Nisam se odavno izlozio utjecaju Morteapitt wrote:pa onda naiso neko ko uceruje dobro? i tako se sejtan u njoj stvori? zanimljiva teorijadanas wrote:jel' to insinuirate kolegaSogan wrote:
Ovo nije sejtanlook... dapace, ovo je post-eksorcisticka autoterapija... nesto kao utjerivanje dobra i istjerivanje zlada ga karabaja nije znao dobro utjerat
![]()
:D
zna i ovaj sogan nekad izvaliti nesto pametno:D
zena je djavo
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Sogan
#101 Re: zena je djavo
- danas
opet te prenosiVozdra_123 wrote:ma nemojdanas wrote:meni je babadzim nekad znao reci -- kceri, zmija da te ujede otrovala bi se...pitt wrote:eh ne do bog vas otrovnice na nesto privit.....cak ni na betosnki zidi njemu bi glave dosle kakve ste
![]()
![]()
![]()
a nije tako...uopste
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Vozdra_123
#103 Re: zena je djavo
zaboravio si alternativu 4.Sogan wrote:Ovo samo osveta moze saprati!karabaja-x wrote:....sve urade da te navuku, da pristanes da budes samo njen, da se odreknes svog principa, da prekines sve svoje veze sa drugim djevojkama, i onda fino kad im dosadis, ili kad tebi stvari krenu dole, eh onda te fino bace u kantu za smece i kazu "zelim biti slobodna." majku mu......nikad vise se meni to desiti nece...bio sam hladan, nije me interesovala ljubav, guzilo se, i onda sam upoznao nju...nije mi se toliko svidjala, al haj reko, da je opalim par puta, i tako dalje i tako dalje, i evo me sad ovakog kakav jesam zbog jedne glupe k....![]()
Alternativa 1. Kad te opet krene ti je ponovo smotaj, budi najbolji, najpazljiviji, najsigurniji, najozbiljniji, najzabavniji na svijetu... uradi sve da te zaista zavoli i onda je nogiras![]()
Alternativa 2. U slucaju da ne dobijes sansu i licno joj i personalno slomijes srce... ti sacekaj da ona udje u neku ozbiljnu vezu i kad trenutak bude povoljan plati neku call-girl sto izgleda k'o bomba da joj zavede frajera i naravno, potrudis se da ona to sazna
Alternativa 3. A mozda si ti tip koji bi se i zadovoljio jednostavnim busenjem guma na njenom autu![]()
Sretno!
sve slikice/filmove sto ste pravili dok ste bili zajedno poljepi po komsiluku
nosa li ona frotirne carapice ?
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
a nema smisla da pricam o detaljima...povuci potegni, puce zica, sta je tu je...nisam ni ja bio andjeo, ali jbg, ipak me je iznenadila...i ne kukam ja, dobio sam ono sto sam trazio....samo se cudim...pa covjece ja sam napravio preokret od 360 stepeni, nalazim se sada gdje je se ona nalazila kad je se zaljubila u mene...samo ja tada nisam bio dovoljno hladnokrvan...ma ovo mi vise postaje smijesno...ko je j..
-
Sogan
Mozda je u tome problem... preokret od 360 stepeni te dovodi na polaznu tackukarabaja-x wrote:a nema smisla da pricam o detaljima...povuci potegni, puce zica, sta je tu je...nisam ni ja bio andjeo, ali jbg, ipak me je iznenadila...i ne kukam ja, dobio sam ono sto sam trazio....samo se cudim...pa covjece ja sam napravio preokret od 360 stepeni, nalazim se sada gdje je se ona nalazila kad je se zaljubila u mene...samo ja tada nisam bio dovoljno hladnokrvan...ma ovo mi vise postaje smijesno...ko je j..
- Salko sto je u vodu skako
preokret je bio preveliki...tu je greska...vrijeme je da se mijenjas..karabaja-x wrote:a nema smisla da pricam o detaljima...povuci potegni, puce zica, sta je tu je...nisam ni ja bio andjeo, ali jbg, ipak me je iznenadila...i ne kukam ja, dobio sam ono sto sam trazio....samo se cudim...pa covjece ja sam napravio preokret od 360 stepeni, nalazim se sada gdje je se ona nalazila kad je se zaljubila u mene...samo ja tada nisam bio dovoljno hladnokrvan...ma ovo mi vise postaje smijesno...ko je j..
-
DONY
sad je karabaja DONJI....Salko sto je u vodu skako wrote:preokret je bio preveliki...tu je greska...vrijeme je da se mijenjas..karabaja-x wrote:a nema smisla da pricam o detaljima...povuci potegni, puce zica, sta je tu je...nisam ni ja bio andjeo, ali jbg, ipak me je iznenadila...i ne kukam ja, dobio sam ono sto sam trazio....samo se cudim...pa covjece ja sam napravio preokret od 360 stepeni, nalazim se sada gdje je se ona nalazila kad je se zaljubila u mene...samo ja tada nisam bio dovoljno hladnokrvan...ma ovo mi vise postaje smijesno...ko je j..
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
plivam u govnima....ja il sam gornji il sam donji...
-
_BosanaC
Ti kazes bar da si dobio sve sto si trazio
A vidi nam kolege:
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=35279

