Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
MarlboroGold

#17001 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by MarlboroGold »

cendlerbing wrote:
MarlboroGold wrote:
cendlerbing wrote:Mislite li da su vaše partnerice željnije pažnje nego vi? Ono, u dopisivanju, vremenu koje provodite skupa, pa de joj tepaj, de je mazi...? :D
Da. To se odnosi i na sve bivše.
Iii...kako se boriš s time? :-D
Nekad to očekuje kad jednostavno nisam raspoložen za to i dam do znanja kad sam baš sjeban. Uglavnom ima razumijevanje.
Gledam da se izvučem, ali kad me uhvati ne pušta :oops:
alijagoro

#17002 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by alijagoro »

cendlerbing wrote:Stekla sam utisak da su osobe koje manje tepkaju i manje izražavaju svoje osjećaje nekako stvarnije i da su umjerene izjave i znaci ljubavi zapravo iskreniji. A možda je to samo kako ko navikne i voli.
Valjda tepaju :D ima logike to sto pises.
ho oponopono

#17003 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by ho oponopono »

cendlerbing wrote:Mislite li da su vaše partnerice željnije pažnje nego vi? Ono, u dopisivanju, vremenu koje provodite skupa, pa de joj tepaj, de je mazi...? :D

...pa de je jebi, de joj titraj istoj minut nikad ne sjebi, sjebe ga ona sama sebi kad joj nokat pukne, ispadne umetak, a tek je bijesna kad stavlja uložak...ni sama eto ne zna šta joj je, ali samo nek se nešto dešava... ovaj jado da grah i čini joj baca, neće podilaženjem biti u njenoj glavi veća faca...pičetinom te mami dok te cijedi li cijedi, a ti pizdo jedna sijedi li sijedi... na drugoj istresaj sav nakupljeni stres i bijes... :pusi2:
MarlboroGold

#17004 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by MarlboroGold »

Brutalna kao uvijek :lol:
moonca

#17005 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by moonca »

Prevedi bar jednu recenicu.. :lol:
tuzlak1212

#17006 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by tuzlak1212 »

Vecina nas je potpuno nezainteresovana za te stvari
Optimus09

#17007 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Optimus09 »

ho oponopono wrote:

...pa de je jebi, de joj titraj istoj minut nikad ne sjebi, sjebe ga ona sama sebi kad joj nokat pukne, ispadne umetak, a tek je bijesna kad stavlja uložak...ni sama eto ne zna šta joj je, ali samo nek se nešto dešava... ovaj jado da grah i čini joj baca, neće podilaženjem biti u njenoj glavi veća faca...pičetinom te mami dok te cijedi li cijedi, a ti pizdo jedna sijedi li sijedi... na drugoj istresaj sav nakupljeni stres i bijes... :pusi2:
Mogu mislit kako ti zbunis osobe svakodnevno.
Izgube se u potpunosti,ne znaju jesu li dosli ili posli :thumbup:
Hakiz

#17008 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Hakiz »

cendlerbing wrote:
MarlboroGold wrote:
Da. To se odnosi i na sve bivše.
Iii...kako se boriš s time? :-D
Tajna je u pravovremenoj dresuri.
moonca

#17009 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by moonca »

tuzlak1212 wrote:
Vecina nas je potpuno nezainteresovana za te stvari

A sta je vama interesantno u vezi ? :-)
SmokingMan

#17010 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by SmokingMan »

Naravno da treba malo maziti,malkice tepati,određene momente začiniti nekim lijepim poklonom.Ali svoje slobodno vrijeme nikada ne bi trošio na djevojku,tipa da moram skakutati oko telefona svako malo,posvećivati joj kojekakve stihove,pa da to postane obaveza od koje nemam vremena ni za sebe i svoj voljeni hobi.Ljubav ne treba gušiti takvim stvarima,ona treba biti strpljenje a ne opsesija....
edo_79

#17011 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by edo_79 »

ho oponopono wrote:

She strikes again! .... Kratko jebitačno ... IDEMOOOOOOO!!!! :tooo: :tooo: :tooo: :tooo: :tooo: :tooo: :tooo: :tooo:
Ramzess Veliki

#17012 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Ramzess Veliki »

moonca wrote:
A sta je vama interesantno u vezi ? :-)
Hmmm ... :hmpf: ... motor ??? :drndavi:
Becky7

#17013 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Becky7 »

Sta po vama muskima znaci ako kazete udatoj djevojci da vam je uvijek bila slatka i draga i sad i prije udaje i nastavljate da se druzite s njom?
Ramzess Veliki

#17014 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Ramzess Veliki »

Becky7 wrote:Sta po vama muskima znaci ako kazete udatoj djevojci da vam je uvijek bila slatka i draga i sad i prije udaje i nastavljate da se druzite s njom?
Kakvo je to pitanje, pa zna se, da joj ga zagura.
Da se razumijemo ja to ne radim, za mene kad je zena udata - udata je i ne igram se ni sa kakvim komentarima te vrste, samo dje si sta ima, kako djeca, pozdravi cojka i navratite zajedno.
Ta prica "Znas ti si se meni uvijek svidjala" - pa gdje je bio kad je trebalo zeniti, sta hoce kog vraga sad kad je tudja, da joj sjebe zivot, djecu ostavi bez roditelja, misli dzabe mindje dobiti a debil ne razmislja o posljedicama.
Ako mu je bila slatka i draga nek odjebe od nje i ne primice se, ako mu je imalo stalo do nje.

