Zena na estradi

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
mamica papucarka

#1 Zena na estradi

Post by mamica papucarka »

:( jel neko gledo??? Ja upala u sred emisije i bas je bila odlicna, mada sam se skoro rasplakala :roll: Ko je gledo znat ce o cemu je rijec :roll:
Gosti su bili :Selma Bajrami, Brena, Hanka paludm, nekakva voditeljica sa Pinka, Beba Selimovic, hrpa nekih meni neopznatih folk pjevacica, onda ona Versaci sto pjeva po koridama...Tema je bila da li pjevacica mora biti sex bomba, golisava i da li su radile plasticne operacije...
Definitivno crni humor je bio onaj bed sastavljen od onih djevojaka koje uopce ne sviraju nego su postavljene samo za parenje ochiju :( meni nesto steglo u grlu kad ona djevojka kaze da je prezahvalna onom menadzeru sto joj je dao posao, jer sada ne mora molit roditelje da joj daju pare za carape i uloske :( Tata je doveo kod menadzera i predao :roll:
Tuga golema :(
Emisija oslikava bosanku stvarnost zadnjih godina:(
dinosaur

#2 Re: Zena na estradi

Post by dinosaur »

Gdje i kad je to bilo?
mamica papucarka

#3 Re: Zena na estradi

mislim TVSA, prije jedno mjesec dana (august je bio)
*mima*

#4 Re: Zena na estradi

Post by *mima* »

Dno dna......nemam rijeci....toliko primitizma....fuj...

Ta emisija se prikazivala par puta na tv.....te djevojke su katasrofa........
Meshtar

#5 Re: Zena na estradi

Post by Meshtar »

Radi se o dokumentarnom filmu Danijele Majstorović - Posao snova

Stvarno, kad čovjek pogleda to, ne zna da li bi plakao ili se smijao.
mamica papucarka

#6 Re: Zena na estradi

Meshtar wrote:Radi se o dokumentarnom filmu Danijele Majstorović - Posao snova

Stvarno, kad čovjek pogleda to, ne zna da li bi plakao ili se smijao.
ne mogu da se sjetim kako se zove onaj bend sastavljen od onih curica sto dzuskaju :roll:
mamica papucarka

#7 Re: Zena na estradi

nadjoh
POSAO SNOVA
Danijela Majstorović (red.) / B.a.B.e./CSK Popravak (produkcija)

Posao snova prati dolazak djevojke sa sela u grad gdje ju otac predaje vlasniku televizije VIKOM kako bi se uključila u ženski orkestar. Djevojke ne znaju svirati, ali su mlade i lijepe te služe kao ’ukrasna pozadina’ pjevačima ili pjevačicama koji nastupaju u programu, pjevajući na plejbek. ...

http://www.zamirzine.net/spip.php?article4023
Lada

#8 Re: Zena na estradi

Post by Lada »

Models možda?
mamica papucarka

#9 Re: Zena na estradi

Lada wrote:Models možda?
:lol:

VIKOM
eno pise u tekstu sa linka. To je nekakva televizija :-)
nebojeplavo

#10 Re: Zena na estradi

Post by nebojeplavo »

mamica papucarka wrote:nadjoh
POSAO SNOVA
Danijela Majstorović (red.) / B.a.B.e./CSK Popravak (produkcija)

Posao snova prati dolazak djevojke sa sela u grad gdje ju otac predaje vlasniku televizije VIKOM kako bi se uključila u ženski orkestar. Djevojke ne znaju svirati, ali su mlade i lijepe te služe kao ’ukrasna pozadina’ pjevačima ili pjevačicama koji nastupaju u programu, pjevajući na plejbek. ...

http://www.zamirzine.net/spip.php?article4023
Jaoj, gledala sam ovo na tv, VIKOM je mislim samacka TV, da ih samo vidite :roll:
Lada

#11 Re: Zena na estradi

Post by Lada »

mamica papucarka wrote:
Lada wrote:Models možda?
:lol:

VIKOM
eno pise u tekstu sa linka. To je nekakva televizija :-)
Imaju čak i website :shock:

http://www.vikom.tv/

Pohvale za otvaranje teme. Mislim da je tema puno šira od jedne TV emisije i da bi joj se trebalo i u društvu ozbiljnije posvetiti.
tempora

#12 Re: Zena na estradi

Post by tempora »

mamica papucarka wrote::( jel neko gledo??? Ja upala u sred emisije i bas je bila odlicna, mada sam se skoro rasplakala :roll: Ko je gledo znat ce o cemu je rijec :roll:
Gosti su bili :Selma Bajrami, Brena, Hanka paludm, nekakva voditeljica sa Pinka, Beba Selimovic, hrpa nekih meni neopznatih folk pjevacica, onda ona Versaci sto pjeva po koridama...Tema je bila da li pjevacica mora biti sex bomba, golisava i da li su radile plasticne operacije...
Definitivno crni humor je bio onaj bed sastavljen od onih djevojaka koje uopce ne sviraju nego su postavljene samo za parenje ochiju :( meni nesto steglo u grlu kad ona djevojka kaze da je prezahvalna onom menadzeru sto joj je dao posao, jer sada ne mora molit roditelje da joj daju pare za carape i uloske :( Tata je doveo kod menadzera i predao :roll:
Nisam gledala emisiju, dovoljno mi je da procitam raporte o polozaju zene u BiH danas i da placem po cio dan. A onda da se dokrajcim kada upalim televizor ili prodjem gradom. Sta je zena danas, ja ne znam. Ali u jako puno slucajeva ( izuzimajuci one koje su primorane na zalost prodavati svoje tijelo i zivot) stidim se sto sam zena.
mamica papucarka

#13 Re: Zena na estradi

tempora wrote:
mamica papucarka wrote::( jel neko gledo??? Ja upala u sred emisije i bas je bila odlicna, mada sam se skoro rasplakala :roll: Ko je gledo znat ce o cemu je rijec :roll:
Nisam gledala emisiju, dovoljno mi je da procitam raporte o polozaju zene u BiH danas i da placem po cio dan. A onda da se dokrajcim kada upalim televizor ili prodjem gradom. Sta je zena danas, ja ne znam. Ali u jako puno slucajeva ( izuzimajuci one koje su primorane na zalost prodavati svoje tijelo i zivot) stidim se sto sam zena.
ma ne stidim se sto sam zena, vec sto sam covjek :( Sve te zene (izuzev ovih jadnica sto su primorane prodavat tijelo), prodaju svoj "proizvod" muskarcima (uglavnom)
Jedni druge zaluzuju. Nekom parali nabildanom tipu jako odgovara da ima lijepu, utegnutu i "sexi" zensku. Samim tim on je isti kao ona- praznoglav. I na kraju uglavnom dobijemo "cist racun, dobar sex" :roll:
Cista prostitucija :(
lakse im je tako zaradjivat pare, nego zagrnut rukave.
no moja dobra prijateljica u kuhinji (pravi djeci uzinu) radi sest dana u sedmici za 300 km, plus sto pjeva u KUD i to besplatno. :D I super pjeva
:) I ima muza i vole se. I zdravu djecu :)
ja kada sam jednu go go plesaciu upitala "Sto to radi", odgovorila mi je da nece da radi u kuhinji kao njena mama za 300 Euro :-)
Kazem, uvijek postoje dva puta, pa cak i Bosni :)

Tempora, probaj pogledat dokumentarac i nemoj se bona toliko sikirat :D
Post Reply