Žena ne želi da se iseli iz kuće
Moderator: _BataZiv_0809
- muminovic
#26 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
NEK ih tetak oboje istjera, pa nek on ode kod druga koji dan, a ona gdje hoce 
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#27 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
kazu "zeni se", i onda ti koji su te ozenili i razvode te 
-
xyzABC
#28 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
Ma lahko ju je istjerati, ali šta ću je istjeravati ako bi mogla po zakonu se opet vratiti.muminovic wrote:NEK ih tetak oboje istjera, pa nek on ode kod druga koji dan, a ona gdje hoce
-
xyzABC
#30 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
Ma i roditelji su mu bili protiv ženidbe sa njom, ali se čojk zaljubio valjda i vidiš šta se desi.Matijevic_Vlado wrote:kazu "zeni se", i onda ti koji su te ozenili i razvode te
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#31 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
gluho i daleko bilo 
-
registrovana onako
#32 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
roditelji mogu izjaviti kako nemaju novca za prezivljavanje. u skladu s tim sin im placa stanovanje. ako on ne moze moraju izdati nekome drugome. na cijoj strani je zakon?
- Matijevic_Vlado
#33 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
kome da izjave? ovom hakeru ili komsinici ?registrovana onako wrote:roditelji mogu izjaviti kako nemaju novca za prezivljavanje. u skladu s tim sin im placa stanovanje. ako on ne moze moraju izdati nekome drugome. na cijoj strani je zakon?
-
registrovana onako
#34 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
advokatu. drzavi.Matijevic_Vlado wrote:kome da izjave? ovom hakeru ili komsinici ?registrovana onako wrote:roditelji mogu izjaviti kako nemaju novca za prezivljavanje. u skladu s tim sin im placa stanovanje. ako on ne moze moraju izdati nekome drugome. na cijoj strani je zakon?
-
laly
#35 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
Joj svasta, ovdje se cijela familija angazovala da razvede muza i zenu. Cuj on se na nagovor roditelja odselio od nje...svasta...pa mozda bi se on htio pomiriti sa njom a vi ga svi nagovarate da se razvede. Sta vas briga za njihove probleme, mozda bi oni uspjeli da rijese problem da se cijela familia ne petlja u njihove stvari.
- seoBIH
#36 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
Bi sigurno. Bilo bi ko i ranije. Ona bi se kurvala a on bi se pravio da to ne vidi i zivjeli bi sretno.
-
Keiko
#37 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
I kakve to veze ima s' njegovim roditeljima a pogotovu s' tobom? Ti bi da izbacujes nekoga iz kuce koja nije cak ni tvoja?seoBIH wrote:Bi sigurno. Bilo bi ko i ranije. Ona bi se kurvala a on bi se pravio da to ne vidi i zivjeli bi sretno.
Niti odobravam niti podrzavam njeno navodno ponasanje ali je ona na kraju krajeva majka rodjakovog djeteta i njegova zakonska supruga. Sta radi on, ona ili njih dvoje skupa nije ni tvoja ni stvar ostatka familije. Pustite ih oboje na miru pa nek njih dvoje rjesavaju sta ce i kako dalje.
PS. Pardon, mislila sam da je seoBIH pokretac teme. Moj komentar je upucen pokretacu.
Last edited by Keiko on 18/06/2014 00:26, edited 1 time in total.
-
laly
#38 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
Pa pokretac teme nije iznio nikakve konkretne dokaze protiv te zene, osim sto je citao poruke na fb.za sta mislim da laze kad kaze nudila se muskarcima na fb, mislim ne mogu da vjerujem da ce ijedna koliko toliko normalna zena otvoreno nuditi sex vecem broju muskaraca.seoBIH wrote:Bi sigurno. Bilo bi ko i ranije. Ona bi se kurvala a on bi se pravio da to ne vidi i zivjeli bi sretno.
- victom
#39 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
a dijete ?
i gdje su živili prvih 4 godine braka.
otiđi advokatu ,plati konsultacije, i reći ti sta je najbolje.
ako budes slusao savjeta po forumima, nećes biti nista pametniji.
i gdje su živili prvih 4 godine braka.
otiđi advokatu ,plati konsultacije, i reći ti sta je najbolje.
ako budes slusao savjeta po forumima, nećes biti nista pametniji.
Last edited by victom on 01/03/2021 06:10, edited 4 times in total.
- seoBIH
#40 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
Da je meni u kući, letila bi prvom prilikom. Ne valja misliti da si najpametnij, najjaci i sve najj...nekada treba poslusat savjet drugih.
-
laly
#41 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
E pa ja mislim da nisi u pravu, mene uposte ne zanima sta neko kaze, dok se ja sama ne uvjerim o cemu se radi.Znaci tebi neko kaze eno te zena vara i ti bi se odmah razveo? A sta ako je to namjerno uradio?seoBIH wrote:Da je meni u kući, letila bi prvom prilikom. Ne valja misliti da si najpametnij, najjaci i sve najj...nekada treba poslusat savjet drugih.
