Pa ovu su stvari i koje se ne vide baš na prvi pogled onako na ulici, to je nešto dublje, nešto što se nosi u sebi.Euridika wrote:Prošetaj malo gradom, pogledaj starije žene oko sebe, garantujem ti da je barem polovina njih u ovom opisu, +/- neki detalj...dale cooper wrote:ho oponopono wrote:...sta ce te jade jadne...od turskih gaca nacrtace da su za nju Victorija Secret, a serije pratice samo da bi cule tu famoznu rijec...na V...
...ta jada koja nije nizasta po difoltu...sa dva jajeta umutice najukusniji kolaci ucinice da sa 200 grama zamirise musaka za cijelu obitelj...starim cipelicama zuljalicama od prije 2 ljeta, zakamuflirace tup bol jebiga crvenim karminom...
... torbu sa hrpetinom neplacenih racuna nosice sa osmijehom, navece ce zaroniti u san fino ususkana sa mislju o novom lijepom jutru, poljskim cvijecem zacinice sivilo sobe...
...tegle zimnice redace kao sto bi neke nakit i bunde od nerca...od jezera zamislice more, dovoljna je i posjeta preko gugla...
...da bas nista nevaljaju te jade Bozije... zali Boze zraka kojeg disu...kineski macak...I ti kad pogodiš baš pogodiš. Volio bih upoznati ženu opisanu u tvom postu.
Zene nakon 25
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- dale cooper
#3026 Re: Zene nakon 25
- Herb
#3027 Re: Zene nakon 25
Gdje ste starice iznad 25,stig'o Zdravko Colic 
- pukepuke
#3028 Re: Zene nakon 25
ho oponopono wrote:...sta ce te jade jadne...od turskih gaca nacrtace da su za nju Victorija Secret, a serije pratice samo da bi cule tu famoznu rijec...na V...
...ta jada koja nije nizasta po difoltu...sa dva jajeta umutice najukusniji kolaci ucinice da sa 200 grama zamirise musaka za cijelu obitelj...starim cipelicama zuljalicama od prije 2 ljeta, zakamuflirace tup bol jebiga crvenim karminom...
... torbu sa hrpetinom neplacenih racuna nosice sa osmijehom, navece ce zaroniti u san fino ususkana sa mislju o novom lijepom jutru, poljskim cvijecem zacinice sivilo sobe...
...tegle zimnice redace kao sto bi neke nakit i bunde od nerca...od jezera zamislice more, dovoljna je i posjeta preko gugla...
...da bas nista nevaljaju te jade Bozije... zali Boze zraka kojeg disu...kineski macak...
- Dr Kova
#3029 Re: Zene nakon 25
Žene su kao vino... što starije, to bolje, zrelije, ne opterećuju se sitnicama... 
- Dozer
#3030 Re: Zene nakon 25
Dzaba sve...vodjen samo palamud, seha ni na mapi, a 
- Matzan
#3031 Re: Zene nakon 25
Pa šta će teta drugo.... zimnica, kućni poslovi, pletenje...sherbett wrote:Evo samo da se prijavim, iako su mi 32, jos sam zivai upucavaju mi se uvijek mladji frajeri..ne mogu se oterasit djece..eno na, jedan u petak 22..
kaze, ti imas 25 i tocka!
I sta cu..![]()
Idem pravit zimnicu
- Dozer
#3032 Re: Zene nakon 25
Ja imam za trecinu vise, mogu li ja proci ?sherbett wrote:Evo samo da se prijavim, iako su mi 32, jos sam zivai upucavaju mi se uvijek mladji frajeri..ne mogu se oterasit djece..eno na, jedan u petak 22..
I sta cu..![]()
Idem pravit zimnicu
- Fallen Angels
#3033 Re: Zene nakon 25
Ti k'o da jos ne znas da mi uglavnom trazimo dosta mladje za brak, a ove 5-10 starije/iskusnije zasherbett wrote:Evo samo da se prijavim, iako su mi 32, jos sam zivai upucavaju mi se uvijek mladji frajeri..ne mogu se oterasit djece..eno na, jedan u petak 22..
I sta cu..![]()
Idem pravit zimnicu
- edo_79
#3034 Re: Zene nakon 25
De meni bogati napravi jednu teglu kornišonasherbett wrote:Evo samo da se prijavim, iako su mi 32, jos sam zivai upucavaju mi se uvijek mladji frajeri..ne mogu se oterasit djece..eno na, jedan u petak 22..
I sta cu..![]()
Idem pravit zimnicu
- pukepuke
#3035 Re: Zene nakon 25
A mi obrnutoFallen Angels wrote:Ti k'o da jos ne znas da mi uglavnom trazimo dosta mladje za brak, a ove 5-10 starije/iskusnije zasherbett wrote:Evo samo da se prijavim, iako su mi 32, jos sam zivai upucavaju mi se uvijek mladji frajeri..ne mogu se oterasit djece..eno na, jedan u petak 22..
I sta cu..![]()
Idem pravit zimnicujahanje
- Fallen Angels
#3036 Re: Zene nakon 25
Upravo tako 
- Fallen Angels
#3037 Re: Zene nakon 25
Sherbice neoj da ti dodjem 
- edo_79
#3038 Re: Zene nakon 25
More komforno .... dogovorićemo se oko plaćanjasherbett wrote: a može li pinđur?
- Euridika
- Globalna šefica
#3039 Re: Zene nakon 25
Kod mene ima domaćeg ajvara i ljutenice (nešto slično pinđuru, dodaju se feferoni i peršun), pa ako neko želi...
