Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
male_okice wrote:
jel nemas opciju na svom zvonu da mijenjas zvukove? mi imamo neke muz u fisu kupio i sad mi cvrkucu ptice okolo...zamjena je jednostavno samo tu novu kutiju stavis na mjesto stare i to je to.
Pa ili sam ja baš ćorava ili stvarno nema opcije mijenjanja zvuka...pogledaću opet danas kad dođem, a super je ako se može lako zamjeniti.
pa novi mozes kupiti u fisu, obiju, u sustini u svakoj radnji koja drzi bilo kakvu vrstu gradjevisnkih potrebstina ili radnjama koje prodaju elektro instalacije. o ovo zvono na baterije sto nosas okolo imas u robotu cini mi se...ali vjerovanto i u svim ovim gore pomenutim radnjama.
cendlerbing wrote:ne znam ti nista oTome al sretno bilo
Ne znaju ni oni izgleda, a reko bi čovjek da su stručnjaci u ovim oblastima, čuj mene, u svim oblastima
Pa to gore mozes naci u svakoj prodavnico elektro materijala
Vjerovatno ima i u peniju marsu I sl
Ima i u fis vitez u halilovicima ..
A lako je zamjeniti, izvrnes osigurac da ne radis pod zivom strujom.. skines poklopac od kutije zvona , odvrnes dva sarafa sa faze i nule .. skines staro zvono, stavis novo , vratis zice na odgovarajuca mjesta , i fiksiras zvono..
ma kako sam ga instalirao nisam dotakao nikako...
I ja sam iznenađen da ovoliko traje bez intervencija, brojao sam zato i napisah tri godine ušao u četvrtu
mad_max_ba wrote:ma kako sam ga instalirao nisam dotakao nikako...
I ja sam iznenađen da ovoliko traje bez intervencija, brojao sam zato i napisah tri godine ušao u četvrtu
Đes kupio, šta reče?
vidiš to se ne sjećam, ima negdje u bingu sam viđao na elektromaterijalima, ima i u fisu 100%...
A lako je zamjeniti, izvrnes osigurac da ne radis pod zivom strujom.. skines poklopac od kutije zvona , odvrnes dva sarafa sa faze i nule .. skines staro zvono, stavis novo , vratis zice na odgovarajuca mjesta , i fiksiras zvono..
Ne kontam, kakve ti osigurace "izvrnes"?
Ovo ide u kutiju s tzv. automatskim osiguracima (onim sto se "dizu i spustaju"). Samo izvadis staro zvono, ubacis ovo i to je to.
Ovo bi trebalo biti dostupno u svakoj radnji s elektromaterijalom.
Ovo ide u kutiju s tzv. automatskim osiguracima (onim sto se "dizu i spustaju"). Samo izvadis staro zvono, ubacis ovo i to je to.
Zavisi kakva je kod koga instalacija, ko bolje zna ne treba mu ni oko osiguraca da se zeza , jer nema zatvorenog kruga dok se ne pritisne prekidac ..
Zavisi kakva je kod koga instalacija, ko bolje zna ne treba mu ni oko osiguraca da se zeza , jer nema zatvorenog kruga dok se ne pritisne prekidac ..
Zejno, ne slušaj ih, nagovaraju te na neke osigurače
Lijepo zovni majstora i za cvaju to završi.