- dustaban
#42 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
Ne znam sta bih ti rekao, zatekao si me sa ovim problemom. Nije jednostavna situacija.
Ali ja ne bih da se petljam, uostalom eto vas tamo...

Ali ja ne bih da se petljam, uostalom eto vas tamo...
- seoBIH
#43 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
Znaci neko prvi put njene poruke na fejsu namjestio, pa onda opet i drugi put? how yes no. Svi vide, ti ne vidis. Dok se ti uvjeris vec je kasno.laly wrote:E pa ja mislim da nisi u pravu, mene uposte ne zanima sta neko kaze, dok se ja sama ne uvjerim o cemu se radi.Znaci tebi neko kaze eno te zena vara i ti bi se odmah razveo? A sta ako je to namjerno uradio?seoBIH wrote:Da je meni u kući, letila bi prvom prilikom. Ne valja misliti da si najpametnij, najjaci i sve najj...nekada treba poslusat savjet drugih.
-
laly
#44 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
Joj ma kakve poruke, sto ih nije pokazao njenom muzu, nego to on kao sam citao..a i sta mu znaci ovo nudila se muskarcima na fb? Jedino ako je malo udarena u glavu pa nudila sex vecem broju muskaraca na fb..seoBIH wrote:Znaci neko prvi put njene poruke na fejsu namjestio, pa onda opet i drugi put? how yes no. Svi vide, ti ne vidis. Dok se ti uvjeris vec je kasno.laly wrote:E pa ja mislim da nisi u pravu, mene uposte ne zanima sta neko kaze, dok se ja sama ne uvjerim o cemu se radi.Znaci tebi neko kaze eno te zena vara i ti bi se odmah razveo? A sta ako je to namjerno uradio?seoBIH wrote:Da je meni u kući, letila bi prvom prilikom. Ne valja misliti da si najpametnij, najjaci i sve najj...nekada treba poslusat savjet drugih.
A bas me nerviraju ovi dusebriznici kao sto je ovaj pokretac teme, sto vode racuna o tudjim zivotima. Bolan nadji i ti sebi zenu pa ti nece biti ni nakraj pameti da pratis sta radi rodjakova zena.
Last edited by laly on 18/06/2014 00:58, edited 1 time in total.
- seoBIH
#45 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
Pa pokaz'o je vjerovatno, ne muzu vec svima
Sta bi ti? Da je uhvati u krevetu s drugim i da to bude tek dovoljno? Cuj zena sjeda u auto i odlazi s nekim
moderno doba, a?
-
laly
#46 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
pa u prvom postu je rekao da muz ne zeli da se razvede od nje ( sad je to prepravio ) nego da ga oni svi nagovaraju. Znaci muz jadan nije ni vidio te poruke nego je ovaj sam to citao..pa sta sad zena ne smije sjesti ni skim u auto odmah je kurva?seoBIH wrote:Pa pokaz'o je vjerovatno, ne muzu vec svimaSta bi ti? Da je uhvati u krevetu s drugim i da to bude tek dovoljno? Cuj zena sjeda u auto i odlazi s nekim
moderno doba, a?
-
arslanbey
#47 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
Pa zeli li on da se razvede 
- Kinesko prkno
#48 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
Pravda za zenu!!!!! 
-
Love_MJ
#49 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
Treba to jarane izdegenečit dobro, pa da vidiš kako leti napolje, na rukama bi ona hahaha 
-
xyzABC
#50 Re: Žena ne želi da se iseli iz kuće
Za ovu laly
Dva puta je uhvaćena u prevari (piso sam to u prvom postu, ali sam izbrisao da ljudi ne napuste odmah temu kad vide koliki je prvi post
). Prvi put joj je oprostio iako su se i tada svi bunili (naravno da nas interesuje jer ta zena zivi nam nad glavom i ne želimo kurvetinu koja dovodi muskarce kuci navecer i je** se pred djetetom sa drugim muškarcem - imaju samo jednu prostoriju u potkrovlju). Muž joj se dvoumi ja mislim jer ne želi da izgubi dijete (iako ga ona sigurno ne bi uzela, jer se i ovako ne brine o njemu). Oni će se sigurno razvesti ali pitanje je kako da je istjeramo (cijeli komšiluk zna šta ona radi i tu sramotu ne želimo da trpimo više), odnosno imali ikakvog prava da bude tu.
Ako neko zna da da dobar savjet neka napiše, u suprotnom nek se ne javlja. Ko želi da je brani, nema pojma kakvu ženu brani (dovoljno je reći da joj je otac rekao da je neće primiti kod sebe ako napusti kuću iako živi sam). To je jedna obična kurvetina i seljanka.

Dva puta je uhvaćena u prevari (piso sam to u prvom postu, ali sam izbrisao da ljudi ne napuste odmah temu kad vide koliki je prvi post
Ako neko zna da da dobar savjet neka napiše, u suprotnom nek se ne javlja. Ko želi da je brani, nema pojma kakvu ženu brani (dovoljno je reći da joj je otac rekao da je neće primiti kod sebe ako napusti kuću iako živi sam). To je jedna obična kurvetina i seljanka.