Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bloody wrote:Samo hocu da ti kazem da sam ti u svojoj testament-izjavi ostavila 11 litri soka od zove,pa popij u moje ime kad me jednom ne bude (kad zagazim u 26.)
Polako, ne odrici se nicega pa ni tog soka. Trebace ti slast kad osjetis kako je gorak taj strasni zivot kad vise ne budes kataloski pozeljna i prihvatljiva.
Stavila sam 5 kg secera ali kako tece diskusija na ovoj temi mislim da ni 10 ne bi bilo previse.
Pa zasto sto paranoik moze ubiti nekoga jer misli da ga prati, a poznato je da stan pun macaka moze dovesti do nove pandamije. Milioni ljudi mogu stradati zbog hormonalnog disbalansa.
Naravno da ima, citati moje postove vise puta dnevno.
madner wrote:Pa zasto sto paranoik moze ubiti nekoga jer misli da ga prati, a poznato je da stan pun macaka moze dovesti do nove pandamije. Milioni ljudi mogu stradati zbog hormonalnog disbalansa.
Naravno da ima, citati moje postove vise puta dnevno.
Ma to su sitnice sa znatno manjom vjerovatnocom pogubnosti za nas od uticaja zaostalosti koja je dosta opakija i ima znatno vecu ucinkovitost unistavanja.
Prepisujes se kao terapiju svakih sest sati . Smeksao si ti, ne izazivas mi vise osip kao nekad.
pa iskreno, madner, kad si ti nasao kupca, onda vidimo da se i manje kvalitetnom prodavacu to posreci.
a je madner smeksao, ovo su tek blagi pokusaji peckanja. to smo vec konstatirali. davno. moras se vratiti u formu, ovi ostali su ti tek blijede kopije. nedostaje nam inteligentno pod*ebavanje.
Last edited by sheilak on 10/06/2015 09:44, edited 1 time in total.
madner wrote:Kada bih znao koji ti je prije bio nik, mogao bi ti dati preciziniju dijagnozu.
Inace, zakoni ponude i potraznje su jasni, ako roba nije trazena to nije do kupca nego do prodavaca.
Kad budem kompjuter docu tebi da mi ti das dijagnozu
Inace, kazu da u skolama predaju oni koji lakse barataju teorijom i kojima ne ide prakticna primjena nicega. Preslikano na ponudu i potraznju, nisam nesto luda za analizama - lakse zivim nego sto prilagodjavam teorije trenutnim slabostima i mogucnostima.
sheilak wrote:pa iskreno, madner, kad si ti nasao kupca, onda vidimo da se i manje kvalitetnom prodavacu to posreci.
a je madner smeksao, ovo su tek blagi pokusaji peckanja. to smo vec konstatirali. davno. moras se vratiti u formu, ovi ostali su ti tek blijede kopije. nedostaje nam inteligentno pod*ebavanje.
Tvrd kao i uvijek, samo sto su moji aksiomi usvojeni i postali dio opste prihvacenog i normalnog.
Prije kada bih rekao istinu, barem 5 forumasica bi pocelo cviliti da to nije tako. Danas se jedna javi dok joj 4 sa strane objasne da je istina takva kakva jest.
previse vi teorijom, i aksiomima, baratate nesto. isto adolescentni nerdovi kad im je nesto van domasaja. a forumasice oguglale, zivo im se...pa ti stoga kazem, nije ti provokacija dovoljno jaka. no kod tebe se ne osjeca ova neka histericna zajedljivost. kod tebe je to vise stilska vjezba.
madner wrote:
sheilak wrote:pa iskreno, madner, kad si ti nasao kupca, onda vidimo da se i manje kvalitetnom prodavacu to posreci.
Tvrd kao i uvijek, samo sto su moji aksiomi usvojeni i postali dio opste prihvacenog i normalnog.
Prije kada bih rekao istinu, barem 5 forumasica bi pocelo cviliti da to nije tako. Danas se jedna javi dok joj 4 sa strane objasne da je istina takva kakva jest.
previse vi teorijom, i aksiomima, baratate nesto. isto adolescentni nerdovi kad im je nesto van domasaja. a forumasice oguglale, zivo im se...pa ti stoga kazem, nije ti provokacija dovoljno jaka. no kod tebe se ne osjeca ova neka histericna zajedljivost. kod tebe je to vise stilska vjezba.
Kako divno sroceno. Radi se tacno o tome da nema histericne zajedljivosti i da cisto uziva da pise. Kao neka gimnastika jezickih mogucnosti koje su drugima nedostupne.
Nije to to vise.
Vecina muskadije bi ranije popila ban ovdje za stvari koje pise danas. Zenskadija se povukla i pisti iz prikrajka. Nije ni nama vise toliko interesantno. Nema onih srocnih udaraca ispod pazuha.
pa kazem upravo. to je zanimljivije, a moglo bi i poluciti uspjeha kod forumasica koje inace odbijaju nezanimljive likove, koje smatraju nekvalitetnim, cak i gluho bilo u tridesetim. a sumnjam da se iole i jedna normalna zenska osoba nudi ovdje ikom. osim kad je zajebavanje u pitanju. cak ni *ebavanje... al mozda to tako (neki) slobodni forumasi shvataju
Kad se zenskadija ne zna braniti bez pomoci administracije.
Evo ja se od danas stavljam na vasu stranu za malu mjesecnu ratu od 50 Eura. Da izravnamo snage.
prog321 wrote:Kad se zenskadija ne zna braniti bez pomoci administracije.
Evo ja se od danas stavljam na vasu stranu za malu mjesecnu ratu od 50 Eura. Da izravnamo snage.
Ti, krater, Gabrielo i slicna hrpa trolova (ili jedna osoba u tri ili vise izdanja) ste svejedno placeni ili osjecate prirodni nagon da ozivljavate teme corcima koji ni vama samima nisu odavno zanimljivi.
prog321 wrote:Kad se zenskadija ne zna braniti bez pomoci administracije.
Ja sam lično mišljenja da i kad bi došlo do " kataklizme epskih razmjera" ,te ljudski rod ovisio o mojoj slobodnoj volji .... Da s nekim od ovdje angaziranih produzimo humano ljudsku vrstu... Dozvolila bi da izumremo.
Tako isto razmišljam i o svojim tridesetim za tri/četiri godine
krater isto ko da je nijem, samo smajlijima komunicira.
gabrielo ne pise pod originalnim nickom, ja sam barem skontala ko je u pitanju.
iz ostalih govore licne frustracije.
no, dobar osjecaj i ostale, fakat radite gresku sto uopce nastojite ucestvovati na nekoj ozbiljnoj osnovi na ovoj i slicnim temama. jedino se ovdje mozes zezat. nije ovdje svrha ozbiljna razmjena misljenja, to mozete i same zakljuciti. gura vas se u defenzivnu poziciju. i bez razloga postajate objektom izivljavanja. razumijes me?
Last edited by sheilak on 10/06/2015 10:43, edited 1 time in total.