Mislim da nema veze sa spolom koliko se netko brzo zaljubljuje i odljubljuje...
Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- annoy
#2926 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ne slazem se za taj on/off prekidac. Ja nemam tako nesto. Jako sam emotivna i jako se brzo i snazno vezem za ljude, i svi oni koji mi prođu kroz zivot makar i na kratko mi zauvijek zauzimaju nekakvo mjesto u srcu
a posebno bivse ljubavi. Ja se i dan danas znam sjetit svoje prve veze u srednjoj skoli i nekad cak i pustit suzu i uhvatit se u razmisljanju a gdje je on sada i sta radi, jel ga netko voli, jel pije dovoljno vode
- Zejnep
#2927 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Paco wrote:Znao sam!

- Zejnep
#2928 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
sheilak wrote:@pacoZejnep wrote:Paco wrote:Zene se brze "hlade" od muskaraca i nekako kao da znaju gdje im je onaj on/off prekidac na srcu pa ga samo presaltaju.
Mi smo dosta emotivniji i treba nam bas vremena da se ohladimo.
Nego, @Jimmy McNulty
Jel' se tebi nekad nesto lijepo u zivotu desilo?
Zvanično je. Ja nisam žensko
to je tacno, ali ne ide to brzo. zene su pronicljivije i osjete u kojem pravcu neki odnos ide, pa se prema tome i ravnaju. i opreznije su.
@zejnep
prema kolicini paznje koja ti izgleda treba, rekla bih da jesi.ali ok, mozda i grijesim, s obzirom na kolicinu kloniranja ovdje.

-
zoomba
#2929 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Sjecas li se mene?annoy wrote:Ne slazem se za taj on/off prekidac. Ja nemam tako nesto. Jako sam emotivna i jako se brzo i snazno vezem za ljude, i svi oni koji mi prođu kroz zivot makar i na kratko mi zauvijek zauzimaju nekakvo mjesto u srcua posebno bivse ljubavi. Ja se i dan danas znam sjetit svoje prve veze u srednjoj skoli i nekad cak i pustit suzu i uhvatit se u razmisljanju a gdje je on sada i sta radi, jel ga netko voli, jel pije dovoljno vode
![]()
-
Paco
#2930 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Mislio sam generalno. Izuzetaka ima, naravno.annoy wrote:Ne slazem se za taj on/off prekidac. Ja nemam tako nesto. Jako sam emotivna i jako se brzo i snazno vezem za ljude, i svi oni koji mi prođu kroz zivot makar i na kratko mi zauvijek zauzimaju nekakvo mjesto u srcua posebno bivse ljubavi. Ja se i dan danas znam sjetit svoje prve veze u srednjoj skoli i nekad cak i pustit suzu i uhvatit se u razmisljanju a gdje je on sada i sta radi, jel ga netko voli, jel pije dovoljno vode
![]()
Kao sto je @sheilak napisala:
Nisam nista lose mislio pod onim za "prekidac", nego vise ono da znaju kad tacno trebaju nesto zapoceti a kada prekinuti ili prestati, obzirom da smo mi uglavnom obezglavljeni i lelujamo bez razmisljanja i nekontrolisano ispoljavamo emocije.zene su pronicljivije i osjete u kojem pravcu neki odnos ide, pa se prema tome i ravnaju. i opreznije su.
- sheilak
#2931 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
pa upravo ta obezglavljenost izaziva oprez. bilo sto sto je prestrastveno, ne traje dugo.Paco wrote:annoy wrote:
Mislio sam generalno. Izuzetaka ima, naravno.
Kao sto je @sheilak napisala:
Nisam nista lose mislio pod onim za "prekidac", nego vise ono da znaju kad tacno trebaju nesto zapoceti a kada prekinuti ili prestati, obzirom da smo mi uglavnom obezglavljeni i lelujamo bez razmisljanja i nekontrolisano ispoljavamo emocije.zene su pronicljivije i osjete u kojem pravcu neki odnos ide, pa se prema tome i ravnaju. i opreznije su.
i onda kad stedis emocije, lako se izvuci iz svega.
-
zoomba
- MarlboroGold
#2933 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ne bih se složio sa time. Nisu sve žene iste niti su svi muškarci isti, pa i po tome. Zavisi od same osobe i karaktera.Paco wrote:Zene se brze "hlade" od muskaraca i nekako kao da znaju gdje im je onaj on/off prekidac na srcu pa ga samo presaltaju.
Pretpostavljam da si naletio na takve, pa ti se to tako čini.
- Zejnep
#2934 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
E nek si mu reko. Ovo je, mislim, prvi put u životu da svjedočim da muškarac onako nešto govori.MarlboroGold wrote:Ne bih se složio sa time. Nisu sve žene iste niti su svi muškarci isti, pa i po tome. Zavisi od same osobe i karaktera.Paco wrote:Zene se brze "hlade" od muskaraca i nekako kao da znaju gdje im je onaj on/off prekidac na srcu pa ga samo presaltaju.
-
moonca
#2935 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
hm ... mislim da je Paco u pravu.MarlboroGold wrote:Ne bih se složio sa time. Nisu sve žene iste niti su svi muškarci isti, pa i po tome. Zavisi od same osobe i karaktera.Paco wrote:Zene se brze "hlade" od muskaraca i nekako kao da znaju gdje im je onaj on/off prekidac na srcu pa ga samo presaltaju.
Naravno ne sve ...ali zene brzo izvagaju gdje su one u toj vezi i sta dobivaju.
-
Paco
#2936 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Cvjetas li, cvjecko?Zejnep wrote:E nek si mu reko. Ovo je, mislim, prvi put u životu da svjedočim da muškarac onako nešto govori.MarlboroGold wrote:Ne bih se složio sa time. Nisu sve žene iste niti su svi muškarci isti, pa i po tome. Zavisi od same osobe i karaktera.Paco wrote:Zene se brze "hlade" od muskaraca i nekako kao da znaju gdje im je onaj on/off prekidac na srcu pa ga samo presaltaju.
I cemu si to svjedocila? Jesi li osupnuta?
- Zejnep
#2937 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Kolilo telefonskih poruka/poziva u toku sedmice je previše?
Koliko sexa sedmično je previše?

