bilo ih je punolmo wrote:u kojoj ste životnoj situaciji bili najhrabriji?
Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Anestezija
#2901 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
- HowForWhom
#2902 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
DaZejnep wrote:Kuhate li?
I to daZejnep wrote:Postoje li bijele laži?
Nikad vam ugoditZejnep wrote:Jeste li uvijek ovako razgovorljivi?![]()
Neki dan pisah na ovu temu. Uopste ne sumnjas da sam u njenim ocima bio najvece govno i najsmrdljiviji smrad na dunjaluku?Zejnep wrote:Jeste li nekad neku ženu odbili ili napustili "za njeno dobro"?
Kad sam skocio na specijalca koji se zaletio na mene poslije jedne tekme.... jedna od.... par zivotnihlmo wrote:u kojoj ste životnoj situaciji bili najhrabriji?
- MarlboroGold
#2903 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Znam da ću biti kad budućoj kupim ovolmo wrote:u kojoj ste životnoj situaciji bili najhrabriji?

- supercali
#2904 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Kad sam spasio dijete da ga auto ne udari mada to ne bih nazvao hrabrost al eto kazu da je tako bilo da sam pokazao hrabrostlmo wrote:u kojoj ste životnoj situaciji bili najhrabriji?
Prije bih stavio da je hrabrost prosetati sarajevom u suknji
-
zoomba
#2905 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
lmo wrote:u kojoj ste životnoj situaciji bili najhrabriji?
kad me policija ganja a ja bjezim sa autom
Sve radi trka
-
zoomba
#2906 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Zadnji put bilo je dvoje patrolnih kola 
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#2907 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Sa ove distance ne bih rekao da sam bio hrabar nego glup, ali može se okarakterisat kao hrabrost.lmo wrote:u kojoj ste životnoj situaciji bili najhrabriji?
Prije par godina grupa nekih kriminalaca u pokušaju me presrela kasno, htjeli mi hapit mobitel. Ja nisam dao, popio sam takve batine koje se ne zaboravljaju, mene je mati u hitnoj jedva prepoznala
Drugi put kad sam vidio lika da mi piša po autu, ja zagalamim, a on uleti u neku prčvarnicu, ja za njim demonstrativno, kad puna kafana alfa mužjaka spremnih za marisanu, odmah sam shvatio kakvo sam govno pojeo ali ne htjedoh se povuć, jedan se čak dohvati nekog noža kojim je mezu rezo
Tad sam nekako naučio lekciju i kad namirišem belaj izignorišem, savladam se, budem pametan...uvijek pokušam smirit situaciju pa makar ispao pi... smrt ko smrt sve će nas zadesit al' ne želim izginut od noža, u kafanskoj tuči, zbog prekršaja u saobraćaju.
Mada ovo je gore sve šega...najveća hrabrost u životu mi je trebala da jednoj djevojci priznam osjećaje koje imam prema njoj
-
palestinka
#2908 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Kako je ona reagovala?Jimmy McNulty wrote:Sa ove distance ne bih rekao da sam bio hrabar nego glup, ali može se okarakterisat kao hrabrost.lmo wrote:u kojoj ste životnoj situaciji bili najhrabriji?
Prije par godina grupa nekih kriminalaca u pokušaju me presrela kasno, htjeli mi hapit mobitel. Ja nisam dao, popio sam takve batine koje se ne zaboravljaju, mene je mati u hitnoj jedva prepoznalaali mobitel ne dadoh. Sad bih dao, reko bi nosi, nije vrijedno tih trauma
![]()
Drugi put kad sam vidio lika da mi piša po autu, ja zagalamim, a on uleti u neku prčvarnicu, ja za njim demonstrativno, kad puna kafana alfa mužjaka spremnih za marisanu, odmah sam shvatio kakvo sam govno pojeo ali ne htjedoh se povuć, jedan se čak dohvati nekog noža kojim je mezu rezoi prijeti, a ja mu u maniru komplexasha govorim "haj naleti"
Sreća bilo nekih starijih ljudi i situacija nije eskalirala...
