Zene nakon 25
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Matzan
#2926 Re: Zene nakon 25
Ja jes čovjek romantičan, zaprosio i odmah bi

- Fallen Angels
#2927 Re: Zene nakon 25
A tebi krivoMatzan wrote:Ja jes čovjek romantičan, zaprosio i odmah bi![]()
Moras ga i dalje otresat
- Herb
#2928 Re: Zene nakon 25
Iskustvo je iza nas, sta mislis o necem ozbiljnijem?sherbett wrote:Ja mislim da je do avataranikakva sam treba
![]()
Fakat ne zavodim nit foliram nit lozim. Smirila sam se![]()
Herb, pocascena sam
Polako, ali s emocijama
A polako pada i prvi poljubac
-
bezVolana
#2929 Re: Zene nakon 25
a pa treba uciti od serpe, cuj prosac na svakoj temi a 25+ :aplauz:
ja tek jednu i odma se zaletila u
moram ovo sve promisliti jos jednom
ja tek jednu i odma se zaletila u
moram ovo sve promisliti jos jednom
-
junior3
#2930 Re: Zene nakon 25
Ništa, ja samo gledam kako "radiš".sherbett wrote:A 'ta ti?junior3 wrote:Joj sherpo!![]()
Ja pobjegla sa BC po frisko meso...kad evo vas svih tu![]()
-
Fudo387
#2934 Re: Zene nakon 25
Jarane, sta da ti kazem...na osnovu internacionalnog iskustva mogu bez ikakvih predrasuda ustvrditi sljedece:
-njoj u ta doba pocnu rasti neke cudne dlacice po supku.
-picoka joj pocne puscat fluide vise nego obicno.
-obicni smrtnik bi pomislio da je jebe dobro, no istina je da su joj popustili diftunzi.
-fluidi gube onaj karetkteristicni miris i vonjaju na wd-40.
...ima tu jos stavki, ali zbog obzira i kucnog odgoja ne bih da ih ofiram.
-obicni smrtnik bi pomislio da je jebe dobro, no istina je da su joj popustili diftunzi.
- pukepuke
#2935 Re: Zene nakon 25
Nova sam ovdje, nisam još skontala tko su piiip, a tko su ne-piiip. Naučit ću, polakoFallen Angels wrote:pukepuke wrote:Uh samouvjerenosti...Matzan wrote:Znači može.
Iskusan covjek ne mozes rec da nije - *piiiip*
- edo_79
#2936 Re: Zene nakon 25
Čega 25 ... kilometara na sat, crvenih krvnih zrnacasherbett wrote:Al samo da ti kazem, ja na svakoj temi imam prosca![]()
Iako sam presla 25![]()
Jel to problem?
- Bloo
- Globalna šefica
#2937 Re: Zene nakon 25
edo_79 wrote:Čega 25 ... kilometara na sat, crvenih krvnih zrnacasherbett wrote:Al samo da ti kazem, ja na svakoj temi imam prosca![]()
Iako sam presla 25![]()
Jel to problem?
- pukepuke
#2938 Re: Zene nakon 25
Možemo li znati koliko je godina imala najstarija žena s kojom si se seksao?Fudo387 wrote:Jarane, sta da ti kazem...na osnovu internacionalnog iskustva mogu bez ikakvih predrasuda ustvrditi sljedece:
- edo_79
#2939 Re: Zene nakon 25
Blooski.... đes bona sve te ne jeb'loBloo wrote:edo_79 wrote:Čega 25 ... kilometara na sat, crvenih krvnih zrnacasherbett wrote:Al samo da ti kazem, ja na svakoj temi imam prosca![]()
Iako sam presla 25![]()
Jel to problem?sram te bilo..
- edo_79
#2940 Re: Zene nakon 25
Ma jamisherbett wrote: Evo na, sva se osipah od srama
- Fallen Angels
#2941 Re: Zene nakon 25
pukepuke wrote:Nova sam ovdje, nisam još skontala tko su piiip, a tko su ne-piiip. Naučit ću, polako
Nisam htio bit toliko jednostavan, radilo se o sarkazmu u napisanom postu. Malo sam ga docarao s tim *piiip*, to ti je ono kao reakcija na laganje u detektoru
- perfekcionista1
#2942 Re: Zene nakon 25
Fudo387 wrote:Jarane, sta da ti kazem...na osnovu internacionalnog iskustva mogu bez ikakvih predrasuda ustvrditi sljedece:
- Dozer
#2943 Re: Zene nakon 25
Nego...zigu li ko sta ovdje, ono...ta tlane 
- Fallen Angels
#2944 Re: Zene nakon 25
A sta je ovaj "gospodin" fudo mislio? Da spolni organ mirise poput divlje ruze ciji se miris siri velikim prostranstvima ispunjenim ostalim sarenolikim cvjetovima? Da je to carobni okus prve svibanjske jagode u vrtu? Ili je "gospodin" fudo mislio da je zapravo priroda u svom velicanstvenom zakonu uvela oralni sex? Oralni sex je samo jedan dio od bezbroj izmisljotina i "izuma" same ljudske vrste. Stvarno si u zabludi ako mislis da je oralno zadovoljavanje dio prirode nase vrste. I znaci, mirise ti i ukusno ti je zeni lizat picu do 20te, jos uvijek netaknutu i nevinu jel, al je poslije sexa i poroda obicna smrdulja? Izgleda da tipovima poput tebe kljuc vrijednosti zene predstavlja njena mirisljava pica, u suprotnom "fuj ko bi ovo liz'o" a? Zivo me zanima kako je doslo do toga da muskarac ima takav stav. Dovoljno si ponizio zensko bice pisanjem na takav nacin. Dobro je ono salit se, forum i sluzi za to, al ja sam alergican na takve stvari i uvijek cu se povodom toga uozbiljit.
