Kad čovjek ovako vidi kako ljudi brane jednu kurvetinu, može se samo zapitati u kakvom to on društvu živi.lavorpunvode wrote:Bas me zanima bil' ti mahali pricO da si joj kopao po privatnim porukama i u slucaju da nisi nista pronasao. Ovako si svoj seljakluk i mahalanje uspjesno zamaskirao njenim grijesima. Koje ne opravdavam btw. Al hajd..
Edit: za neupucene, u prvoj verziji uvodnog posta pisalo je kako joj je autor teme u par navrata provaljivao fb profil i tamo nailazio na kojekakve neprikladne poruke upucene vecem broju muskaraca.
Žena ne želi da se iseli iz kuće
Moderator: _BataZiv_0809
-
xyzABC
#76 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
-
Drinski
#77 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
ma zezaju se.
ja sam ti kazao: neka taj počne dovoditi sebe trebe u tu kuću, ona ce sama otici.
druga je opcije, da on izmijeni bravu na vratima i istovremeno podnese tužbu radi iseljenje.
i treca da se sa njiom dogovori i oko razvoda i oko diobe bračne imovine tj. neka joj isplati pola zajedničkih ulaganja.
ja sam ti kazao: neka taj počne dovoditi sebe trebe u tu kuću, ona ce sama otici.
druga je opcije, da on izmijeni bravu na vratima i istovremeno podnese tužbu radi iseljenje.
i treca da se sa njiom dogovori i oko razvoda i oko diobe bračne imovine tj. neka joj isplati pola zajedničkih ulaganja.
- muminovic
#78 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
Ili muz moze iznijet sve stvari iz tog sprata, zapalit sprat u kojem zajedno zive, i tako ce ona izaci, te se nece imati gdje vratiti.
Efikasnije od sudske zastite, a povoljnije
Sta velis drinski kolega ?
Efikasnije od sudske zastite, a povoljnije
-
Drinski
#79 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
Ja velim neka i taj njen muz, opali, tog njenog švalera i svi su onda zadovoljni.muminovic wrote:Ili muz moze iznijet sve stvari iz tog sprata, zapalit sprat u kojem zajedno zive, i tako ce ona izaci, te se nece imati gdje vratiti.
Efikasnije od sudske zastite, a povoljnije![]()
![]()
![]()
![]()
- muminovic
#80 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
A sta ako ima vise svalera, covjek je pobrisao post, on joj je ulazio danima u FB, i kaze da ih ima jako puno te da se mnogim i dodatno nudila.Drinski wrote:Ja velim neka i taj njen muz, opali, tog njenog švalera i svi su onda zadovoljni.muminovic wrote:Ili muz moze iznijet sve stvari iz tog sprata, zapalit sprat u kojem zajedno zive, i tako ce ona izaci, te se nece imati gdje vratiti.
Efikasnije od sudske zastite, a povoljnije![]()
![]()
![]()
![]()
Sta velis drinski kolega ?![]()
-
Drinski
#81 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
Jbg. meni je zao sto se meni nije nudila.muminovic wrote: A sta ako ima vise svalera, covjek je pobrisao post, on joj je ulazio danima u FB, i kaze da ih ima jako puno te da se mnogim i dodatno nudila.
- muminovic
#82 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
Javi mu se na private neka ti posalje podatke pa je kontaktiraj.Drinski wrote:Jbg. meni je zao sto se meni nije nudila.muminovic wrote: A sta ako ima vise svalera, covjek je pobrisao post, on joj je ulazio danima u FB, i kaze da ih ima jako puno te da se mnogim i dodatno nudila.
-
Drinski
#83 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
muminovic wrote:Javi mu se na private neka ti posalje podatke pa je kontaktiraj.Drinski wrote:Jbg. meni je zao sto se meni nije nudila.muminovic wrote: A sta ako ima vise svalera, covjek je pobrisao post, on joj je ulazio danima u FB, i kaze da ih ima jako puno te da se mnogim i dodatno nudila.
