..prosle godine ratio je bio :Hakiz wrote:Ama, nema potrebe da se ti brineš, tebi je dobro. On bi se trebao zabrinuti.
Neka djece. Više poreskih obveznika za neku buduću vlast...
107 djecaka --- 100 djevojcica---
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
..prosle godine ratio je bio :Hakiz wrote:Ama, nema potrebe da se ti brineš, tebi je dobro. On bi se trebao zabrinuti.
Neka djece. Više poreskih obveznika za neku buduću vlast...
Sleti i MileSaraFina wrote:Tomahawk11 wrote:Ih, preko Karaule.
Žao mečke, Saro.
Nisi ti to upratila.
Ja u TZ sletim tako vremenski, kao što ćeš ti s posla kući trebati danas. Šta žao..... TC tc tc...
arzuhal wrote:Pa neka skrene prije Kladnja na Vlasenicu, pa preko Han Pijeska, Sokoca i Romanije... "Ko hoće - nađe riješenje, ko neće - nađe izgovor", vazda bi u našem zaseoku govorili...Tomahawk11 wrote:Ih, preko Karaule.
Žao mečke, Saro.
Nisi ti to upratila.
Netačno. Evo, da se vratim u bosnu, morao bih prekršit neke vjerske zakone i privest barem 10 žena kako jadnice ne bi ostale same.SaraFina wrote:Ženske populacije nedostaje
Nije tc tc, neg nc nc ncSaraFina wrote:Šta žao..... TC tc tc...
.. dakle -zovi na vecere ne i cevape --Hakiz wrote:I čudiš se što te ignoriše?Dino34 wrote: Ma kojeg će mi vraga srceparajuće poruke
Nikoga ne zovem na "kafu", nego na kafu.
Ma jok, ne brini, neće to neki utjecajni ljudi dozvoliti... Par bolje organizovanih i dobro kontrolisanih ratova i smanjit će se procenat muških na prihvatljivu mjeru...SaraFina wrote:Tako da mislim da će vam u budućnosti možda sinovi već, a sasvim sigurno unuci muškog spola biti prisiljeni u "muškim haremima" obitavati. Ženske populacije nedostaje ljudi.
Silna pozitivna energija kojom zračiš neutralisala bi sva štetna dejstva tih kafa.arzuhal wrote:Nešto kontam, Šećeru, da tebi neće naštetiti toliko kahve?
Ne kontam. Haj ljubim te pojasni.Hakiz wrote:I čudiš se što te ignoriše?Dino34 wrote: Ma kojeg će mi vraga srceparajuće poruke
arzuhal wrote:Ma jok, ne brini, neće to neki utjecajni ljudi dozvoliti... Par bolje organizovanih i dobro kontrolisanih ratova i smanjit će se procenat muških na prihvatljivu mjeru...SaraFina wrote:Tako da mislim da će vam u budućnosti možda sinovi već, a sasvim sigurno unuci muškog spola biti prisiljeni u "muškim haremima" obitavati. Ženske populacije nedostaje ljudi.
Dino34 wrote:Netačno. Evo, da se vratim u bosnu, morao bih prekršit neke vjerske zakone i privest barem 10 žena kako jadnice ne bi ostale same.SaraFina wrote:Ženske populacije nedostaje
Situacija u sarajevu je alarmantna. Na svako muško imaš četiri žene.Nije tc tc, neg nc nc ncSaraFina wrote:Šta žao..... TC tc tc...
Čitaš li pdf o ekonomiji? Ima tema o magistralnim putevima. Karaula je katastrofa.
Ni ja.SaraFina wrote:
Samo ja ovu priču o "poželjnosti muške prinove u odnosu na žensku" ne volim
I u sa je. Lično sam pročito.Tomahawk11 wrote:Bogme si ti bio u Banja Luci, tamo je belaj sa suficitom žena.
To niko nije spomenuo.SaraFina wrote: Samo ja ovu priču o "poželjnosti muške prinove u odnosu na žensku" ne volim
Kad porasteš samo će ti se kazati.Dino34 wrote:Ne kontam. Haj ljubim te pojasni.Hakiz wrote:I čudiš se što te ignoriše?Dino34 wrote: Ma kojeg će mi vraga srceparajuće poruke
Jesu, pogotovo u Indiji.Dino34 wrote:Ženska djeca su blagoslov.
arzuhal wrote:Ni ja.SaraFina wrote:
Samo ja ovu priču o "poželjnosti muške prinove u odnosu na žensku" ne volim
Tebi. Bilesi si gledala kroz prozor i divila se prirodi.SaraFina wrote:Meni Karaula super.
Ovo ti, moj ti, nije kolegijalno.Hakiz wrote:Kad porasteš samo će ti se kazati.
Kada su žene u pitanju, ne možemo biti kolege. Samo suparnici.Dino34 wrote:Ovo ti, moj ti, nije kolegijalno.
Ma pusti Dinu. I sam je izrada, a fol ovdje prozivaSaraFina wrote:Da ne dužimo...
Nisam ja u SA Dino. U Beču se ne sjećam da si bio i zvao...
Dino, ja ću navigavati preko Karaule..ako kreneš. Put poznajem odlično. Si?
Moj Varešu, da ti nie BrezeTomahawk11 wrote:Pročitao. Fino.
A reci mi, jesi bio u Varešu?
Ako ćeš navigirat sa mjesta suvozača, krećemo odmah.SaraFina wrote:Dino, ja ću navigavati preko Karaule..ako kreneš. Put poznajem odlično. Si?
Nisam od rata il tak neš.Tomahawk11 wrote:jesi bio u Varešu?
OK, skonto.Hakiz wrote:Kada su žene u pitanju, ne možemo biti kolege. Samo suparnici.