Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#10526 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
To snimaš reklamu za Schweppes?
Ljudi se zezaju na temi, nije ovo ozbiljni ljubavni chat.
Ljudi se zezaju na temi, nije ovo ozbiljni ljubavni chat.
- MarlboroGold
#10527 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Astore... tražiš neku zrelost a sam otvaraš teme poput cuckold. Šta reći...
- AstorH
#10528 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Sudeci po ovom formu sve je zajebancija i spam , zato se i ne mogu naci relevantni i ozbiljni odgovori na odredjene tematike, sto bi znacilo da na ovome mjestu ne mogu da se traze relevannti odgovori na 80% tematika, sto bi bio ekvivalent vrlo neozbiljnog i neadekvatnog mjesta za mnogo ozbiljnih pitanja, zahvaljujuci administraciji doticnog foruma, zbog koga mnogo ljudi ovdje nece niti ce traziti odgovore na ozbiljna pitanja, i zbog toga ovaj forum je vise skec i zezancija, nego relevantno mjesto na kojem bi mogli naci bilo kakvu pomoc.
I takvi rejting imate i na google-u. Sto je naravno steta, u vasu korist. A za to su krivi administratori i INI da je ovaj forum neadekvatan na 90% pitanja. Jer administratori foruma su dopustili da oco nije forum, nego chat i zezancija chlanova. I naravno da ce ovo moje misljenje biti upuceno na adekvatnu adresu. Jer niti ste ozbiljni niti nastojite da to budete.
Administratoru foruma uopce ne zelim da se obracam, jer da vodi racuna o ovom forumu, ovo ne bi nikada ne bi bilo dopusteno.
I takvi rejting imate i na google-u. Sto je naravno steta, u vasu korist. A za to su krivi administratori i INI da je ovaj forum neadekvatan na 90% pitanja. Jer administratori foruma su dopustili da oco nije forum, nego chat i zezancija chlanova. I naravno da ce ovo moje misljenje biti upuceno na adekvatnu adresu. Jer niti ste ozbiljni niti nastojite da to budete.
Administratoru foruma uopce ne zelim da se obracam, jer da vodi racuna o ovom forumu, ovo ne bi nikada ne bi bilo dopusteno.
- MarlboroGold
#10529 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Onda traži drugi (pravi) forum... veoma jednostavno.
Većina kojoj je upravo do zajebancije se sigurno neće tebi prilagoditi.
Većina kojoj je upravo do zajebancije se sigurno neće tebi prilagoditi.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#10530 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Pa ne može admin tjerati ljude šta će i kako pisati (dobro, možda u Sjevernoj Koreji može)
I ovo što kaže Marlboro, kome se ne sviđa, ima drugih foruma
I ovo što kaže Marlboro, kome se ne sviđa, ima drugih foruma
- Euridika
- Globalna šefica
#10531 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Moderator ovog podforuma zaista nema vremena da čisti svakodnevni spam koji se ovdje na iks tema produkuje. To bi bio cjelodnevni posao, za kojeg nemam ni vremena, niti sam plaćena.AstorH wrote:Sudeci po ovom formu sve je zajebancija i spam , zato se i ne mogu naci relevantni i ozbiljni odgovori na odredjene tematike, sto bi znacilo da na ovome mjestu ne mogu da se traze relevannti odgovori na 80% tematika, sto bi bio ekvivalent vrlo neozbiljnog i neadekvatnog mjesta za mnogo ozbiljnih pitanja, zahvaljujuci administraciji doticnog foruma, zbog koga mnogo ljudi ovdje nece niti ce traziti odgovore na ozbiljna pitanja, i zbog toga ovaj forum je vise skec i zezancija, nego relevantno mjesto na kojem bi mogli naci bilo kakvu pomoc.
Osim toga, nadam se vrlo brzom skidanju s ove funkcije, a ti ako smatraš da bi radio podobniji posao, javi se glavnom administratoru za preuzimanje uloge. Pa onda uređuj kako ti volja.
- King Theoden
#10532 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
E, gdje je ona Loo?
Kad si me pitala da ti dam definiciju trolla, sačekao sam sa odgovorom kako bi se našao adekvatan primjer.
Evo tog primjera.
Dakle, čova baci kost na koju se upecaju forumaši i moderatori, počne beskrajna diskusija, a on stoji po strani i smješka se.
Kad vidi da se vatra rasprave malo smanjuje, on doda benzina i nastavi uživati u predstavi.
