zena je djavo

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
amrino

Post by amrino »

@BosanaC_ ... :D

:kiss:
_BosanaC

Post by _BosanaC »

funaki wrote:Dobro, ko koga sad jebe ovdje... :lol: :lol: :lol:
amrino wrote:@BosanaC_ ... :D

:? :D
funaki

Post by funaki »

_BosanaC wrote:
funaki wrote:Dobro, ko koga sad jebe ovdje... :lol: :lol: :lol:
amrino wrote:@BosanaC_ ... :D

:? :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
amrino

Post by amrino »

:lol: :lol: :lol:

sram vas bilo! :D

Uzmite sapuna i Domestosa pa properite mastu! :D
dacina_curica

Post by dacina_curica »

_BosanaC kakvo je ovo ljubljenje po forumu.....nemoj hanumu da ti zovem pa da sutra prepricavamo tvoju tuznu sudbinu :oops: :lol: ......

a sad na temu (ili na obrnutu) MUSKARCI SU KRIVI ZA SVE :oops: :lol: :lol: :lol:
Jednu od mojih najboljih jaranica nekih par godina proganjao tip, fol ludo se zaljubio u nju, ne moze bez nje, bla, bla.....Curi nije bilo do njega, nije joj se nesto svidjao, ali eto svi smo (ukljucujem i sebe u taj copor :( ) joj govorili kao "momak je fin, pravo te gotivi, jos je o sebi, pri sebi, na svom mjestu, tam'-vam'", i hajd' smuvaju se oni, dosele se zajedno nazad u Bosnu (prije su bili u Svabiji), ja bila kod njih u posjeti ma sve super...k'o podmazano.....Jaranica se zaljubila pravo, planiraju se uzeti (bar ona to misli) a on iza ledja muva njenu "najbolju" jaranicu (koju je upoznala nakon selidbe) i na kraju ozeni tu malu profuknjacu (koja je totalna sponzorusa a on "fini" tatin sincic) a i ne prekine sa mojom jaranicom.....samo se pojavi i kaze joj da se ozenio...... :x :x :x .......Djevojka je pala u zescu depresiju (jer je zaista bio grom iz vedrog neba......njegova sluzbena putovanja ispadose ne bas tako sluzbena :x ) jedva se izvukla .......Sreca njegova pa niko od njene raje ne zivi blizu njih inace ja bih ga prva oderala k'o vola :x :x :x .......
Znaci MEN SUCK (nismo ni mi andjeli, ali vi ste malo gori :P )
ja_cura_

Post by ja_cura_ »

slazem se, ali znaju i zene, to jest "zenke" neke biti i gore
dacina_curica

Post by dacina_curica »

ma to svakako........licno bih prebila i ovu njenu "najbolju" jaranicu samo da mi je pri ruci :x .......ali neka.....KARMA IS A BITCH....
amrino

Post by amrino »

Nekada davno, iza sedam gora, iza sedam mora...
Lik pripremao jaranu momacko vece...za tu priliku "naruci" dvije ku...prostitutke...Zacuje se zvono na vratima- lik otvori vrata i ugleda dvije ku... od kojih je jedna- cura njegovog jarana!!! :shock: inace fino celjade, studentica, folovi golovi...
ali ova pojava- mislim da zahtjeva drugu temu...odoh trcat da je otvorim... :D
_BosanaC

Post by _BosanaC »

dacina_curica wrote:ma to svakako........licno bih prebila i ovu njenu "najbolju" jaranicu samo da mi je pri ruci :x .......ali neka.....KARMA IS A BITCH....
Ja jos ne skontah zasto je ta jaranica kriva? :?
crnjak

Post by crnjak »

amrino wrote:Nekada davno, iza sedam gora, iza sedam mora...
Lik pripremao jaranu momacko vece...za tu priliku "naruci" dvije ku...prostitutke...Zacuje se zvono na vratima- lik otvori vrata i ugleda dvije ku... od kojih je jedna- cura njegovog jarana!!! :shock: inace fino celjade, studentica, folovi golovi...
jednom davno zivio jedan mladic,zaljubio se te je pitao djevojku
''hoces li se udati za mene''
djevojka je odgovorila:''ne''
i tako je mladic zivio sretno do kraja zivota,isao u lov,isao u ribolov,igrao golf,gledao fudbal i pio pivu kad god je pozelio...
ja_cura_

Post by ja_cura_ »

u momka od prijateljice se ne dira, pa i ako raskinu, opet je tabu!!!1
nazovi ga i codexom

barem meni i mojim prijateljicama
amrino

Post by amrino »

crnjak wrote:
amrino wrote:Nekada davno, iza sedam gora, iza sedam mora...
jednom davno zivio jedan mladic,zaljubio se te je pitao djevojku
''hoces li se udati za mene''
djevojka je odgovorila:''ne''
i tako je mladic zivio sretno do kraja zivota,isao u lov,isao u ribolov,igrao golf,gledao fudbal i pio pivu kad god je pozelio...
:D
amrino

Post by amrino »

_BosanaC wrote:
dacina_curica wrote:ma to svakako........licno bih prebila i ovu njenu "najbolju" jaranicu samo da mi je pri ruci :x .......ali neka.....KARMA IS A BITCH....
Da meni jaranica u momka dirne- polupala bih joj zube i osisala je na celavo- pa bila kriva ili ne... :D
_BosanaC

