zena je djavo
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- danas
jes' vidio ovo ti moj moj papepape wrote:karabaja-x wrote:ne kontam ba, place, moli me, kaze volim te zauvjek, ne mogu ziviti bez tebe, umrijecu bez tebe, ovo ono, meni se smeksa srce, pomislim ovo nije nesto bez veze, mozda tu ima nesto, mozda ljubav postoji, naviknem se na nju, pocnem je voliti i....ode sve u pm...a nije moralo tako biti.
jbg, pokazala mi sta je prava ljubav, i onda me hladnokrvno ostavila na cjedilu...![]()
![]()
![]()
![]()
- danas
nije majka muju karala sto se kockao_BosanaC wrote:Ma nisam jadanas wrote:a telalio si po javno forumu_BosanaC wrote: Shuti ba![]()
Ne ofiraj meslatko li je biti robom
![]()
![]()
Ima jedan, lici, isto se i vabi...
![]()
![]()
suti jadan, vidjece te hanuma
- dacina_curica
jah o cemu cu drugom_BosanaC wrote:Ko o cemu ona o tavi![]()
![]()
![]()
definitivno najbolja....._BosanaC wrote:Al' iskren da budem, vazda su mi najbolje bile one kako eto muska strana ne moze vise biti sa zenskom zato sto je previse volii smatra da nije dovoljno dobar za nju
![]()
![]()
- danas
pa ne reci da covjek nije u pravudacina_curica wrote: definitivno najbolja..........."ja tebe toliko volim da jednostavno ne zelim da budes sa nekim kao sto sam ja" "ti si previse dobra, nije stoka kao ja za tebe"
(dZe onaj smajli sto se valja od smijeha???)
-
_BosanaC
Necedanas wrote:nije majka muju karala sto se kockao_BosanaC wrote:Ma nisam jadanas wrote: a telalio si po javno forumuslatko li je biti robom
![]()
![]()
Ima jedan, lici, isto se i vabi...
![]()
![]()
nego sto se vadio
suti jadan, vidjece te hanuma![]()
![]()
![]()
- Salko sto je u vodu skako
pa ta nova ce ga sahraniti...vidis da je do njega...ponavlja gresku..sabanss wrote:Ako ces mene pitati jos veceras izadji s drugom![]()
Vjeruj mi iz licnog iskustva, vratice ti se ova pa onda ostavi ti nju...
Ovo je pravo dobar osjecaj
-
sabanss
Ponavljo sam i ja dok nisam naucio.Salko sto je u vodu skako wrote:pa ta nova ce ga sahraniti...vidis da je do njega...ponavlja gresku..sabanss wrote:Ako ces mene pitati jos veceras izadji s drugom![]()
Zena se drzi na kratkom lancu...
Ili ona tebe...
- Simply_Red
Napreduje tehnologija, jos malo pa cemo djecu iz mikrovalne vaditi, oholo vam se zene onda

- Daphna
Saraswati wrote:Koji silogizamDaphna wrote:I ja sam o svim muskarcima sudila na osnovu nekoliko kretena koje sam srela! I svi su bili kreteni! A onda sam shvatila da ne mogu svi biti isti... Mislim, da ne filozofiram ,sasvim je jasno sto zelim reci!![]()
Pa meni se cini da ovdje nemam samo ja problma sa silogizmom. silogizam je i natjerao uvazenog forumasha da postavi temu. Rekla bih da i on donosi brze zakljucke.
E sada, samo je pitanje da li se radi o kategorickom, hipotetickom ili disjunktivnom silogizmu!
- dacina_curica
dajzdince draga, definitivno je bio u pravudanas wrote:pa ne reci da covjek nije u pravudacina_curica wrote: definitivno najbolja..........."ja tebe toliko volim da jednostavno ne zelim da budes sa nekim kao sto sam ja" "ti si previse dobra, nije stoka kao ja za tebe"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- danas
ha jadacina_curica wrote:dajzdince draga, definitivno je bio u pravudanas wrote:pa ne reci da covjek nije u pravudacina_curica wrote: definitivno najbolja..........."ja tebe toliko volim da jednostavno ne zelim da budes sa nekim kao sto sam ja" "ti si previse dobra, nije stoka kao ja za tebe"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- danas
ma tebe prvogforUMASH wrote:....a mi (muskarci) smo naivni, neiskvareni, dobri i zeleni.....Murat Sabanovic wrote:sejtan je u novcu,politici i u zeni...![]()
....sto mi se nesto skupilo........da mogu, sad bi sam sebi dao....
- Salko sto je u vodu skako
ovu teoriju cemo mu preporuciti...lanac...pa nek se zna redosled..sabanss wrote:Ponavljo sam i ja dok nisam naucio.Salko sto je u vodu skako wrote:pa ta nova ce ga sahraniti...vidis da je do njega...ponavlja gresku..sabanss wrote:Ako ces mene pitati jos veceras izadji s drugom![]()
Zena se drzi na kratkom lancu...
Ili ona tebe...![]()
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
Salko sto je u vodu skako wrote:@pape, dugo te nije bilo?? dodji rijesi ovaj problem sa zlostavljanjem muskaraca...pape wrote:karabaja-x wrote:ne kontam ba, place, moli me, kaze volim te zauvjek, ne mogu ziviti bez tebe, umrijecu bez tebe, ovo ono, meni se smeksa srce, pomislim ovo nije nesto bez veze, mozda tu ima nesto, mozda ljubav postoji, naviknem se na nju, pocnem je voliti i....ode sve u pm...a nije moralo tako biti.
jbg, pokazala mi sta je prava ljubav, i onda me hladnokrvno ostavila na cjedilu...![]()
![]()
![]()
![]()
@danas, ...
-
forUMASH
.....jes'......pa bi me u kantu bacila nakon upotrebe.....danas wrote:ma tebe prvogforUMASH wrote:....a mi (muskarci) smo naivni, neiskvareni, dobri i zeleni.....Murat Sabanovic wrote:sejtan je u novcu,politici i u zeni...![]()
....sto mi se nesto skupilo........da mogu, sad bi sam sebi dao....bi na ranu privila
![]()
![]()
![]()
....eto kakve ste vi.....
- danas
jestforUMASH wrote:.....jes'......pa bi me u kantu bacila nakon upotrebe.....danas wrote:ma tebe prvogforUMASH wrote: ....a mi (muskarci) smo naivni, neiskvareni, dobri i zeleni.....![]()
....sto mi se nesto skupilo........da mogu, sad bi sam sebi dao....bi na ranu privila
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....eto kakve ste vi.....![]()
![]()
ima ih, kad one zavrse sa tobom, ne ostane nista ni u kantu da se baci