Tad sam nekako naučio lekciju i kad namirišem belaj izignorišem, savladam se, budem pametan...uvijek pokušam smirit situaciju pa makar ispao pi... smrt ko smrt sve će nas zadesit al' ne želim izginut od noža, u kafanskoj tuči, zbog prekršaja u saobraćaju.
Mada ovo je gore sve šega...najveća hrabrost u životu mi je trebala da jednoj djevojci priznam osjećaje koje imam prema njoj...to sam nekako jedva preživio...strašnije mi je bilo nego ovo gore
- triconja
#2909 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Cuj kako, imaju troje djece do sadpalestinka wrote:Kako je ona reagovala?Jimmy McNulty wrote:Sa ove distance ne bih rekao da sam bio hrabar nego glup, ali može se okarakterisat kao hrabrost.lmo wrote:u kojoj ste životnoj situaciji bili najhrabriji?
Prije par godina grupa nekih kriminalaca u pokušaju me presrela kasno, htjeli mi hapit mobitel. Ja nisam dao, popio sam takve batine koje se ne zaboravljaju, mene je mati u hitnoj jedva prepoznalaali mobitel ne dadoh. Sad bih dao, reko bi nosi, nije vrijedno tih trauma
![]()
Drugi put kad sam vidio lika da mi piša po autu, ja zagalamim, a on uleti u neku prčvarnicu, ja za njim demonstrativno, kad puna kafana alfa mužjaka spremnih za marisanu, odmah sam shvatio kakvo sam govno pojeo ali ne htjedoh se povuć, jedan se čak dohvati nekog noža kojim je mezu rezoi prijeti, a ja mu u maniru komplexasha govorim "haj naleti"
Sreća bilo nekih starijih ljudi i situacija nije eskalirala...
Mada ovo je gore sve šega...najveća hrabrost u životu mi je trebala da jednoj djevojci priznam osjećaje koje imam prema njoj...to sam nekako jedva preživio...strašnije mi je bilo nego ovo gore
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#2910 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Lijepo...me odbila. Objasnila da sam zakasnio par mjeseci. Da sam sad samo prijatelj i da je prošao voz.palestinka wrote: Kako je ona reagovala?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#2911 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
nek' nisi dao telefon! ne bih ni ja, makar pogin'o 
- duminjo
#2912 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Da BI ti i guze samo da ne udaraju 
- Ramzess Veliki
#2913 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Imam poznanica koje bas opasno dobro voze, jedna je bila profi reli vozac, druga rukometasica luda k'o struja.Zejnep wrote:Jesu li žene stvarno loši vozači?
A jednom sam se ganjao sa svojim GT-om radjenim za reli trke sa nekim opasnim vozacem u nabrijanom golfu, vozac me dobro napatio na opasnom putu punom krivina ... kad je vozac usporio da skrene sa puta, ugledam djevojku za volanom. Naklon do zemlje ...
A ima i onih koje nemaju osjecaja za voznju, prostor i mjenjac.
Mislim da su podjednako dobri vozaci kao muskarci.
- Ramzess Veliki
#2914 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Da.Zejnep wrote:Jeste li nekad neku ženu odbili ili napustili "za njeno dobro"?
- Ramzess Veliki
#2915 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Imam neku potrebu da ulijecem u opasne situacije tako da se to vise moze nazvati ludoscu nego hrabroscu.lmo wrote:u kojoj ste životnoj situaciji bili najhrabriji?
-
palestinka
#2916 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Žao mi je, ali za par mjeseci se ne možeš ohladiti. To znači da nije osjećala ništa ni prije par mjeseci, a ovako je ostavila da se ti mučiš 'o zašto, zašto misam rekao joj ranije, zašto?'Jimmy McNulty wrote:Lijepo...me odbila. Objasnila da sam zakasnio par mjeseci. Da sam sad samo prijatelj i da je prošao voz.palestinka wrote: Kako je ona reagovala?Ne zamjerim joj.
