Zena u crvenom

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Dado dijasporitus
Grijem se na: Trčanje oko zgrade

#1 Zena u crvenom

Post by Dado dijasporitus »

Muškarci najviše vole žene u crvenom

Jedna psihološka studija otkrila je da muškarci smatraju ženu u crvenoj odjeći seksipilnijom nego istu ženu u nekoj drugoj odjeći.
Anketa je pokazala da će žena u crvenoj odjeći privući pažnju muškarca i dobiti više ponuda od suprotnog spola.

Više od sto muškaraca je učestvovalo u anketi tako što su ocjenjivali fotografije na kojima se nalazila ista žena, ali u odjeći različitih boja, crvenoj, bijeloj, sivoj i zelenoj.

Svi muškarci najvećom su ocjenom ocijenili sliku na kojoj je djevojka bila u crvenoj haljini, te je zabilježeno da je većina ispitanika najviše u rukamam zadržala fotograiju djevojke u crvenome.

"Ljubav prema crvena boja ima duboke biološke korijene, možda čak i primitivne. To je jednostavno boja ljubavi, strasti i seksa koja je ukorijenjena u ljudima", izjavio je za Telegraph profesor psihologije Andrew Elliot.

Rezultati ankete objavljeni su u američkom naučnom magazinu "Journal of Personality and Social Psychology".
Crvena boja je takodjer i boja krvi, nasilja i agresivnosti. Mozda i to nesto govori o muskoj psihi kad gledaju zene. Ali da vidimo sta vi mislite. Na sta se muzijaci a na sta zenke pale u nas kad je u pitanju odjeca.
chuchumbamayumbe

#2 Re: Zena u crvenom

Post by chuchumbamayumbe »

Ja se uopste ne palim na odjecu.
Zena obuce nesto sexy od odjece, folov-golovi, mene to nimalo ne pali.
Lozi me ono sto dolazi poslije.
:)
River_isle

#3 Re: Zena u crvenom

Post by River_isle »

tu bas onako slucajno nadjoh paralelu bik - muskarac

muskarci "lete" na crveno bas kao i bikovi; vecina ih je daltonista opet kao bikovi, i zezne ih uvijek drugi muskarac (ajd dobro nekad i bik pobjedi :D )
grunt
Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.

#4 Re: Zena u crvenom

Post by grunt »

Nemam nista da dodam,slika govori vise od hiljadu rijeci :D

Image
callmethebreeeze

#5 Re: Zena u crvenom

Post by callmethebreeeze »

zato se mi palimo na zene vatrogasce i zene dedamrazove.
:D :D :D :D
colt

#6 Re: Zena u crvenom

Post by colt »

Cuj "Jedna psihološka studija otkrila" . .
Pa to su ekonomisti jos odavno otkrili!!!!!!!!!!!!
Bilo gdje da se nadje crvena boja ona privlaci paznju jer ima najjaci apel. Postavite na "stotine" boja ispred sebe i OKO ce najprije primijetiti crvenu i na njoj ce se najduze zadrzati !!!!
Ovo najbolje razumiju ekonomisti (marketing) koji koriste boje kao sredstvo za privlacenje paznje . .
Zene u crvenom su slucajno dodate . .
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#7 Re: Zena u crvenom

Post by pici »

Image
Image
Image
Image
:dance: :thumbup:
black

#8 Re: Zena u crvenom

Post by black »

River_isle wrote:tu bas onako slucajno nadjoh paralelu bik - muskarac

muskarci "lete" na crveno bas kao i bikovi; vecina ih je daltonista opet kao bikovi, i zezne ih uvijek drugi muskarac (ajd dobro nekad i bik pobjedi :D )
losha ti paralela,bikovi ne prepoznaju crvenu boju,oni kao i psi gledaju crno bijeli svijet.. ;-)
River_isle

#9 Re: Zena u crvenom

Post by River_isle »

black wrote:
River_isle wrote:tu bas onako slucajno nadjoh paralelu bik - muskarac

losha ti paralela,bikovi ne prepoznaju crvenu boju,oni kao i psi gledaju crno bijeli svijet.. ;-)
try again
slavemaster

#10 Re: Zena u crvenom

Post by slavemaster »

grunt wrote:Nemam nista da dodam,slika govori vise od hiljadu rijeci :D

Image
kakve crte lica.....mnogo je lijepa....izvrnu vrat gledajuci je :D
Ekspanzi