- supercali
#2938 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
7Zejnep wrote:Kolilo telefonskih poruka/poziva u toku sedmice je previše?
77
-
Paco
#2939 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
- Ako ti partner odgovara i radujes se njegovim pozivima i porukama, onda ne brojis pozive/poruke nego im se radujes. U suprotnom...i jedna poruka sedmicno je previse.Zejnep wrote:Kolilo telefonskih poruka/poziva u toku sedmice je previše?
- Onoliko koliko moze izazvati povrede. Sve je do kondicije
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#2940 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
joj ove dvije teme postale isto spomenar 
- Zejnep
#2941 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Velkoski wrote:joj ove dvije teme postale isto spomenar
-
zoomba
#2942 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Pitanja su boze..
-
gullegaron
#2943 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Zejnep wrote:Kolilo telefonskih poruka/poziva u toku sedmice je previše?
ovisi koliko godina imaš, ako imaš 15 onda nema previše poziva, a ako imaš 35, onda 10-tak
previše za što?
- MarlboroGold
#2944 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Paco je objasnio prvo.Zejnep wrote:Kolilo telefonskih poruka/poziva u toku sedmice je previše?
Za drugo nisam nikad dostigao gornju granicu
- HowForWhom
#2945 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
nista nije previse ako se ljudi u svemu tome ugodno osjecajuZejnep wrote:Kolilo telefonskih poruka/poziva u toku sedmice je previše?
- male_okice
#2946 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
joj ne znam ja sam zensko i da me zovne 10x danas pa ono covjece o cemu cu pricati sa tobom 10x. de ostavi nesto za kucegullegaron wrote:Zejnep wrote:Kolilo telefonskih poruka/poziva u toku sedmice je previše?
ovisi koliko godina imaš, ako imaš 15 onda nema previše poziva, a ako imaš 35, onda 10-tak
previše za što?
- Zejnep
#2947 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Može li se muškarac koji je notorni ženskaroš, smiriti pored jedne žene, zauvijek? 
-
Fudo387
#2948 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Prvo da definisemo sta je notorni zenskaros.Zejnep wrote:Može li se muškarac koji je notorni ženskaroš, smiriti pored jedne žene, zauvijek?
- Zejnep
#2949 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Znaš ti dobro šta je, ne pravse blesavFudo387 wrote:Prvo da definisemo sta je notorni zenskaros.Zejnep wrote:Može li se muškarac koji je notorni ženskaroš, smiriti pored jedne žene, zauvijek?
- bleee_sa
#2950 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
E jesi našla đe ćeš pitat, ovde slabo ko da je i jednu im'o.Zejnep wrote:Može li se muškarac koji je notorni ženskaroš, smiriti pored jedne žene, zauvijek?