- muminovic
#84 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
Nek ti plati, da je namamis kod sebe da se svalerate, a on da zamjeni bravu 
-
xyzABC
#85 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
Kad bi je vidio pobjegao bi glavom bez obzira.muminovic wrote:Javi mu se na private neka ti posalje podatke pa je kontaktiraj.Drinski wrote:Jbg. meni je zao sto se meni nije nudila.muminovic wrote: A sta ako ima vise svalera, covjek je pobrisao post, on joj je ulazio danima u FB, i kaze da ih ima jako puno te da se mnogim i dodatno nudila.
-
Drinski
#86 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
Mogao bih mu biti i svjedok na sudu kao dokaz teskog i trajnog poremećaja bracnih odnosa, mozemo snimiti i kakav filmić pride.
- muminovic
#87 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
Mozda je toliko lijepa, da joj muskarci ne smiju prici.
Pa se mora nudiit.
Pa se mora nudiit.
-
Drinski
#88 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
Pa sta ce onda on sa njom?xyzABC wrote: Kad bi je vidio pobjegao bi glavom bez obzira.Toliko je ružna da se mora sama muškarcima nuditi da bi je opazili.
- muminovic
#89 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
eto xyzABC problem rjesen, kontaktirajte se private, i dogovorite detalje.
- muminovic
#90 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
Nema logikeDrinski wrote:Pa sta ce onda on sa njom?xyzABC wrote: Kad bi je vidio pobjegao bi glavom bez obzira.Toliko je ružna da se mora sama muškarcima nuditi da bi je opazili.
-
Drinski
#91 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
A stvarno, zasto ovaj ne ubaci kakvog svalera, snime filmić i kaze: ajd ti draga sad izađi ili cu ja izaći sa ovim filmom. Jeste da je ucjena, ali u ljubavi je sve dozvoljeno.muminovic wrote:Nema logikeDrinski wrote:Pa sta ce onda on sa njom?xyzABC wrote: Kad bi je vidio pobjegao bi glavom bez obzira.Toliko je ružna da se mora sama muškarcima nuditi da bi je opazili.
Cura je haman top, cim ima ko zna koliko svalera.
Edit: neka stavi njenu fotku da sami vidimo i ocijenimo.
Last edited by Drinski on 18/06/2014 14:48, edited 1 time in total.
- sluga_okupatora
#92 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
Kakave veze ima sto je ruzna - ja bi to radi sevapa 
- muminovic
#93 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
Pa to sam ja i predlozio, samo se dogovorite oko honorara.
- muminovic
#94 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
Neka tebi ili nekom drugom ponudi 300 KM honorar za sex & video i problem rjesen. 
-
FrozenCastle
#95 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
Ispade da vlasništvo je mrtvo slovo na papiru. Znači ko god mi uspije preći prag, ako odbije da izađe ja mu ne mogu ništa. To što nisu potpisali ugovor sa vlasnikom ispade da joj daje to veću pravnu moć? Ma dajte molim vas. Ni policija ti ne može ući bez sudskog naloga a ona kao civilno lice može da zaposjedne tuđu imovinu?
- sluga_okupatora
#96 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
muminovic wrote:Neka tebi ili nekom drugom ponudi 300 KM honorar za sex & video i problem rjesen.
vidi se da je cojk dusevan i da je kriza - moglo bi to i za 200 KM - nije problem za video, nosim svoju opremu
- muminovic
#97 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
Zena ima legalni i zakonit posjed, nije usla silom u stan, nego kao bracni partner svog muza.FrozenCastle wrote:Ispade da vlasništvo je mrtvo slovo na papiru. Znači ko god mi uspije preći prag, ako odbije da izađe ja mu ne mogu ništa. To što nisu potpisali ugovor sa vlasnikom ispade da joj daje to veću pravnu moć? Ma dajte molim vas. Ni policija ti ne može ući bez sudskog naloga a ona kao civilno lice može da zaposjedne tuđu imovinu?
- AstorH
#98 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
Tu zenu moze da istjera vlasnik kuce jer ona nije udata za njega i ona ne polaze nikakva prava niti na imovinu niti na koristenje iste.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Drinski
#99 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
Ne znaju ti oni sta pravnik smatra pod pojmom "posjed".
- muminovic
#100 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
Moze naravno, ali sudskim putem.AstorH wrote:Tu zenu moze da istjera vlasnik kuce jer ona nije udata za njega i ona ne polaze nikakva prava niti na imovinu niti na koristenje iste.