Post by _BosanaC »

amrino wrote:
_BosanaC wrote:
Da meni jaranica u momka dirne- polupala bih joj zube i osisala je na celavo- pa bila kriva ili ne... :D
Ne znam, ali meni je nebulozno da mene cura prevari a da ja krivim toga s kim me prevarila. Ako je ona kuja kuja je, ha ja. A s tim likom bih mogao samo sjesti i pivo popiti i pitati ga odakle mu muda da misli ako je to uradila jednom da nece opet... :roll:
crnjak

Post by crnjak »

_BosanaC wrote:
amrino wrote:
_BosanaC wrote: Ja jos ne skontah zasto je ta jaranica kriva? :?
Ne znam, ali meni je nebulozno da mene cura prevari a da ja krivim toga s kim me prevarila. Ako je ona kuja kuja je, ha ja. A s tim likom bih mogao samo sjesti i pivo popiti i pitati ga odakle mu muda da misli ako je to uradila jednom da nece opet... :roll:[/quot
ma jos bi mu i pivu platio samo da je vodi ,stari jel jednom zavrnula treba je baciti u potok :D
dacina_curica

Post by dacina_curica »

_BosanaC wrote:
cuuuuj njega, sto je jaranica kriva? :x :x :x .......

da potpisem amrino, da meni to neka jaranica uradi ne bi je bilo......lijepo se zna u sta se smije a u sta se ne smije dirati......momci (cak i bivsi) tvojih dobrih jaranica su totalno "off-limits"......znaci, ne pipaj ni mashicama.... :x .....
kazem ti, meni je doslo da se pokupim preko ovog hebenog okeana i dodjem malo do BiH samo da joj glavu razbijem......i njemu i njoj...... :x
_BosanaC

Post by _BosanaC »

crnjak wrote:
_BosanaC wrote:
amrino wrote: Da meni jaranica u momka dirne- polupala bih joj zube i osisala je na celavo- pa bila kriva ili ne... :D
Ne znam, ali meni je nebulozno da mene cura prevari a da ja krivim toga s kim me prevarila. Ako je ona kuja kuja je, ha ja. A s tim likom bih mogao samo sjesti i pivo popiti i pitati ga odakle mu muda da misli ako je to uradila jednom da nece opet... :roll:
ma jos bi mu i pivu platio samo da je vodi ,stari jel jednom zavrnula treba je baciti u potok :D
Al' hajd' ti to nasim hanumicama objasni :-)
Last edited by _BosanaC on 05/04/2007 13:59, edited 1 time in total.
dacina_curica

Post by dacina_curica »

_BosanaC wrote: Ne znam, ali meni je nebulozno da mene cura prevari a da ja krivim toga s kim me prevarila. Ako je ona kuja kuja je, ha ja. A s tim likom bih mogao samo sjesti i pivo popiti i pitati ga odakle mu muda da misli ako je to uradila jednom da nece opet... :roll:
mislim da postoji velika razlika izmedju situacije u kojoj te treba prevari sa nekim desetim likom od one u kojoj te treba prevari sa najboljim jaranom...Bil' pio sa najboljim jaranom da ti je smunto hanumu pod tvojim nosom? :oops:
crnjak

Post by crnjak »

dacina_curica wrote:
_BosanaC wrote: Ne znam, ali meni je nebulozno da mene cura prevari a da ja krivim toga s kim me prevarila. Ako je ona kuja kuja je, ha ja. A s tim likom bih mogao samo sjesti i pivo popiti i pitati ga odakle mu muda da misli ako je to uradila jednom da nece opet... :roll:
mislim da postoji velika razlika izmedju situacije u kojoj te treba prevari sa nekim desetim likom od one u kojoj te treba prevari sa najboljim jaranom...Bil' pio sa najboljim jaranom da ti je smunto hanumu pod tvojim nosom? :oops:[/quote
naravno da razlika postoji al piva je piva :D
al sestro opet se svodi na isto izdaja je izdaja samo u ovom slucaju gubis i nju i prijatelja
_BosanaC

Post by _BosanaC »

dacina_curica wrote:
mislim da postoji velika razlika izmedju situacije u kojoj te treba prevari sa nekim desetim likom od one u kojoj te treba prevari sa najboljim jaranom...Bil' pio sa najboljim jaranom da ti je smunto hanumu pod tvojim nosom? :oops:
Meni se to ne moze dogoditi 8-) :P
dacina_curica

Post by dacina_curica »

crnjak wrote:naravno da razlika postoji al piva je piva :D
al sestro opet se svodi na isto izdaja je izdaja samo u ovom slucaju gubis i nju i prijatelja
ma piva je piva, i prevara je prevara, ali Hebi ga meni opet ima veze s kim bi to uradio (mozda sam ja mimosvjet, ali hajd') :oops:
danas

Post by danas »

_BosanaC wrote:
dacina_curica wrote:
Meni se to ne moze dogoditi 8-) :P
milis, ona mrzi sve tvoje jarane :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:
crnjak

Post by crnjak »

dacina_curica wrote:
crnjak wrote:naravno da razlika postoji al piva je piva :D
ma piva je piva, i prevara je prevara, ali Hebi ga meni opet ima veze s kim bi to uradio (mozda sam ja mimosvjet, ali hajd') :oops:
ma nisi ti mimosvjet svijet je danas u qurcu tako da prijatelj djevojka vrijednost sve je uglavnom u govnima
al zato pivaaa
piva ostaje :D
ja_cura_

Post by ja_cura_ »

dacine curice, nisi ti mimosvijet, vec svaka cura koja ima iole malo mozga u glavi nece dirati u momka svoje jaranice, a kamo li u najbolje. ako dirne, nema vise prijateljstva ni za zivu glavu.
funaki

Post by funaki »

Nego, hoce li neko na pivu???
Post Reply