Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
madner wrote:Ohvo je rat drugim sredstvima, nije slucajno prvi zemljotres dosao iz pravca RS-a.
Trebali bi mirno i demokratski izvaditi oruzje i obracunati se dusmanima!
Haha što me nasmija
U gradu Sarajevu kruže priče da će se desiti novi zemljotres u 15 ili u 16 ili u 21 sat, itd. Zvanično tvrdim da niko ne može da predvidi tačno vrijeme i mjesto slijedećeg zemljotresa pa tako niti iz ovog Zavoda nije mogla biti poslana takva informacija na radio ili TV. Sarajevo, 31 Mart 2009 Načelnik Centra za seizmologiju: Ivan Brlek
Zar niste gledali national geographic ?
Ja sam izvadio kalas, pa ti gledaj pokvareni petokolonasu.
Rekao je i Alija da rata nece biti
U saobraćaj pušteni tramvaji iz Amsterdama
Preduzeće GRAS danas je pustilo u promet šest od ukupno 16 tramvaja koje su ovoj kompaniji i građanima Sarajeva donirali grad Amsterdam i Gradsko saobraćajno preduzeće GVB iz Amsterdama.
Most users ever online was 637 on 31. Mar. 2009. 15:34
ali moremo mi i bolje. hajmo 700 nije daleko niti nedostizno.
hahah eto jel ti sad dusa na mjestu
Na RSG-u opet kazu da ne panicimo, da je u gradu frka nastala, dosta dezinformacija, ljudi stalno zovu seizmoloski savez.
Bem ti ovaj narod suplje namjerno bacaju.
a oni bacili bombu o ponovnom zemljotresu
koja ironija
jel se ovo snima novi monti pajton
ovo telekom malo poguro, preduga pauza između 8. marta i uskrsa...
Haj sto ljudi panice, ali sto ne znaju da su u UNITIC-u najsigurniji... pa prvo se ruse one nize a sire zgrade, ove visoke sa konstrukcijom "riblja kost", one uglavnom ostanu na svom mjestu, neostecene.
in33sa wrote:Haj sto ljudi panice, ali sto ne znaju da su u UNITIC-u najsigurniji... pa prvo se ruse one nize a sire zgrade, ove visoke sa konstrukcijom "riblja kost", one uglavnom ostanu na svom mjestu, neostecene.