zena je djavo
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- dacina_curica
_BosanaC kakvo je ovo ljubljenje po forumu.....nemoj hanumu da ti zovem pa da sutra prepricavamo tvoju tuznu sudbinu
......
a sad na temu (ili na obrnutu) MUSKARCI SU KRIVI ZA SVE
Jednu od mojih najboljih jaranica nekih par godina proganjao tip, fol ludo se zaljubio u nju, ne moze bez nje, bla, bla.....Curi nije bilo do njega, nije joj se nesto svidjao, ali eto svi smo (ukljucujem i sebe u taj copor
) joj govorili kao "momak je fin, pravo te gotivi, jos je o sebi, pri sebi, na svom mjestu, tam'-vam'", i hajd' smuvaju se oni, dosele se zajedno nazad u Bosnu (prije su bili u Svabiji), ja bila kod njih u posjeti ma sve super...k'o podmazano.....Jaranica se zaljubila pravo, planiraju se uzeti (bar ona to misli) a on iza ledja muva njenu "najbolju" jaranicu (koju je upoznala nakon selidbe) i na kraju ozeni tu malu profuknjacu (koja je totalna sponzorusa a on "fini" tatin sincic) a i ne prekine sa mojom jaranicom.....samo se pojavi i kaze joj da se ozenio......
.......Djevojka je pala u zescu depresiju (jer je zaista bio grom iz vedrog neba......njegova sluzbena putovanja ispadose ne bas tako sluzbena
) jedva se izvukla .......Sreca njegova pa niko od njene raje ne zivi blizu njih inace ja bih ga prva oderala k'o vola
.......
Znaci MEN SUCK (nismo ni mi andjeli, ali vi ste malo gori
)
a sad na temu (ili na obrnutu) MUSKARCI SU KRIVI ZA SVE
Jednu od mojih najboljih jaranica nekih par godina proganjao tip, fol ludo se zaljubio u nju, ne moze bez nje, bla, bla.....Curi nije bilo do njega, nije joj se nesto svidjao, ali eto svi smo (ukljucujem i sebe u taj copor
Znaci MEN SUCK (nismo ni mi andjeli, ali vi ste malo gori
- dacina_curica
ma to svakako........licno bih prebila i ovu njenu "najbolju" jaranicu samo da mi je pri ruci
.......ali neka.....KARMA IS A BITCH....
-
amrino
Nekada davno, iza sedam gora, iza sedam mora...
Lik pripremao jaranu momacko vece...za tu priliku "naruci" dvije ku...prostitutke...Zacuje se zvono na vratima- lik otvori vrata i ugleda dvije ku... od kojih je jedna- cura njegovog jarana!!!
inace fino celjade, studentica, folovi golovi...
ali ova pojava- mislim da zahtjeva drugu temu...odoh trcat da je otvorim...
Lik pripremao jaranu momacko vece...za tu priliku "naruci" dvije ku...prostitutke...Zacuje se zvono na vratima- lik otvori vrata i ugleda dvije ku... od kojih je jedna- cura njegovog jarana!!!
-
crnjak
jednom davno zivio jedan mladic,zaljubio se te je pitao djevojkuamrino wrote:Nekada davno, iza sedam gora, iza sedam mora...
Lik pripremao jaranu momacko vece...za tu priliku "naruci" dvije ku...prostitutke...Zacuje se zvono na vratima- lik otvori vrata i ugleda dvije ku... od kojih je jedna- cura njegovog jarana!!!inace fino celjade, studentica, folovi golovi...
''hoces li se udati za mene''
djevojka je odgovorila:''ne''
i tako je mladic zivio sretno do kraja zivota,isao u lov,isao u ribolov,igrao golf,gledao fudbal i pio pivu kad god je pozelio...
-
amrino
crnjak wrote:jednom davno zivio jedan mladic,zaljubio se te je pitao djevojkuamrino wrote:Nekada davno, iza sedam gora, iza sedam mora...
Lik pripremao jaranu momacko vece...za tu priliku "naruci" dvije ku...prostitutke...Zacuje se zvono na vratima- lik otvori vrata i ugleda dvije ku... od kojih je jedna- cura njegovog jarana!!!inace fino celjade, studentica, folovi golovi...
''hoces li se udati za mene''
djevojka je odgovorila:''ne''
i tako je mladic zivio sretno do kraja zivota,isao u lov,isao u ribolov,igrao golf,gledao fudbal i pio pivu kad god je pozelio...
-
amrino
Da meni jaranica u momka dirne- polupala bih joj zube i osisala je na celavo- pa bila kriva ili ne..._BosanaC wrote:Ja jos ne skontah zasto je ta jaranica kriva?dacina_curica wrote:ma to svakako........licno bih prebila i ovu njenu "najbolju" jaranicu samo da mi je pri ruci.......ali neka.....KARMA IS A BITCH....
-
_BosanaC
Ne znam, ali meni je nebulozno da mene cura prevari a da ja krivim toga s kim me prevarila. Ako je ona kuja kuja je, ha ja. A s tim likom bih mogao samo sjesti i pivo popiti i pitati ga odakle mu muda da misli ako je to uradila jednom da nece opet...amrino wrote:Da meni jaranica u momka dirne- polupala bih joj zube i osisala je na celavo- pa bila kriva ili ne..._BosanaC wrote:Ja jos ne skontah zasto je ta jaranica kriva?dacina_curica wrote:ma to svakako........licno bih prebila i ovu njenu "najbolju" jaranicu samo da mi je pri ruci.......ali neka.....KARMA IS A BITCH....