- Fallen Angels
#3040 Re: Zene nakon 25
Euridika wrote:Kod mene ima domaćeg ajvara i ljutenice (nešto slično pinđuru, dodaju se feferoni i peršun), pa ako neko želi...
Ufffff, daj adresu u PM eto menee.
- pukepuke
#3041 Re: Zene nakon 25
Još jedna prednost žena nakon 25, izvrsno se snalaze u kuhinjiFallen Angels wrote:Euridika wrote:Kod mene ima domaćeg ajvara i ljutenice (nešto slično pinđuru, dodaju se feferoni i peršun), pa ako neko želi...
- Euridika
- Globalna šefica
#3042 Re: Zene nakon 25
@FallenAngelspukepuke wrote:Još jedna prednost žena nakon 25, izvrsno se snalaze u kuhinjiFallen Angels wrote:Euridika wrote:Kod mene ima domaćeg ajvara i ljutenice (nešto slično pinđuru, dodaju se feferoni i peršun), pa ako neko želi...
Ti bi na degustaciju...
@pukepuke
Pa gdje si ti jaranice, nešto te nema?
- Fallen Angels
#3043 Re: Zene nakon 25
Joj ja placem suze ko kruske na onu temu gdje lik misli da mu je cura trudna

Euridika, valjda sam ti dobrodosao, sta trebam ponijet?
Euridika, valjda sam ti dobrodosao, sta trebam ponijet?
- pukepuke
#3044 Re: Zene nakon 25
[quote="Euridika"
@pukepuke
Pa gdje si ti jaranice, nešto te nema?[/quote]
Ah, malo se angažirala na drugim temama, obveze neke okupirale, čekam pokretanje par zanimljivih tema, na nekim temama rekla sve što sam imala, za neke nisam kompetentna... Evo recimo, sa sunećenima sam ti skroz tanka, a za dvaput sunećene nisam prije ni čula
@pukepuke
Pa gdje si ti jaranice, nešto te nema?[/quote]
Ah, malo se angažirala na drugim temama, obveze neke okupirale, čekam pokretanje par zanimljivih tema, na nekim temama rekla sve što sam imala, za neke nisam kompetentna... Evo recimo, sa sunećenima sam ti skroz tanka, a za dvaput sunećene nisam prije ni čula
- Fallen Angels
#3045 Re: Zene nakon 25
Sta fali obrezanima?

- pukepuke
#3046 Re: Zene nakon 25
Nisam rekla da fali, nego da sam ja tanka s tim iskustvom, a ovo dvaput sam se referirala na Pilinu temu.Fallen Angels wrote:Sta fali obrezanima?![]()
Eh, umjesto da me, u duhu Ljubavi i seksa pitaš, npr. koji su bolji ili ponudiš da porazgovaramo o tom mom nedostatku iskustva
- Fallen Angels
#3047 Re: Zene nakon 25
Ni salit se ne smijem, sorrypukepuke wrote:Nisam rekla da fali, nego da sam ja tanka s tim iskustvom, a ovo dvaput sam se referirala na Pilinu temu.Fallen Angels wrote:Sta fali obrezanima?![]()
Eh, umjesto da me, u duhu Ljubavi i seksa pitaš, npr. koji su bolji ili ponudiš da porazgovaramo o tom mom nedostatku iskustva,ti odmah u napad, ustao na lijevu nogu valjda?
- pukepuke
#3048 Re: Zene nakon 25
A evo ni ja valjda?Fallen Angels wrote:Ni salit se ne smijem, sorrypukepuke wrote:Nisam rekla da fali, nego da sam ja tanka s tim iskustvom, a ovo dvaput sam se referirala na Pilinu temu.Fallen Angels wrote:Sta fali obrezanima?![]()
Eh, umjesto da me, u duhu Ljubavi i seksa pitaš, npr. koji su bolji ili ponudiš da porazgovaramo o tom mom nedostatku iskustva,ti odmah u napad, ustao na lijevu nogu valjda?
![]()
Hajde, mir, mir, mir, nitko nije kriv...
- Euridika
- Globalna šefica
#3049 Re: Zene nakon 25
A vidim da si na drugim temama...pukepuke wrote:Ah, malo se angažirala na drugim temama, obveze neke okupirale, čekam pokretanje par zanimljivih tema, na nekim temama rekla sve što sam imala, za neke nisam kompetentna... Evo recimo, sa sunećenima sam ti skroz tanka, a za dvaput sunećene nisam prije ni čulaEuridika wrote: @pukepuke
![]()
Pa gdje si ti jaranice, nešto te nema?
Čuj ti tanka s nekom temom... e ne može biti.
Sunećeni, nesunećeni... sve ti je isto, male razlike (barem u onom dijelu koji se nas tiče, jel'te, tokom odnosa
- pukepuke
#3050 Re: Zene nakon 25
Ma nešto malo iskustva imam ali nedovoljno da se proglasim iskusnom i kompetentnom, hahahaha...Euridika wrote:A vidim da si na drugim temama...pukepuke wrote:Ah, malo se angažirala na drugim temama, obveze neke okupirale, čekam pokretanje par zanimljivih tema, na nekim temama rekla sve što sam imala, za neke nisam kompetentna... Evo recimo, sa sunećenima sam ti skroz tanka, a za dvaput sunećene nisam prije ni čulaEuridika wrote: @pukepuke
![]()
Pa gdje si ti jaranice, nešto te nema?![]()
Čuj ti tanka s nekom temom... e ne može biti.![]()
Sunećeni, nesunećeni... sve ti je isto, male razlike (barem u onom dijelu koji se nas tiče, jel'te, tokom odnosa). Dvaput sunećeni... e to je naš Pila (mada ovo drugi put i nije bilo pravo obrezivanje).