To je definicija trolla.
Kad si me pitala da ti dam definiciju trolla, sačekao sam sa odgovorom kako bi se našao adekvatan primjer.
Evo tog primjera.
Dakle, čova baci kost na koju se upecaju forumaši i moderatori, počne beskrajna diskusija, a on stoji po strani i smješka se.
Kad vidi da se vatra rasprave malo smanjuje, on doda benzina i nastavi uživati u predstavi.
To je definicija trolla.
- MarlboroGold
#10533 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Slabo Chmoljo plaća pa si iz inata otvorila bolovanjeEuridika wrote: Moderator ovog podforuma zaista nema vremena da čisti svakodnevni spam koji se ovdje na iks tema produkuje. To bi bio cjelodnevni posao, za kojeg nemam ni vremena, niti sam plaćena.
Osim toga, nadam se vrlo brzom skidanju s ove funkcije, a ti ako smatraš da bi radio podobniji posao, javi se glavnom administratoru za preuzimanje uloge. Pa onda uređuj kako ti volja.
-
zipoo
#10534 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
De ba kiki uozbilji se
-
zipoo
#10535 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Prestanes sa pitanjima 
- klixoris
#10536 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Provozam te ja na motoru i onda ces biti ozbiljna, sjediti nepokretno i zuriti u jednu tackukiki-miki wrote:Cekam smjernice kako da se uozbiljim
- lmo
- Location: volim sto sam ero s kamena i drace....ko poskok sto skace
#10537 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Koja vam je najprivlačnija (najdraža) osobina kod partnerice?
- klixoris
#10538 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Kada šutilmo wrote:Koja vam je najprivlačnija (najdraža) osobina kod partnerice?
-
zipoo
- lmo
#10540 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Nači mutavost te privlači, inčrsting.
- klixoris
#10541 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ko je spomenuo mutavost ?lmo wrote:Nači mutavost te privlači, inčrsting.
- lmo
#10542 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Pa to, privlači te kada je mute modu. Wirdoooklixoris wrote:Ko je spomenuo mutavost ?lmo wrote:Nači mutavost te privlači, inčrsting.
-
zipoo
- MarlboroGold
#10544 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
1. Nebitno jesu li ozbiljna ili šaljivog karaktera. Nemam neka posebna očekivanja.kiki-miki wrote:Ozbiljno pitanje, kakva vi to pitanja ocekujete?
Koliko zaradjujete, kako ste dosli do posla?
Kako ste se ozenili, zasto je vasa zena pristala na brak s vama?
Zasto pored svoje zene i djece, nadjete drugu i s njom imate dijete? A niste se razveli od prethodne?
Zasto ste djubrad prema finim osobama u svom zivotu, nebitno ko je u pitanju? A kad naletite na osobu koja bude vece djubre od vas manji ste od mace pardon od misa?
Jesu li to dovoljno ozbiljna pitanja @astor?
2. 1500-5000 KM - zavisno od projekata. Brat mi je preporučio jednu stranicu za freelance.
3. Nisam se oženio. Još uvijek nismo za to.
4. Nikad nisam i nikad neću prevariti ženu. Ako nam ne bude išlo u braku - razlaz i svako na svoju stranu. Prevara je nešto najgore.
5. Iskreno... bezveze ti je to pitanje.
- MarlboroGold
#10545 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Kombinacija temperamenta i ženstvenosti. Recimo i sposobnost.lmo wrote:Koja vam je najprivlačnija (najdraža) osobina kod partnerice?
- MarlboroGold
#10546 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Isto se može reći i za vas žene sa takvom generalizacijom... sve fine ovo onokiki-miki wrote:Kako to da ste na forumu svi zavodni, lafci, jebaci, i kad je tako sto ste na forumu?![]()
P.s. pitanje iz inboxa
- MarlboroGold
#10547 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
e jbg onda... džaba potroši vrijeme 
- King Theoden
#10548 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Jao, divi malbora što se prodaje 
Da odgovorim i ja.
Čuj radim a inventar sam na forumu.
Socijala bate.
Nakon ove činjenice, ostala pitanja postaju nevažna.
Da odgovorim i ja.
Čuj radim a inventar sam na forumu.
Socijala bate.
Nakon ove činjenice, ostala pitanja postaju nevažna.
- MarlboroGold
#10549 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Već sam se prodao šećeru 
- cendlerbing
#10550 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Što vas kiki naparada