-
crnjak
Ne znam, ali meni je nebulozno da mene cura prevari a da ja krivim toga s kim me prevarila. Ako je ona kuja kuja je, ha ja. A s tim likom bih mogao samo sjesti i pivo popiti i pitati ga odakle mu muda da misli ako je to uradila jednom da nece opet..._BosanaC wrote:amrino wrote:Da meni jaranica u momka dirne- polupala bih joj zube i osisala je na celavo- pa bila kriva ili ne..._BosanaC wrote: Ja jos ne skontah zasto je ta jaranica kriva?
ma jos bi mu i pivu platio samo da je vodi ,stari jel jednom zavrnula treba je baciti u potok
- dacina_curica
cuuuuj njega, sto je jaranica kriva?_BosanaC wrote:Ja jos ne skontah zasto je ta jaranica kriva?dacina_curica wrote:ma to svakako........licno bih prebila i ovu njenu "najbolju" jaranicu samo da mi je pri ruci.......ali neka.....KARMA IS A BITCH....
da potpisem amrino, da meni to neka jaranica uradi ne bi je bilo......lijepo se zna u sta se smije a u sta se ne smije dirati......momci (cak i bivsi) tvojih dobrih jaranica su totalno "off-limits"......znaci, ne pipaj ni mashicama....
kazem ti, meni je doslo da se pokupim preko ovog hebenog okeana i dodjem malo do BiH samo da joj glavu razbijem......i njemu i njoj......
-
_BosanaC
Al' hajd' ti to nasim hanumicama objasnicrnjak wrote:ma jos bi mu i pivu platio samo da je vodi ,stari jel jednom zavrnula treba je baciti u potok_BosanaC wrote:Ne znam, ali meni je nebulozno da mene cura prevari a da ja krivim toga s kim me prevarila. Ako je ona kuja kuja je, ha ja. A s tim likom bih mogao samo sjesti i pivo popiti i pitati ga odakle mu muda da misli ako je to uradila jednom da nece opet...amrino wrote: Da meni jaranica u momka dirne- polupala bih joj zube i osisala je na celavo- pa bila kriva ili ne...
Last edited by _BosanaC on 05/04/2007 13:59, edited 1 time in total.
- dacina_curica
mislim da postoji velika razlika izmedju situacije u kojoj te treba prevari sa nekim desetim likom od one u kojoj te treba prevari sa najboljim jaranom...Bil' pio sa najboljim jaranom da ti je smunto hanumu pod tvojim nosom?_BosanaC wrote: Ne znam, ali meni je nebulozno da mene cura prevari a da ja krivim toga s kim me prevarila. Ako je ona kuja kuja je, ha ja. A s tim likom bih mogao samo sjesti i pivo popiti i pitati ga odakle mu muda da misli ako je to uradila jednom da nece opet...
-
crnjak
mislim da postoji velika razlika izmedju situacije u kojoj te treba prevari sa nekim desetim likom od one u kojoj te treba prevari sa najboljim jaranom...Bil' pio sa najboljim jaranom da ti je smunto hanumu pod tvojim nosom?dacina_curica wrote:_BosanaC wrote: Ne znam, ali meni je nebulozno da mene cura prevari a da ja krivim toga s kim me prevarila. Ako je ona kuja kuja je, ha ja. A s tim likom bih mogao samo sjesti i pivo popiti i pitati ga odakle mu muda da misli ako je to uradila jednom da nece opet...
naravno da razlika postoji al piva je piva
al sestro opet se svodi na isto izdaja je izdaja samo u ovom slucaju gubis i nju i prijatelja
-
_BosanaC
Meni se to ne moze dogoditidacina_curica wrote:mislim da postoji velika razlika izmedju situacije u kojoj te treba prevari sa nekim desetim likom od one u kojoj te treba prevari sa najboljim jaranom...Bil' pio sa najboljim jaranom da ti je smunto hanumu pod tvojim nosom?_BosanaC wrote: Ne znam, ali meni je nebulozno da mene cura prevari a da ja krivim toga s kim me prevarila. Ako je ona kuja kuja je, ha ja. A s tim likom bih mogao samo sjesti i pivo popiti i pitati ga odakle mu muda da misli ako je to uradila jednom da nece opet...
- dacina_curica
ma piva je piva, i prevara je prevara, ali Hebi ga meni opet ima veze s kim bi to uradio (mozda sam ja mimosvjet, ali hajd')crnjak wrote:naravno da razlika postoji al piva je piva![]()
al sestro opet se svodi na isto izdaja je izdaja samo u ovom slucaju gubis i nju i prijatelja
- danas
milis, ona mrzi sve tvoje jarane_BosanaC wrote:Meni se to ne moze dogoditidacina_curica wrote:mislim da postoji velika razlika izmedju situacije u kojoj te treba prevari sa nekim desetim likom od one u kojoj te treba prevari sa najboljim jaranom...Bil' pio sa najboljim jaranom da ti je smunto hanumu pod tvojim nosom?_BosanaC wrote: Ne znam, ali meni je nebulozno da mene cura prevari a da ja krivim toga s kim me prevarila. Ako je ona kuja kuja je, ha ja. A s tim likom bih mogao samo sjesti i pivo popiti i pitati ga odakle mu muda da misli ako je to uradila jednom da nece opet...![]()
-
crnjak
ma nisi ti mimosvjet svijet je danas u qurcu tako da prijatelj djevojka vrijednost sve je uglavnom u govnimadacina_curica wrote:ma piva je piva, i prevara je prevara, ali Hebi ga meni opet ima veze s kim bi to uradio (mozda sam ja mimosvjet, ali hajd')crnjak wrote:naravno da razlika postoji al piva je piva![]()
al zato pivaaa
piva ostaje