zena je djavo

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Sogan

#101 Re: zena je djavo

Post by Sogan »

pitt wrote:
danas wrote:
Sogan wrote:
Ovo nije sejtanlook... dapace, ovo je post-eksorcisticka autoterapija... nesto kao utjerivanje dobra i istjerivanje zla :D
jel' to insinuirate kolega :D da ga karabaja nije znao dobro utjerat :oops: :lol:
pa onda naiso neko ko uceruje dobro? i tako se sejtan u njoj stvori? zanimljiva teorija :D:D
zna i ovaj sogan nekad izvaliti nesto pametno :D:D
Nisam se odavno izlozio utjecaju Mortea :D intelekt mi se vraca nezaustavljivo :D
danas

Post by danas »

Vozdra_123 wrote:
danas wrote:
pitt wrote:eh ne do bog vas otrovnice na nesto privit.....cak ni na betosnki zid :D i njemu bi glave dosle kakve ste :D
meni je babadzim nekad znao reci -- kceri, zmija da te ujede otrovala bi se... :D :lol: :lol:

a nije tako... :roll: uopste :-?
ma nemoj

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
opet te prenosi :D reci cu te cafirki tvojoj :D :P
Vozdra_123

#103 Re: zena je djavo

Post by Vozdra_123 »

Sogan wrote:
karabaja-x wrote:....sve urade da te navuku, da pristanes da budes samo njen, da se odreknes svog principa, da prekines sve svoje veze sa drugim djevojkama, i onda fino kad im dosadis, ili kad tebi stvari krenu dole, eh onda te fino bace u kantu za smece i kazu "zelim biti slobodna." majku mu......nikad vise se meni to desiti nece...bio sam hladan, nije me interesovala ljubav, guzilo se, i onda sam upoznao nju...nije mi se toliko svidjala, al haj reko, da je opalim par puta, i tako dalje i tako dalje, i evo me sad ovakog kakav jesam zbog jedne glupe k....
Ovo samo osveta moze saprati! :oops:

Alternativa 1. Kad te opet krene ti je ponovo smotaj, budi najbolji, najpazljiviji, najsigurniji, najozbiljniji, najzabavniji na svijetu... uradi sve da te zaista zavoli i onda je nogiras :D

Alternativa 2. U slucaju da ne dobijes sansu i licno joj i personalno slomijes srce... ti sacekaj da ona udje u neku ozbiljnu vezu i kad trenutak bude povoljan plati neku call-girl sto izgleda k'o bomba da joj zavede frajera i naravno, potrudis se da ona to sazna :D

Alternativa 3. A mozda si ti tip koji bi se i zadovoljio jednostavnim busenjem guma na njenom autu :D

Sretno! :D
zaboravio si alternativu 4.

sve slikice/filmove sto ste pravili dok ste bili zajedno poljepi po komsiluku :D

nosa li ona frotirne carapice ? :D
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

Post by karabaja-x »

a nema smisla da pricam o detaljima...povuci potegni, puce zica, sta je tu je...nisam ni ja bio andjeo, ali jbg, ipak me je iznenadila...i ne kukam ja, dobio sam ono sto sam trazio....samo se cudim...pa covjece ja sam napravio preokret od 360 stepeni, nalazim se sada gdje je se ona nalazila kad je se zaljubila u mene...samo ja tada nisam bio dovoljno hladnokrvan...ma ovo mi vise postaje smijesno...ko je j..
pitt

Post by pitt »

eh nek smo ti pomogli :D:D:D
Sogan

Post by Sogan »

karabaja-x wrote:a nema smisla da pricam o detaljima...povuci potegni, puce zica, sta je tu je...nisam ni ja bio andjeo, ali jbg, ipak me je iznenadila...i ne kukam ja, dobio sam ono sto sam trazio....samo se cudim...pa covjece ja sam napravio preokret od 360 stepeni, nalazim se sada gdje je se ona nalazila kad je se zaljubila u mene...samo ja tada nisam bio dovoljno hladnokrvan...ma ovo mi vise postaje smijesno...ko je j..
Mozda je u tome problem... preokret od 360 stepeni te dovodi na polaznu tacku :D
Salko sto je u vodu skako

Post by Salko sto je u vodu skako »

karabaja-x wrote:a nema smisla da pricam o detaljima...povuci potegni, puce zica, sta je tu je...nisam ni ja bio andjeo, ali jbg, ipak me je iznenadila...i ne kukam ja, dobio sam ono sto sam trazio....samo se cudim...pa covjece ja sam napravio preokret od 360 stepeni, nalazim se sada gdje je se ona nalazila kad je se zaljubila u mene...samo ja tada nisam bio dovoljno hladnokrvan...ma ovo mi vise postaje smijesno...ko je j..
preokret je bio preveliki...tu je greska...vrijeme je da se mijenjas.. :P
DONY