A vidi nam kolege:
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=35279
- dacina_curica
_BosanaC wrote:Ti kazes bar da si dobio sve sto si trazio![]()
A vidi nam kolege:
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=35279![]()
sto je hudnik??? posavjetovo se sa pametnim svijetom i problem rijesen...dacina_curica wrote:_BosanaC wrote:Ti kazes bar da si dobio sve sto si trazio![]()
A vidi nam kolege:
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=35279![]()
hudnik, jadna majko svoja
![]()
![]()
- dacina_curica
jah, a ona opet ne daSalko sto je u vodu skako wrote:sto je hudnik??? posavjetovo se sa pametnim svijetom i problem rijesen...
-
Saraswati
pitt wrote:she-devil has spokenSaraswati wrote:Koji silogizamDaphna wrote:I ja sam o svim muskarcima sudila na osnovu nekoliko kretena koje sam srela! I svi su bili kreteni! A onda sam shvatila da ne mogu svi biti isti... Mislim, da ne filozofiram ,sasvim je jasno sto zelim reci!![]()
:D:D:D

ma pustila mi je nesto malo da pendrekuje...dacina_curica wrote:jah, a ona opet ne daSalko sto je u vodu skako wrote:sto je hudnik??? posavjetovo se sa pametnim svijetom i problem rijesen...![]()
![]()
- van Basten
Eh dragi moji... takva su vremena došla da nam valja četvere oči otvoriti i na prve znake mogućeg slamanja srca promptno reagovati i slomiti njeno.
Ko to ne uspije... nek mu je sa srećom, kao što se vidi 
- karabaja-x
dobro vi to, nasmijali ste me pravo
...HVALA....neko spomenu osvetu - ne bih joj nikad nesto lose mogao uciniti...dobra je ona, bila je iskrena prema meni...al bilo bi mi pravo zadovljstvo da razbijem nekog njezinog novog tipa ako ga ima, da vidi kako bosnjo marise kad mu pukne film....
@Lucy, dobra ova pjesma
@Lucy, dobra ova pjesma
- DobroJutroKolumbo
...da citiram Rambo A. "kurac , picka , govno , sisa"...

-
rashid
A sta ti je skrivio njen novi tip? Razbi nju ... svi su ti krivi, samo ona ne? Jel'de?karabaja-x wrote:dobro vi to, nasmijali ste me pravo...HVALA....neko spomenu osvetu - ne bih joj nikad nesto lose mogao uciniti...dobra je ona, bila je iskrena prema meni...al bilo bi mi pravo zadovljstvo da razbijem nekog njezinog novog tipa ako ga ima, da vidi kako bosnjo marise kad mu pukne film....
@Lucy, dobra ova pjesma
-
najSrce
#125 Re: zena je djavo
karabaja-x wrote:...., al haj reko, da je opalim par puta, i tako dalje i tako dalje, i evo me sad ovakog kakav jesam zbog jedne glupe k.
i kazes bila je dobra, iskrena... ja zaista ne vidim sta je ona ovdje kriva , valjda ti nisi bio iskren, pa si tu gdje jesi...