Da mojoj zeni pridje sa tom pricom bolje mu je da rezervira mjesto na klinici na duze vrijeme.
moonca

#17015 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by moonca »

:roll:

Zar ti to nije komliment- da imas ukusa i da si izabraoobjasnjenje RAMU zenu - koja i dalje :oops: mami zudnju--jok ..ti bi ga mlatio i jos ga invalidom ostavio, a ti sa velikim shansama u zatvor zavrsio sa 'onim' tipovima ' :oops: Zena bez muza i bez :zzzz: :oops:

cccc-- koja nam ti iznenadjenja priredjujsesssssh
Last edited by moonca on 22/04/2019 13:09, edited 1 time in total.
Ramzess Veliki

#17016 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Ramzess Veliki »

moonca wrote::roll:

Zar ti to nije komliment- da imas ukusa i da si izabrtao zenu - koja i dalje :oops: mami zudnju--jok ..ti bi ga mlatio i jos ga invalidom ostavio, a ti sa velikim shansama u zatvor zavrsio sa 'onim' tipovima ' :oops: Zena bez muza i bez :zzzz: :oops:

Kakav bona kompliment kad se lik uvaljuje.
Rijec po rijec i belaj. To treba u startu iscupat iz korijena ... :brusli:

I sta ti znaci ono "IZABRTAO", prevrnuo sam i Kljajica i Google nisam nasao znacenje ... :blento:
medvjed23

#17017 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by medvjed23 »

Becky7 wrote:Sta po vama muskima znaci ako kazete udatoj djevojci da vam je uvijek bila slatka i draga i sad i prije udaje i nastavljate da se druzite s njom?
po meni, ništa loše.. dok ovo pišem, padaju mi na pamet najmanje dvije žene koje smatram slatkim i dragim, a prema kojima nemam romantičnih namjera.. i ne samo žene.. recimo, i ova stvorenja su mi slatka i draga:

Image

naravno, znam i ženi u kojoj vidim svoju djevojku reći da je slatka i draga.. dakle, radi se o izrazu koji može, ali ne mora imati romantičnu konotaciju.. međutim, jasno je, barem u mom poimanju pristojnosti i morala, da komunikacija sa udatom ženom isključuje takvu konotaciju.. dakle, ako njoj kažem da je slatka i draga, imam na umu upravo to, a ne neku erotsku misao..
MarlboroGold

#17018 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by MarlboroGold »

Ako je bilo seksualne privlačnosti onda taj komentar nije u redu. U svim drugim situacijama bi trebalo biti ok, ali opet druga strana to može protumačiti kao nabacivanje (pogotovo ako muž čuje ili sazna). Ja lično izbjegavam davati takve komentare zauzetim ženama. Bolje da skroz eliminišem pojavu čudne situacije do koje i ne mora doći. Eto i likova poput Rame... što bi završio u bolnici. Ako bi na banalnosti tako reagovali kako bi tek u situaciji kad je nešto ozbiljnije.
Henry Chinaski

#17019 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Henry Chinaski »

Zanemari ove gey komentare o prijateljstvu i željom za dugim razgovorima i šetnjama bez ikakvih seksualnih pretenzija.
Ako lik koj ti je to govorio definitivno šreferira žene u svojoj seksualnoj orijentaciji, takce insonuacije znače samo jedno.
Ili si mu se oduvijek sviđala ali nije znao kako da to pokaže ili mu je sad došla žuta minuta (jer možda sad izgledaš bolje nego prije) pa želi sad da te povali.
Uglavnom, ako si sklona da u tom scenariju popustiš, možeš biti sigurna da imaš otvorena vrata.
MarlboroGold

#17020 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by MarlboroGold »

Kakve to veze ima sa gay? Kompleksi su čudo.
moonca

#17021 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by moonca »

Komplimnet -slatka i draga . - znaci mi - ne mastaj... :oops:
edo_79

#17022 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by edo_79 »

Zar ti to nije komliment- da imas ukusa i da si izabrtao zenu - koja i dalje :oops: mami zudnju--jok ..ti bi ga mlatio i jos ga invalidom ostavio, a ti sa velikim shansama u zatvor zavrsio sa 'onim' tipovima ' :oops: Zena bez muza i bez :zzzz: :oops:

Jašta ... i poslije bude ono .... ja sam njeg morala prevarit .... on mene jednostano ''nije ispunjavao'' ...

MILION POSTO SE SLAŽEM S RAMOM .... Ako je UDATA ... đes šta ima, i selam alejk ...
MarlboroGold

#17023 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by MarlboroGold »

edo_79 wrote:

Jašta ... i poslije bude ono .... ja sam njeg morala prevarit .... on mene jednostano ''nije ispunjavao'' ...

MILION POSTO SE SLAŽEM S RAMOM .... Ako je UDATA ... đes šta ima, i selam alejk ...
Treba izbjegavati i to đes šta ima. Samo okrenuti glavu. Šejtanska posla :chmoljava:
moonca

#17024 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by moonca »

:zzzz: --aj.... dokle to ide...
MarlboroGold

#17025 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by MarlboroGold »

Edi može biti draga i slatka misleći na to kako slatko jede ćevape, pitu, pljeskavice itd. :D
Post Reply