo u teoriji i u slucaju vrlo mocnih i bogatih ljudi.

Govoreci u svoje licno ime, kult djevice, netaknute zene, mi ni najmanje nije privlacan, stoga kao svoje ishodiste zelim da bude neko s kim cu biti kompatibilan u zivotnim sferama, pa tako i u seksu. A kompatibilnosti nema bez iskustva.

Pritom ne sporim da to sto si naveo ne postoji. Naprotiv.

Sto se tice sestre, tu sad vec preskaces gabarite moje teorije, jer sam jasno adresirao muskarce kao one cija je uloga da siri sjeme i da se stoga smatra da je promiskuitet kod muskaraca nesto sto je prihvatljivo. To sto mi danas (zlo)upotrebljavamo seks radi zadovoljstva, bez reprodukcije, ne mijenja sustinu.

Ako opet zelis da pricu spustimo na licni nivo-kod zena cijenim neke druge kvalitete, a broj partnera nije opredjljujuci. Gora je, po mom misljenju, ona koja zeli manipulisati i zloupotrebljavati, nego ona koja je imala neki "problematican" broj partnera.

I na kraju, slozio bih se da se nagoni moraju kanalisati, jer smo kao drustvo, kao civilizacija, usvojili neke norme. Medjutim to nije promijenio sustinu igre, samo je promijenilo pravila :wink:
Capajebo

#382 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Capajebo »

_BataZiv_0809 wrote:
Capajebo wrote: To hoces reci da se danas ne moze slobodno i bez ikakvih posljedica skakati sa jedne na drugu?
Hocu. Zato sto realni zivot znaci preuzimanje odgovornosti za sopstvene postupke. Ovo sto ti pitas su skoro "laboratorijske" situacije su moguce samo u teoriji i u slucaju vrlo mocnih i bogatih ljudi.

Govoreci u svoje licno ime, kult djevice, netaknute zene, mi ni najmanje nije privlacan, stoga kao svoje ishodiste zelim da bude neko s kim cu biti kompatibilan u zivotnim sferama, pa tako i u seksu. A kompatibilnosti nema bez iskustva.

Pritom ne sporim da to sto si naveo ne postoji. Naprotiv.

Sto se tice sestre, tu sad vec preskaces gabarite moje teorije, jer sam jasno adresirao muskarce kao one cija je uloga da siri sjeme i da se stoga smatra da je promiskuitet kod muskaraca nesto sto je prihvatljivo. To sto mi danas (zlo)upotrebljavamo seks radi zadovoljstva, bez reprodukcije, ne mijenja sustinu.

Ako opet zelis da pricu spustimo na licni nivo-kod zena cijenim neke druge kvalitete, a broj partnera nije opredjljujuci. Gora je, po mom misljenju, ona koja zeli manipulisati i zloupotrebljavati, nego ona koja je imala neki "problematican" broj partnera.

I na kraju, slozio bih se da se nagoni moraju kanalisati, jer smo kao drustvo, kao civilizacija, usvojili neke norme. Medjutim to nije promijenio sustinu igre, samo je promijenilo pravila :wink:
Posteno, cak sta vise i slazem se donekle :thumbup:
Malo smo se pogresno razumjeli na samom pocetku mescini :D
Pravila su tu da se postuju, ali ista mjera za sve.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#383 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by _BataZiv_0809 »

Capajebo wrote: Posteno, cak sta vise i slazem se donekle :thumbup:
Malo smo se pogresno razumjeli na samom pocetku mescini :D
Pravila su tu da se postuju, ali ista mjera za sve.
Tu smo da diskutujemo i razmjenjujemo znanje i misljenja :thumbup:
heat
Grijem se na: Ljubav
Vozim: ABCD

#384 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by heat »

Buckethead wrote:
medvjed23 wrote: ne žele svi. skoro svi, možda. svi - ne.
:thumbup: bra'o

:thumbup:
mad_max_ba

#385 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by mad_max_ba »

Ocam bato ko si da si de da glasujem za tebe. :D
Batu za precednika. Svaka mu je zlata vrijedna.
Klitemnestraaa

#386 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Klitemnestraaa »

Imam i ja jedno pitanje:

Jel vam bitniji izgled sveukupno ili da ima dobar adut onaj koji vas inače privlači na ženama?
Tj. vi koji volite curu s velikom guzom npr., je li vam bitnije da cura ima veliku guzu, a ostalo kako god, ili sveukupno da izgleda privlačno i solidno, ali da nema dobru guzu? Sad sam to stavila kao primjer, ali može biti bilo koji dio koji vas najviše privlači na ženama, guza, grudi, oči, usne, šta god. Sad kažem hipotetički, a i realno malo ko da može naći djevojku da ima sve adute savršene i uz to da je lijepa, pametna etc.
jao_situacije

#387 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by jao_situacije »

Ali da li muškarac koji je, pa nezadovoljan svojim tijelom, i krene u teretanu želi da to postane?
nismo ženskaroši, samo smo narcisi
Subclavia

#388 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Subclavia »

jao_situacije wrote:
I uglavnom egoisti,sa atrofijom moždanih ćelija, barem u mojoj okolini. :D
jao_situacije

#389 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by jao_situacije »