A bilo bi isto, ovo je njena sitna pakost. A tebi svaka cast, divno je znati na čemu si I uvijek otvoreno nastupaj, I kad se tebi neko sviđa I kad se ne sviđa.
- cendlerbing
#2917 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
o, itekako se moze ohladiti, i to iz vise razloga. nema potrebe za kajanjem, bitno je da si pokusao i da je ona rekla svoje.palestinka wrote:Žao mi je, ali za par mjeseci se ne možeš ohladiti. To znači da nije osjećala ništa ni prije par mjeseci, a ovako je ostavila da se ti mučiš 'o zašto, zašto misam rekao joj ranije, zašto?'Jimmy McNulty wrote:Lijepo...me odbila. Objasnila da sam zakasnio par mjeseci. Da sam sad samo prijatelj i da je prošao voz.palestinka wrote: Kako je ona reagovala?Ne zamjerim joj.
A bilo bi isto, ovo je njena sitna pakost. A tebi svaka cast, divno je znati na čemu si I uvijek otvoreno nastupaj, I kad se tebi neko sviđa I kad se ne sviđa.
- HowForWhom
#2918 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Uh uh uh kako se covjek moze brzo ohladit....palestinka wrote:Žao mi je, ali za par mjeseci se ne možeš ohladiti. To znači da nije osjećala ništa ni prije par mjeseci, a ovako je ostavila da se ti mučiš 'o zašto, zašto misam rekao joj ranije, zašto?'Jimmy McNulty wrote:Lijepo...me odbila. Objasnila da sam zakasnio par mjeseci. Da sam sad samo prijatelj i da je prošao voz.palestinka wrote: Kako je ona reagovala?Ne zamjerim joj.
-
Paco
#2919 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Zene se brze "hlade" od muskaraca i nekako kao da znaju gdje im je onaj on/off prekidac na srcu pa ga samo presaltaju.
Mi smo dosta emotivniji i treba nam bas vremena da se ohladimo.
Nego, @Jimmy McNulty
Jel' se tebi nekad nesto lijepo u zivotu desilo?
Nego, @Jimmy McNulty
- cendlerbing
#2920 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
muskarci se sporije zaljubljuju, valjda se iz tog razloga sporije i hlade.Paco wrote:Zene se brze "hlade" od muskaraca i nekako kao da znaju gdje im je onaj on/off prekidac na srcu pa ga samo presaltaju.
Nego, @Jimmy McNulty
- HowForWhom
#2921 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
rekao bih da nema pravila i da to iskljucivo zavisio od situacije zbog koje se covjek hladi/zaljubljuje.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#2922 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Prije toga je jedno 5-6 mjeseci otvoreno pokazivala da joj se svidjam, ali baš preofirno i jasno, ja nisam djelovao...kad konačno jesam voz je proš'o. Ja sam zasro jbg...palestinka wrote: Žao mi je, ali za par mjeseci se ne možeš ohladiti. To znači da nije osjećala ništa ni prije par mjeseci, a ovako je ostavila da se ti mučiš 'o zašto, zašto misam rekao joj ranije, zašto?'
Zavisi šta smatraš i definišeš pod lijepimPaco wrote: Nego, @Jimmy McNulty
- Zejnep
#2923 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Paco wrote:Zene se brze "hlade" od muskaraca i nekako kao da znaju gdje im je onaj on/off prekidac na srcu pa ga samo presaltaju.
Nego, @Jimmy McNulty
Zvanično je. Ja nisam žensko
-
Paco
- sheilak
#2925 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
@pacoZejnep wrote:Paco wrote:Zene se brze "hlade" od muskaraca i nekako kao da znaju gdje im je onaj on/off prekidac na srcu pa ga samo presaltaju.
Nego, @Jimmy McNulty
Zvanično je. Ja nisam žensko
to je tacno, ali ne ide to brzo. zene su pronicljivije i osjete u kojem pravcu neki odnos ide, pa se prema tome i ravnaju. i opreznije su.
@zejnep
prema kolicini paznje koja ti izgleda treba, rekla bih da jesi.