licno mislim da ne bi smjela.drugim rijecima nema sanse buraz.
mozda dok su jos momak i cura al u demokratiji
ko spomene pravopis i veliko slovo=levat.
nije to bitno. bitna je tema
vazi i obrnuto.ne samo za zene nego i za muskarce
jao gadosti kako neko moze ovako da razmislja...bosniak wrote:da li bi necija zena trebala s drugim muskarcem ici na kafu onako jaranski?
mozda dok su jos momak i cura al u demokratijikad bolje skontam ni to. ali u braku nista.drug je drug,rodjak je rodjak pa i brat je brat ali svi oni imaju stvarku medju nogama
![]()
ko spomene pravopis i veliko slovo=levat.
nije to bitno. bitna je tema
druzenje/kahva dva bracna para okbosniak wrote:da li bi necija zena trebala s drugim muskarcem ici na kafu onako jaranski?
...koja je kod tebe ocigledno zakrzljala, pa se bojis da bi ona trazila neku drugu. jer bez njenog pristanka od toga nema nista. jel to znaci da ni ti nemas pravo otici negdje ako tu ima zena koje nisu u pratnji muza?bosniak wrote:drug je drug,rodjak je rodjak pa i brat je brat ali svi oni imaju stvarku medju nogama.....
ovo je u potpunosti tacno jer ako ona hoce da tebe prevari nece birati ni sredstva ni nacin nego ce to jednostavno da uradipitt wrote:Pa jekane ako joj je u glavi da te prevari...na tovm ce te krevetu prevariti ......nikakve to veze nema sa kahvenisanjem
Fazon je da ljudi najvise vole zabranjeno voce. Ako ti zenu sprijacavas da izlazi sanse da ce ga primit od nekog drugog, tj. da ce neko drugi omastiti brk rapidno se povecavaju.wedo wrote:niko ovo ne vezuje za islam prijatelju i niko ne kaze da zena samo treba da sjedi kuci
i ok je nekada da ode na kafu ali ne moze recimo svaki dan da sa drugim "prijateljem" ide na kafu ili sa nekim tvojim prijateljem da ide redovno na kafu a da ti nisi pozvan jebes ga jednostavno ne ide tu nesto ne valja