#11 Re: Zena u crvenom

Post by Ekspanzi »

slavemaster wrote:kakve crte lica.....mnogo je lijepa....izvrnu vrat gledajuci je :D
lica? kakvog lica? :D
:dance:
zelenashica

#12 Re: Zena u crvenom

Post by zelenashica »

eh i od mene žena u crvenom......još samo da je bogata poprsjašica, kolko plava..... :D :-)
Image
Irelevantan

#13 Re: Zena u crvenom

Post by Irelevantan »

mišica wrote:eh i od mene žena u crvenom......još samo da je bogata poprsjašica, kolko plava..... :D :-)
Image

Niđe veze.......ova plavuša ... pa sve i da je poprsjata........niđe veze........ :-D

Ja volim smeđokose mršavice ;-)
zelenashica

#14 Re: Zena u crvenom

Post by zelenashica »

elmer wrote:
mišica wrote:eh i od mene žena u crvenom......još samo da je bogata poprsjašica, kolko plava..... :D :-)
Image

Niđe veze.......ova plavuša ... pa sve i da je poprsjata........niđe veze........ :-D

Ja volim smeđokose mršavice ;-)
eh srećo istina, nije sisata plavuša :roll: al jeste žena u crvenom :D vidi ba naslov teme :-)
Epitop

#15 Re: Zena u crvenom

Post by Epitop »

Mislim da Pici ima jedan hard disk od 500 GB sa ovim slikama žena, uvijek ima sliku u sekundi za svaku priliku, ne treba ništa ni pisati može samo slike postavljati. :thumbup:
otherside

#16 Re: Zena u crvenom

Post by otherside »

Epitop wrote:Mislim da Pici ima jedan hard disk od 500 GB sa ovim slikama žena, uvijek ima sliku u sekundi za svaku priliku, ne treba ništa ni pisati može samo slike postavljati. :thumbup:
to su sve picijeve bivše ljubavi :oops:
hare1964

#17 Re: Zena u crvenom

Post by hare1964 »

:oops: :evil: :x Za zene u crvenom kazu da su samouvjerene zene
Crvenu boju koriste skoro sve multinacionalne kompanije za reklamiranje
Vi koji zivite na zapadu prvo na cesti sta vidite je crveni znak mc donalda koji je strasno drecave crvene boje i masa prodavnica hrane se koristi crvenom bojom na cestama
crvena boja upada mnogo lakse u oko tako da vam nesvjesno uzima paznju naravno da skrenete.
Secer_033

#18 Re: Zena u crvenom

Post by Secer_033 »

Crvena boja je boja ljubavi, pa vi kako hocete.

Nego onaaaaaaaaaaaj.....ja kad nosim crvenu majicu svi mi kazu da sam nesto extra raspolozena, odmah pitaju jesam li se zaljubila (?!?)

Mislim da boja odjece ima velike efekte ali isto tako i sama odjeca...U kakvoj odjeci vi muskarci volite vidjeti zene? I nemojte sad reci 'bez odjece' jer to je vec stara prica.

Zene vole muskarce u uniformama; dobro istrenirane policajce, vatrogasce, doktore pa cak i majstore ako im je radno odjelo fino.
Ekspanzi

#19 Re: Zena u crvenom

Post by Ekspanzi »

Secer_033 wrote:Crvena boja je boja ljubavi, pa vi kako hocete.

Nego onaaaaaaaaaaaj.....ja kad nosim crvenu majicu svi mi kazu da sam nesto extra raspolozena, odmah pitaju jesam li se zaljubila (?!?)

Mislim da boja odjece ima velike efekte ali isto tako i sama odjeca...U kakvoj odjeci vi muskarci volite vidjeti zene? I nemojte sad reci 'bez odjece' jer to je vec stara prica.

Zene vole muskarce u uniformama; dobro istrenirane policajce, vatrogasce, doktore pa cak i majstore ako im je radno odjelo fino.
znaci odijelo cini covjeka?
ja se ne bih slozio, ako je kod majstora odijelo shit al on ispod toga sav nako momacki.. tete se odmah oblizuju :thumbup:
Šeherzada
Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....

#20 Re: Zena u crvenom

Post by Šeherzada »

Nekako mi bolje crvena boja stoji crnkama
Secer_033

#21 Re: Zena u crvenom

Post by Secer_033 »

Ekspanzi wrote: znaci odijelo cini covjeka?
ja se ne bih slozio, ako je kod majstora odijelo shit al on ispod toga sav nako momacki.. tete se odmah oblizuju :thumbup:
pa to i kazem...muskarci sa odijelom su upadniji.
Post Reply