žene i muškarci :)
-
Angel In Coma
#1 žene i muškarci :)
1. Šta vas privlači na ženama tj. muškarcima a šta odbija?
2. Vjerujete li u prijateljstvo između žene i muškarca?
-
Angel In Coma
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Nije nemoguce i jos manje neprirodno.
To sve ovisi imas li skrivenih namjera dok se upoznajes s osobom suprotnog spola.
Ako igras igru(ja tebi prijatelj, dok mi se ne pruzi prilika da te zguzim), onda nemoj ni ocekivati da ce ti biti prijateljica kada te provali.Zato neki govore nemoguce, a neki govore "vise srece u narednom izvlacenju"
:D
Naravno i okolnosti su tu.Hejbet stvari...
Pisem malo kasnije, idem na pauzu
To sve ovisi imas li skrivenih namjera dok se upoznajes s osobom suprotnog spola.
Ako igras igru(ja tebi prijatelj, dok mi se ne pruzi prilika da te zguzim), onda nemoj ni ocekivati da ce ti biti prijateljica kada te provali.Zato neki govore nemoguce, a neki govore "vise srece u narednom izvlacenju"
Naravno i okolnosti su tu.Hejbet stvari...
Pisem malo kasnije, idem na pauzu
- horns&drums
A ako skontas u medjuvremenu da ti se ipak svidja, je l' ostajes principijelna ili "kvaris" odn. poboljsavas prijateljske odnose?regina wrote:da od početka se niko nikom tu ne svi?a
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
bila je jedna glupača koja se samo družila sa dječacima = svi su je ogovarali a nije bila malo normalnaAngel In Coma wrote:Zašto misliš da je neprirodno...?
nisu ista interesovanja...itd
ali iznimke potvrđuju pravilo
-
Angel In Coma
-
Svemirski_Jebach
1. Volim zene sa slatkom guzom, to mi je mmmmmmm; volim njezne zene, mazne, koje drze do sebe, ovo mi je bitnije od njene ljepote...privlaci me masta, razigranost, zene malih stopala...idealna zena: mrsava sa lijepom guzom i relativno malim grudima...
a odbija me: glupa prica, koristenje rijeci kao jarane, ba i slicno
masna kozza, jeftini parfemi (uvijek sam bio za to da ako vec ne mozes kupiti neki npr dobar parfem, onda je prirodni miris cistog tijela 100 puta bolji nego los parfem...isto je sa sminkom), los make up, nervira me kad se zene furaju na depresiju i slicne gluposti, kad im je kosmopolitan osnovna i jedina literatura...ima toga jos mnogo (ali da dodam...ono sto nikad ne izlazi iz mode je lijepa koza )
2. vidi pod regina: agree
a odbija me: glupa prica, koristenje rijeci kao jarane, ba i slicno
masna kozza, jeftini parfemi (uvijek sam bio za to da ako vec ne mozes kupiti neki npr dobar parfem, onda je prirodni miris cistog tijela 100 puta bolji nego los parfem...isto je sa sminkom), los make up, nervira me kad se zene furaju na depresiju i slicne gluposti, kad im je kosmopolitan osnovna i jedina literatura...ima toga jos mnogo (ali da dodam...ono sto nikad ne izlazi iz mode je lijepa koza )
-
Angel In Coma
bila je jedna glupača koja se samo družila sa dječacima = svi su je ogovarali a nije bila malo normalnakomi wrote:Angel In Coma wrote:Zašto misliš da je neprirodno...?
Nebulozan si. To su čiste gluposti. Ko još sluša mahalske priče? Samo populacija čobana i prekodrinski primitivci.
- Truba
ja sam majmun i molm te da mi nevrijeđaš oca koji je rođen preko drineAngel In Coma wrote:komi wrote:bila je jedna glupača koja se samo družila sa dječacima = svi su je ogovarali a nije bila malo normalnaAngel In Coma wrote:Zašto misliš da je neprirodno...?
Nebulozan si. To su čiste gluposti. Ko još sluša mahalske priče? Samo populacija čobana i prekodrinski primitivci.