Post by DONY »

Salko sto je u vodu skako wrote:
preokret je bio preveliki...tu je greska...vrijeme je da se mijenjas.. :P
sad je karabaja DONJI.... :-) ,karabaja,vadi se.... :lol:
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

Post by karabaja-x »

plivam u govnima....ja il sam gornji il sam donji...
Sogan

Post by Sogan »

pitt wrote:eh nek smo ti pomogli :D:D:D
a ni hvala ne dobismo, kamo li turu cuge :shock: :? :roll:

e moj Pitte, ne isplati se vise baviti humanitarnim radom :D :D :D
forUMASH

Post by forUMASH »

karabaja-x wrote:plivam u govnima....ja il sam gornji il sam donji...
.....a ti bi volio da si u sendvicu ili... :D :? :D
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Ti kazes bar da si dobio sve sto si trazio :razz:

A vidi nam kolege:

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=35279 :oops: :D
dacina_curica

Post by dacina_curica »

_BosanaC wrote:Ti kazes bar da si dobio sve sto si trazio :razz:

A vidi nam kolege:

:( hudnik, jadna majko svoja :lol: :lol: :lol:

dacina_curica wrote:
_BosanaC wrote:Ti kazes bar da si dobio sve sto si trazio :razz:

A vidi nam kolege:

:( hudnik, jadna majko svoja :lol: :lol: :lol:
sto je hudnik??? posavjetovo se sa pametnim svijetom i problem rijesen... :lol:
dacina_curica

Post by dacina_curica »

Salko sto je u vodu skako wrote:sto je hudnik??? posavjetovo se sa pametnim svijetom i problem rijesen... :lol:
jah, a ona opet ne da :oops: :lol: :lol:
Saraswati

Post by Saraswati »

pitt wrote:
Saraswati wrote:
Daphna wrote:I ja sam o svim muskarcima sudila na osnovu nekoliko kretena koje sam srela! I svi su bili kreteni! A onda sam shvatila da ne mogu svi biti isti... Mislim, da ne filozofiram ,sasvim je jasno sto zelim reci!
Koji silogizam :D :D
she-devil has spoken :D:D:D:D
ImageImageImage
pitt

Post by pitt »

Image

:D

dacina_curica wrote:
Salko sto je u vodu skako wrote:sto je hudnik??? posavjetovo se sa pametnim svijetom i problem rijesen... :lol:
jah, a ona opet ne da :oops: :lol: :lol:
ma pustila mi je nesto malo da pendrekuje... :lol:
van Basten

Post by van Basten »

Eh dragi moji... takva su vremena došla da nam valja četvere oči otvoriti i na prve znake mogućeg slamanja srca promptno reagovati i slomiti njeno. :D Ko to ne uspije... nek mu je sa srećom, kao što se vidi :D
karabaja-x

Post by karabaja-x »

dobro vi to, nasmijali ste me pravo :lol: ...HVALA....neko spomenu osvetu - ne bih joj nikad nesto lose mogao uciniti...dobra je ona, bila je iskrena prema meni...al bilo bi mi pravo zadovljstvo da razbijem nekog njezinog novog tipa ako ga ima, da vidi kako bosnjo marise kad mu pukne film....

@Lucy, dobra ova pjesma :lol:
amalka

Post by amalka »

pitt wrote:Image

:D
Pittova dream girl :D
DobroJutroKolumbo

Post by DobroJutroKolumbo »

...da citiram Rambo A. "kurac , picka , govno , sisa"... :lol: :lol: :lol: :D
rashid

Post by rashid »

karabaja-x wrote:dobro vi to, nasmijali ste me pravo :lol: ...HVALA....neko spomenu osvetu - ne bih joj nikad nesto lose mogao uciniti...dobra je ona, bila je iskrena prema meni...al bilo bi mi pravo zadovljstvo da razbijem nekog njezinog novog tipa ako ga ima, da vidi kako bosnjo marise kad mu pukne film....

@Lucy, dobra ova pjesma :lol:
A sta ti je skrivio njen novi tip? Razbi nju ... svi su ti krivi, samo ona ne? Jel'de?
zena21

Post by zena21 »

Mi zene nismo ni za sta krive :oops: 8-)

Mi smo andjelcici - angelsmily :lol: :lol: :lol: :lol:
najSrce

#125 Re: zena je djavo

Post by najSrce »

karabaja-x wrote:...., al haj reko, da je opalim par puta, i tako dalje i tako dalje, i evo me sad ovakog kakav jesam zbog jedne glupe k.

i kazes bila je dobra, iskrena... ja zaista ne vidim sta je ona ovdje kriva , valjda ti nisi bio iskren, pa si tu gdje jesi... :roll:
Post Reply