Zena koju niko ne moze da podigne!
-
violentjack
Mogu je podici..ali fazon je kad ona nece da je podigne ne ide
110 lb samo
110 lb samo
-
Opanak u tranziciji
Pa vjerovatno je tajna u umu, i dama vjerovatnoviolentjack wrote:Mogu je podici..ali fazon je kad ona nece da je podigne ne ide
110 lb samo
koristi neke nepoznate energetske centre koji su u nama...
ali mi jos uvijek ne znamo za njih...
-
verbal
ja sam uvijek bio ubijedjen da mi, homo sapiensi, koristimo samo djelic resursa naseg uma i tijela. Mislim da je svega deseti do dvadeseti dio nasih funkcija u upotrebi.
telekineza, levitacija i telepatija su samo neke od funkcija za koje sam 100% ubjedjen da bismo imali na rapolaganju. ili pravilnije - imamo ih, ali jos uvijek ih ne znamo koristiti.
telekineza, levitacija i telepatija su samo neke od funkcija za koje sam 100% ubjedjen da bismo imali na rapolaganju. ili pravilnije - imamo ih, ali jos uvijek ih ne znamo koristiti.
-
Opanak u tranziciji
verbal wrote:ja sam uvijek bio ubijedjen da mi, homo sapiensi, koristimo samo djelic resursa naseg uma i tijela. Mislim da je svega deseti do dvadeseti dio nasih funkcija u upotrebi.
da, u pravu si tek kad covjek aktivira i desnu mozdanu hemisferu...
onda ce moci , da ovlada i najtezim tehnikama, kao sto su levitacija,
telepatija, telekineza..
-
:)
oprosti, elektromagnetne cipelkeverbal wrote:rodila majka pametno.:) wrote:ma fura ih zenska, ustvari ima magnetne cipelke koje se aktiviraju po potrebi i zahvaljujuci armaturi u betonskoj ploci ispod nje, ona ostaje prikovana za patos
"magnet sto se aktivira po potrebi" - elektromagnet