zemlja nelogicnosti

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

mr.vujo

#51 Re: zemlja nelogicnosti

Post by mr.vujo »

nelogično je da je 2000 najniža penzija bila oko 175 KM a najviša oko 650 KM
a 2007 najniža oko 240 KM a najviša oko 1300 KM

nema šta - proporcionalno raste, kako i nebi kad imamo sto vlada i kantona i ministara i pomočnika i zamjenika i komisija

ti biraš care, izaberi dobro, ti biraš care, izabro si govno
sabinaM

#52 Re: zemlja nelogicnosti

Post by sabinaM »

Ajde kada pricama o zemljama nelogicnosti...vjerujem da u njih podrazumjevamo sve zemlje ex Yu ili Balkana pa tako ubrajam i Hrvatsku...svi smo mi tu negdje, i nas mentalitet je slican...u se, na se i poda se...samo za svoju g00zicu...to je shema nasih politicara
Pa mi je jedna od nelogicnosti sto politicari em sto imaju velike place, em sto imaju sve terenske dodatke, vlastite vozace, mogucnost uplate stanarine ako zive u mjestu razlicitom od svog i slicnih benificija ...da ne govorim o toplom obroku kao u najluksuznijem hotelu za nekih cca 20,00 kn imaju i regrese i bozicnice i kojesta.............a s druge strane, obicna raja minimalac, ako se plate doprinosi dobro, ako ne opet dobro, regres za godisnji odmor po volji poslodavca i sl.

Zakonodavstvo nam je u q*** mozes koknut zenu dobit ces par godina zatvora

Uh bolje da ne pricam....povraca mi se
Sarafcina

#53 Re: zemlja nelogicnosti

Post by Sarafcina »

mr.vujo wrote:nelogično je da je 2000 najniža penzija bila oko 175 KM a najviša oko 650 KM
a 2007 najniža oko 240 KM a najviša oko 1300 KM

nema šta - proporcionalno raste, kako i nebi kad imamo sto vlada i kantona i ministara i pomočnika i zamjenika i komisija

ti biraš care, izaberi dobro, ti biraš care, izabro si govno

pogledaj imena onih koji su penzionisani 2001 ... pa ces vidjeti i da je itekako logicno ;)
upravnik

#54 Re: zemlja nelogicnosti

Post by upravnik »

Iz bogate riznice bosanskih nelogičnosti:
http://ontheroad.blogger.ba/arhiva/2008/06/25/1636420
Post Reply