- edo_79
#2945 Re: Zene nakon 25
Ma pršće se na sve stranesherbett wrote:Naravno, pa forum je ovo, joj tebe!Dozer wrote:Nego...zigu li ko sta ovdje, ono...ta tlane![]()
- edo_79
#2946 Re: Zene nakon 25
jah ..sherbett wrote:Pa ko mu je kriv sta on odmah navali, a i ko mu je kriv sto mladje ne moze da si priusti, a i ko mu je kriv sto ...mah...
- Matzan
#2947 Re: Zene nakon 25
Fallen Angels wrote:A sta je ovaj "gospodin" fudo mislio? Da spolni organ mirise poput divlje ruze ciji se miris siri velikim prostranstvima ispunjenim ostalim sarenolikim cvjetovima? Da je to carobni okus prve svibanjske jagode u vrtu? Ili je "gospodin" fudo mislio da je zapravo priroda u svom velicanstvenom zakonu uvela oralni sex? Oralni sex je samo jedan dio od bezbroj izmisljotina i "izuma" same ljudske vrste. Stvarno si u zabludi ako mislis da je oralno zadovoljavanje dio prirode nase vrste. I znaci, mirise ti i ukusno ti je zeni lizat picu do 20te, jos uvijek netaknutu i nevinu jel, al je poslije sexa i poroda obicna smrdulja? Izgleda da tipovima poput tebe kljuc vrijednosti zene predstavlja njena mirisljava pica, u suprotnom "fuj ko bi ovo liz'o" a? Zivo me zanima kako je doslo do toga da muskarac ima takav stav. Dovoljno si ponizio zensko bice pisanjem na takav nacin. Dobro je ono salit se, forum i sluzi za to, al ja sam alergican na takve stvari i uvijek cu se povodom toga uozbiljit.
Podržavam.
fudo sa malo (više) zanio...
- pukepuke
#2948 Re: Zene nakon 25
I ja podržavam. Baš me zanima koliko je imala godina najstarija žena s kojom je bio, a još više koliko je njemu godina...Matzan wrote:Fallen Angels wrote:A sta je ovaj "gospodin" fudo mislio? Da spolni organ mirise poput divlje ruze ciji se miris siri velikim prostranstvima ispunjenim ostalim sarenolikim cvjetovima? Da je to carobni okus prve svibanjske jagode u vrtu? Ili je "gospodin" fudo mislio da je zapravo priroda u svom velicanstvenom zakonu uvela oralni sex? Oralni sex je samo jedan dio od bezbroj izmisljotina i "izuma" same ljudske vrste. Stvarno si u zabludi ako mislis da je oralno zadovoljavanje dio prirode nase vrste. I znaci, mirise ti i ukusno ti je zeni lizat picu do 20te, jos uvijek netaknutu i nevinu jel, al je poslije sexa i poroda obicna smrdulja? Izgleda da tipovima poput tebe kljuc vrijednosti zene predstavlja njena mirisljava pica, u suprotnom "fuj ko bi ovo liz'o" a? Zivo me zanima kako je doslo do toga da muskarac ima takav stav. Dovoljno si ponizio zensko bice pisanjem na takav nacin. Dobro je ono salit se, forum i sluzi za to, al ja sam alergican na takve stvari i uvijek cu se povodom toga uozbiljit.
![]()
Podržavam.
fudo sa malo (više) zanio...
- pukepuke
#2949 Re: Zene nakon 25
Skontala sam sarkazam ali sam za ovaj piiip mislila da njime sakrivaš bezobraznu riječFallen Angels wrote:pukepuke wrote:Nova sam ovdje, nisam još skontala tko su piiip, a tko su ne-piiip. Naučit ću, polako
Nisam htio bit toliko jednostavan, radilo se o sarkazmu u napisanom postu. Malo sam ga docarao s tim *piiip*, to ti je ono kao reakcija na laganje u detektoru
- ho oponopono
#2950 Re: Zene nakon 25
...joj Fude...pih to sto si ti imao haman posla sa internacionalnim aljkavim bicarkama...to ti nema veze sa godinama...cista i zdrava ckapi ne smrdi...Fudo387 wrote:Jarane, sta da ti kazem...na osnovu internacionalnog iskustva mogu bez ikakvih predrasuda ustvrditi sljedece:
...svaka ckapi ima jedinstven, licni miris... gurnes kaziprst duboko u nju izvadis ga i mahnes ispred nosa sa udaljenosti do 10 cm...i eto odma se spozna da li ima neka infekcija zbog kojih moze da tukne na mrtvu vjevericu...
...a vala ima i svakakvih halometa, pff napuca fasadu a dole ti treba gas maska, ogadi ti se zivot jebote, a ne vodi racuna o njoj...
...o tim smradovima ti pricaj a to ne povezuj sa godinama opet, jer nevodjenje racuna o higijeni je stvar izbora osobe, nema veze sa izvodom iz MKR...
...to isto sto i frajera ima sa smegmom ko ABC sirom da je namackao ponos...nabijem ih prlje Bozije...kineski macak...