Jah. Saznaćeš samo savjete za domaćinstvo, higijenu i sl. Tips & tricks... jer to je ono što "žene pitaju žene".arzuhal wrote:Dobra tema, otkriva kako funkcioniše ženski um

Moderators: Euridika, _BataZiv_0809
Jah. Saznaćeš samo savjete za domaćinstvo, higijenu i sl. Tips & tricks... jer to je ono što "žene pitaju žene".arzuhal wrote:Dobra tema, otkriva kako funkcioniše ženski um
Pišeš li štagod Medo?medvjed23 wrote:eo, pomaloEuridika wrote:Gdje ste, šta ima novo, šta se radi?
Euridika wrote:Jah. Saznaćeš samo savjete za domaćinstvo, higijenu i sl. Tips & tricks... jer to je ono što "žene pitaju žene".arzuhal wrote:Dobra tema, otkriva kako funkcioniše ženski um![]()
oooooo... čestitam na okruglom broju postEva.arzuhal wrote:Euridika wrote:Jah. Saznaćeš samo savjete za domaćinstvo, higijenu i sl. Tips & tricks... jer to je ono što "žene pitaju žene".arzuhal wrote:Dobra tema, otkriva kako funkcioniše ženski um![]()
pauziro zbog nekih banalnosti poput posla i zdravlja.. idućih dana ću ponovo poletjeti ka poetskim visinama.. jedino u tom ima smisla i zadovoljstva..Euridika wrote:Pišeš li štagod Medo?medvjed23 wrote:eo, pomaloEuridika wrote:Gdje ste, šta ima novo, šta se radi?
Munlajt wrote:Jeste li svjesni da niste baš tako anonimni na forumu kako mislite kad pišete ?
pa sve sto napisem, iza toga stojim i uzivo, tako da mi to nije nikakav problem.Munlajt wrote:Jeste li svjesni da niste baš tako anonimni na forumu kako mislite, kada pišete ?
Odrastao si dečko, možeš se brinuti sam o sebialibaba_i_30_godina wrote:Šta me briga, i one slike onog lika što postavljam nisu moje, neka se on zabrine.
Na osnovu sisa, guze i nogu..zizi505 wrote:Kada ste na poslovnom sastanku koji vodi žena, na osnovu čega prvo formirate mišljenje o njoj?
A Hakiz ko nije zgubidanmoonca wrote:![]()
ovdje su vecinom -zgubidani-![]()
nesh dobiti odgovor...
.mozda Hakiz izmisli nesto..
Hakizov posao ne podrazumijeva poslovne sastanke.moonca wrote:![]()
nesh dobiti odgovor...
animals wrote:A Hakiz ko nije zgubidanmoonca wrote:![]()
nesh dobiti odgovor...
Da ... pola me foruma zna privatno.Munlajt wrote:Jeste li svjesni da niste baš tako anonimni na forumu kako mislite, kada pišete ?
Na osnovu toga kako vodi sastanak, da li je energicna, prodorna, koliko vlada materijom, koliko je informirana ... klasika.zizi505 wrote:Kada ste na poslovnom sastanku koji vodi žena, na osnovu čega prvo formirate mišljenje o njoj?
Samo da pribiljezim oa dok do kompa dodjemzizi505 wrote:Kada ste na poslovnom sastanku koji vodi žena, na osnovu čega prvo formirate mišljenje o njoj?
Sve sto napisem ovde iza toga stAjim u rlMunlajt wrote:Jeste li svjesni da niste baš tako anonimni na forumu kako mislite, kada pišete ?
Odgovor ću podijeliti na dva dijela a sve iz ugla prodaje...zizi505 wrote:Kada ste na poslovnom sastanku koji vodi žena, na osnovu čega prvo formirate mišljenje o njoj?