Subclavia wrote:
jao_situacije wrote:
I uglavnom egoisti,sa atrofijom moždanih ćelija, barem u mojoj okolini. :D
pošteno
Dr Kova

#390 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Dr Kova »

Klitemnestraaa wrote:Imam i ja jedno pitanje:

Jel vam bitniji izgled sveukupno ili da ima dobar adut onaj koji vas inače privlači na ženama?
Tj. vi koji volite curu s velikom guzom npr., je li vam bitnije da cura ima veliku guzu, a ostalo kako god, ili sveukupno da izgleda privlačno i solidno, ali da nema dobru guzu? Sad sam to stavila kao primjer, ali može biti bilo koji dio koji vas najviše privlači na ženama, guza, grudi, oči, usne, šta god. Sad kažem hipotetički, a i realno malo ko da može naći djevojku da ima sve adute savršene i uz to da je lijepa, pametna etc.
Izgled je itekako bitan, da se ne lažemo. Džaba svi aduti ako mi se ne sviđa u faci... Izgled i pamet, ako ima još neki adut, to je pun pogodak
Klitemnestraaa

#391 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Klitemnestraaa »

Buckethead wrote:

Izgled je itekako bitan, da se ne lažemo. Džaba svi aduti ako mi se ne sviđa u faci... Izgled i pamet, ako ima još neki adut, to je pun pogodak
Znam da je bitan, ali pitam npr. ako si obožavalac velikih cica i to te najviše privlači na ženama, bi li te privukla neka koja nema velike cice, a izgleda pristojno, da je OK u faci i sveukupno izgled, ali nema cica? Ili ti vaši fetiši o velikim cicama, dobrom dupetu, ravnom stomaku i sl. padaju u vodu u realnosti i ostaju samo fantazija ili vam je bitno na curi da ispunjava baš taj kriterij tj. da ima baš taj adut koji vas privlači najviše koji god on bio?
Dr Kova

#392 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Dr Kova »

Klitemnestraaa wrote:
Znam da je bitan, ali pitam npr. ako si obožavalac velikih cica i to te najviše privlači na ženama, bi li te privukla neka koja nema velike cice, a izgleda pristojno, da je OK u faci i sveukupno izgled, ali nema cica? Ili ti vaši fetiši o velikim cicama, dobrom dupetu, ravnom stomaku i sl. padaju u vodu u realnosti i ostaju samo fantazija ili vam je bitno na curi da ispunjava baš taj kriterij tj. da ima baš taj adut koji vas privlači najviše koji god on bio?
Bi. To uopšte nije eliminatorno, iako recimo većina fra'era voli veće grudi... Uopšte nije bitno da ispunjava svaki kriterij, jbg nismo ni mi Apoloni :thumbup:
Nepass

#393 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Nepass »

esmasaric wrote:
_BataZiv_0809 wrote:
Svi muskarci su zenskarosi barem kad su namjere u pitanju. Fazon je samo sto svi ne mogu ispuniti svoje namjere ;-)

Sixpack je tu sasma nebitna stvar.
:thumbup:
Pa poznato je da je ta citava bodybuilding prica gay furka. Danasnji muskarci idu u teretanu da bi im se drugi muskarci divili.
Znamo da se vise zena pali na audi a6 ili bmw 5 nego na sve miske svijeta
Nepass

#394 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Nepass »

Klitemnestraaa wrote:
Buckethead wrote:

Koliko god se lozio na sise ako nema dvicu kad se nasmije, ima orlovski nos ili me stid sa njom sjesti u drustvu da ne bi slucajno progovorila onda radije biram po sake sise
Matzan

#395 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Matzan »

Klitemnestraaa wrote:
Buckethead wrote:

Ljubav je slijepa.
Kad te pogodi Amorova strijela zaboravljaš na sve kriterije...
Dr Kova

#396 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Dr Kova »

Matzan wrote:
Ljubav je slijepa.
:thumbup: najbolji odgovor
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#397 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by _BataZiv_0809 »

Ne padaju te zene na audije, mercedese, bemveove, ferarije, avione, kamione nego na kompletan aranzman kojeg, ocito dobrostojeci, vlasnik moze pruziti.
Nepass

#398 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Nepass »

_BataZiv_0809 wrote:Ne padaju te zene na audije, mercedese, bemveove, ferarije, avione, kamione nego na kompletan aranzman kojeg, ocito dobrostojeci, vlasnik moze pruziti.
Padaju na pare i te statusne simbole.
Stavi bildera u farmerke sa pijace, laznu versace majicu i no name patike i stavi sina od halida beslica u ono sto inace nosi sve ce pisnuti za beslicem :)
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#399 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by _BataZiv_0809 »

Pa to ti i govorim. Statusni simbol, samo mu ime kaze, treba da simbolizuje da vlasnik ima para. Ilitiga dobar status.

Ona koja po tome trazi muskarca, ne pada na njegove statusne simbole nego na mogucnost da se ogrebe o njegove pare.
Euridika
Globalna šefica

#400 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Euridika »

Buckethead wrote:
Matzan wrote:
Ljubav je slijepa.
:thumbup: najbolji odgovor
Zašto mi se čini da je kod ovog odgovora poredak obrnut? Valjda prvo vidiš pa se zaljubiš ... i tad se "kriteriji" gube ... :?
Post Reply