Uzivo nikada..Miss Moonlight wrote: ↑29/05/2020 23:44 Šta vam kod žene koju jedva poznajete daje "slobodu" da započnete teme o sexu?![]()
A zena mora prva da pocne , da bi ja poceo o sexu..
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Uzivo nikada..Miss Moonlight wrote: ↑29/05/2020 23:44 Šta vam kod žene koju jedva poznajete daje "slobodu" da započnete teme o sexu?![]()
de ba 40 i kusur mi je i još mi nikada niti jedan lik nije započeo temu o sexu nako iznebuhaMiss Moonlight wrote: ↑29/05/2020 23:44 Šta vam kod žene koju jedva poznajete daje "slobodu" da započnete teme o sexu?![]()
Ma jebo sex, koga to jos interesujeDEMONIKA wrote: ↑30/05/2020 00:05de ba 40 i kusur mi je i još mi nikada niti jedan lik nije započeo temu o sexu nako iznebuhaMiss Moonlight wrote: ↑29/05/2020 23:44 Šta vam kod žene koju jedva poznajete daje "slobodu" da započnete teme o sexu?![]()
![]()
čisto bih se zapitala kakve ja to vibre šaljem ako mi likovi koje jedva poznajem počnu teme o sexu![]()
shuplja
valjda ove što u svakom obliku, rečenici, izjavi kako je lijep behar, pjeni na kahvi isl. vide temu o sexuanimals wrote: ↑30/05/2020 00:07Ma jebo sex, koga to jos interesujeDEMONIKA wrote: ↑30/05/2020 00:05de ba 40 i kusur mi je i još mi nikada niti jedan lik nije započeo temu o sexu nako iznebuhaMiss Moonlight wrote: ↑29/05/2020 23:44 Šta vam kod žene koju jedva poznajete daje "slobodu" da započnete teme o sexu?![]()
![]()
čisto bih se zapitala kakve ja to vibre šaljem ako mi likovi koje jedva poznajem počnu teme o sexu![]()
shuplja![]()
Ako mi se zena svidja, onda pricamo svemu sa njom..
Zavisi od toga kakva je djevojka,ako znam da je vuglarnog ponašanja onda ću se tako i ponašati,dok onu koju ne znam kada je upoznam prvi put neću pričati o seksu,ma da danas djevojke većinom prve počnu tu temu kroz šale na seksualnu konotaciju.Miss Moonlight wrote: ↑29/05/2020 23:44 Šta vam kod žene koju jedva poznajete daje "slobodu" da započnete teme o sexu?![]()
Za tebe je sex vulgaranMladi Vezir wrote: ↑30/05/2020 00:32Zavisi od toga kakva je djevojka,ako znam da je vuglarnog ponašanja onda ću se tako i ponašati,dok onu koju ne znam kada je upoznam prvi put neću pričati o seksu,ma da danas djevojke većinom prve počnu tu temu kroz šale na seksualnu konotaciju.Miss Moonlight wrote: ↑29/05/2020 23:44 Šta vam kod žene koju jedva poznajete daje "slobodu" da započnete teme o sexu?![]()
Logično da nije,ali ako mi treba ima vokabular u kojem se većinom nalaze riječi "pička","kurac,"jebanje" itd. logično da ću i ja tako pričati sa njom jer drugi način vjerovatno ne zna.Jedno je biti liberalan a drugo debilanimals wrote: ↑30/05/2020 00:33Za tebe je sex vulgaranMladi Vezir wrote: ↑30/05/2020 00:32Zavisi od toga kakva je djevojka,ako znam da je vuglarnog ponašanja onda ću se tako i ponašati,dok onu koju ne znam kada je upoznam prvi put neću pričati o seksu,ma da danas djevojke većinom prve počnu tu temu kroz šale na seksualnu konotaciju.Miss Moonlight wrote: ↑29/05/2020 23:44 Šta vam kod žene koju jedva poznajete daje "slobodu" da započnete teme o sexu?![]()
![]()
![]()
Zato što sam nevin i željan, i očekujem da će mi podati odmah.Miss Moonlight wrote: ↑29/05/2020 23:44 Šta vam kod žene koju jedva poznajete daje "slobodu" da započnete teme o sexu?![]()
Ne znam šta bih rekao... možda samo ako postoje signali s druge strane, a daju se primjetiti. Inače nikad nisam prvi započinjao te teme.Miss Moonlight wrote: ↑29/05/2020 23:44 Šta vam kod žene koju jedva poznajete daje "slobodu" da započnete teme o sexu?![]()
Iskreno kad se spusti,nema se krvi dovoljno za dvije glave.Barem je meni tako bilo
Iskoristi tu rečenicu gore i možda ti se posreći.almir90 wrote: ↑30/05/2020 06:49Zato što sam nevin i željan, i očekujem da će mi podati odmah.Miss Moonlight wrote: ↑29/05/2020 23:44 Šta vam kod žene koju jedva poznajete daje "slobodu" da započnete teme o sexu?![]()
Kad mislim na nju i kad ne bih trebao
Pa nije to isto kod nas muških kada je zavoliš onda je i seks drugačiji i nije ti toliko bitan koliko da je tu
Komplikovano to sve nešto.

Ako djeluju kao wife material na prvi pogled,nece ni poceti.Miss Moonlight wrote: ↑29/05/2020 23:44 Šta vam kod žene koju jedva poznajete daje "slobodu" da započnete teme o sexu?![]()
Nuzno zlo,druze animalsanimals wrote: ↑30/05/2020 00:07Ma jebo sex, koga to jos interesujeDEMONIKA wrote: ↑30/05/2020 00:05de ba 40 i kusur mi je i još mi nikada niti jedan lik nije započeo temu o sexu nako iznebuhaMiss Moonlight wrote: ↑29/05/2020 23:44 Šta vam kod žene koju jedva poznajete daje "slobodu" da započnete teme o sexu?![]()
![]()
shuplja![]()
Zar je bitno jel spustena ili dignuta