-
Angel In Coma
Svemirski_Jebach wrote:1. Volim zene sa slatkom guzom, to mi je mmmmmmm; volim njezne zene, mazne, koje drze do sebe, ovo mi je bitnije od njene ljepote...privlaci me masta, razigranost, zene malih stopala...idealna zena: mrsava sa lijepom guzom i relativno malim grudima...![]()
a odbija me: glupa prica, koristenje rijeci kao jarane, ba i slicno![]()
masna kozza, jeftini parfemi (uvijek sam bio za to da ako vec ne mozes kupiti neki npr dobar parfem, onda je prirodni miris cistog tijela 100 puta bolji nego los parfem...isto je sa sminkom), los make up, nervira me kad se zene furaju na depresiju i slicne gluposti, kad im je kosmopolitan osnovna i jedina literatura...ima toga jos mnogo (ali da dodam...ono sto nikad ne izlazi iz mode je lijepa koza )![]()
To Svemirski_Jebach ti (ja mislim) ne stoji kao nick. Oduševio me tvoj odgovor. Ti si više onaj koji vodi ljubav a ne jebe
-
inat
#17 Re: žene i muškarci :)
Angel In Coma wrote:1. Šta vas privlači na ženama tj. muškarcima a šta odbija?
1. Zvuči stereotipno ali ako ima "ono nešto" pogled uglavnom i urednost
2. Vjerujem. A da li ono postoji a to je već drugi padež
-
Angel In Coma
Komi, ubuduće ću te ignorisati pošto sam se jako brzo uvjerila da nisi na dovoljno visokom intelektualno-kulturnom nivou da bi, konkretno ti i ja, ostvarili bilo kakvu vrstu normalne komunikacije.
-
regina
pa slažem se da se može početi sviđati......ali kod mene je ili odmah ili nikako, pa vjerovatno sam to zaključila strogo iz svog uglaAngel In Coma wrote:Regina, zar ne misliš da je vrlo moguće da ti se neko s vremenom počne sviđati na drugi način tj. ne kao prijatelj?! I šta onda?
- manijak1
Imam pogled , i uredan sam na forumu
-
Angel In Coma
- Truba
moj tata je SRBIN iz srbije a ti si spomenula neke prekodrinjceAngel In Coma wrote:Komi, ubuduće ću te ignorisati pošto sam se jako brzo uvjerila da nisi na dovoljno visokom intelektualno-kulturnom nivou da bi, konkretno ti i ja, ostvarili bilo kakvu vrstu normalne komunikacije.
ko koga vrijeđa je li gospođo gradska ?
dosta mi vas je egocentričnih egoističnih umišljenih JULIJA
-
Dragonfly
Privuche me pametan pogled i mir,koji jos samo ponekima ,struji iz ochiju....
Pokusavam da vjerujem i dlaje...mada se vecinamojih muskih prijatelja zaljubljivala u mene, pa sam to jedva zadrzavala na prijateljstvu....Iskrena sam, ne foliram niti je ovo samoreklama...
Mada su ipak, najbolji prijatelji, bili bas ti muskarci i postovali to sto zelim da smo samo prijatelji, st onisam niakd koketirala sa njima,ako sam ih prihvatila kao prijatelje i sto sam uvijek bila odan drug. jako postovali....
Pokusavam da vjerujem i dlaje...mada se vecinamojih muskih prijatelja zaljubljivala u mene, pa sam to jedva zadrzavala na prijateljstvu....Iskrena sam, ne foliram niti je ovo samoreklama...
Mada su ipak, najbolji prijatelji, bili bas ti muskarci i postovali to sto zelim da smo samo prijatelji, st onisam niakd koketirala sa njima,ako sam ih prihvatila kao prijatelje i sto sam uvijek bila odan drug. jako postovali....
- horns&drums
Ovo me nervira kod vaga, sve one znajuregina wrote:pa slažem se da se može početi svi?ati......ali kod mene je ili odmah ili nikako, pa vjerovatno sam to zaključila strogo iz svog uglaAngel In Coma wrote:Regina, zar ne misliš da je vrlo moguće da ti se neko s vremenom počne svi?ati na drugi način tj. ne kao prijatelj?! I šta onda?
Kako mislis Reggie, odmah ili nikako, znaci li to da ako se ne maznes s frajerom iste noci(ili dana) da kandidat otpada?
-
regina
ne moram da se maznem iste veceri ili dana, ali svakako znam da li cu to ikad uraditi ili nikad. ako imam priliku, naravnohorns&drums wrote:[
Kako mislis Reggie, odmah ili nikako, znaci li to da ako se ne maznes s frajerom iste noci(ili dana) da kandidat otpada?