Zeljo Vs. Saraj'vo (1/4)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
PITARKA_SA
sta ce vam ova tema
nisu mi zanimljivi vise..prerasli smo ih
oni su ostali mala raja
idemo dalje,normalno
prognozu rezultata,ne bih da lupetam,pa da budem kao neki ovdje,ocajni prognozeri
prepoznace se oni
ali u svakom slucaju gazimo sve pred sobom 
idemo dalje,normalno
-
PITARKA_SA
"..pobjede nakon osam godina.."???????
a pominje neke djetinjarije,djecije price..a ovakve stvari pishe

a posto vidim,volite da brojite godine,onda se mozemo i tako igrati
tri godine nas niste dobili...
..idemo dalje....

a pominje neke djetinjarije,djecije price..a ovakve stvari pishe
a posto vidim,volite da brojite godine,onda se mozemo i tako igrati
tri godine nas niste dobili...
-
PITARKA_SA
jes vala i ja ko ladabupitt wrote:mala, ne nasjedaj na provokacije:D Pusti nek se nadaju ostanku
- chuchumbamayumbe
Zeljo ce dobiti cestitke objektivne sarajevske publike! 
-
pudlica
zadnjih 8 godina:2 pobijede zelje,2 pobijede sarajeva i 4 nerijesena.manijaci pogledajte statistiku pa onda nesto recite.samo niko negleda rezultate od 58 godine.samo se gledaju zadnje 2 godine rezultati.nemojte reci sarajevo nas nije moglo pobijediti 6 godina.obrukacete se.i jos nesto gledao sam snikam kada jedan pitar prebijo 2 manijaka.manijaca tisina
- Chopper_Horrace
Ne znam za tebe ja gledam rezultate od 1921 godine...Ah, moja greska vi ste nastali 24 godine poslijepudlica wrote:z...samo niko negleda rezultate od 58 godine...
-
Celicna_saka
Ja, i?Chopper_Horrace wrote:Ne znam za tebe ja gledam rezultate od 1921 godine...Ah, moja greska vi ste nastali 24 godine poslijepudlica wrote:z...samo niko negleda rezultate od 58 godine......do mene
-
PITARKA_SA
i...nista,to je sve sto ima da kazeCelicna_saka wrote:Ja, i?Chopper_Horrace wrote:Ne znam za tebe ja gledam rezultate od 1921 godine...Ah, moja greska vi ste nastali 24 godine poslijepudlica wrote:z...samo niko negleda rezultate od 58 godine......do mene
- BSn
FCS je prosle godine u Kupu pokazalo da se jednostavno izgubi protiv velikih klubova. 
U Ligi nekako i guraju. Plati se sudiji, igra se praljavo etc.
Ali, igrat tri utakmice u jednoj polusezoni protiv evropskog kluba i uz to pod pritiskom koji izaziva kup takmicenje, jednostavno, komsije sa brda ne mogu podnjeti.
To smo mogli primjetiti i u proslom Kup-susretu ova dva tima, kada su mali Pitari podlegli pritisku i poceli udarati neduznog sudiju (valjda to tako ide na "njihovom" stadionu, na vec pomenutom brdu).
U Ligi nekako i guraju. Plati se sudiji, igra se praljavo etc.
Ali, igrat tri utakmice u jednoj polusezoni protiv evropskog kluba i uz to pod pritiskom koji izaziva kup takmicenje, jednostavno, komsije sa brda ne mogu podnjeti.
To smo mogli primjetiti i u proslom Kup-susretu ova dva tima, kada su mali Pitari podlegli pritisku i poceli udarati neduznog sudiju (valjda to tako ide na "njihovom" stadionu, na vec pomenutom brdu).
-
Pretposljednji Mohikanac
ja se divim ovim strumfovima
a sta ce, moraju
- BSn
Ono bi Manijacka teza, a evo je i pitarska antiteza!
PITARSKA ANTITEZA:
U dosadasnjem dijelu prvenstva, ali i u proslogodisnjem prvenstvu, jasno se moglo uociti ko je trenutno jaca, bolja i nadasve spremnija ekipa.
Dok su na jedonj strani momci sa Golubarnika i prosle godine muku mucili da opstanu i ostanu u drustvu najboljih, Sarajevo je vidjelo Evropu. Uredu, ispalo od Rapida, ali Seljo nije vidio ni to. Sad, mogu se Strumfovi furat kako su igrali s Newcastleom (ili kako se vec pise), ali u historiji se ne zivi.
Dok i ove sezone FCS pravi pozitivan bilans poena i pici na prvom mjestu, sa cetiri poena viska nasparam drugoplasiranog, Seljo se nije odljepio od predzadnje pozicije ima vremena!
Dok su na jedonj strani momci sa Golubarnika i prosle godine muku mucili da opstanu i ostanu u drustvu najboljih, Sarajevo je vidjelo Evropu. Uredu, ispalo od Rapida, ali Seljo nije vidio ni to. Sad, mogu se Strumfovi furat kako su igrali s Newcastleom (ili kako se vec pise), ali u historiji se ne zivi.
Dok i ove sezone FCS pravi pozitivan bilans poena i pici na prvom mjestu, sa cetiri poena viska nasparam drugoplasiranog, Seljo se nije odljepio od predzadnje pozicije ima vremena!
i opet ispasti budala
Jedino mi ide na rucak
-
Celicna_saka
Cijela evropa je drhtala od vas buaahahhaha.
-
pudlica
stochar wrote:Vidi, mozhete srati o trenutnom stanju, likovati nad krizom u FK Zeljeznichar, ali o Evropi nam ne mozehet ni prismrditi! Kad dodjete u polufinale Kupa UEFA i kad dodjete do najboljeg poslijeratnog uspjeha bh. klubskog sporta i plasirate se u trece pretkolo Lige prvaka i protrckarate po nekom engleskom travnjaku (eeeeeee, Lige prvaka!) onda cete nam moci pominjati Evropu. Sretno!
al se nasmija
manijaci brukate se.bilo pa proslo svi gledaju naprijed a ne od prije 5 godina.sad dodje abramovic i vi cete njemu pricati kako ste igrali protiv newcastla i 6 godina sarajevo vas nije moglo pobijediti.pa covjek bi se nasmijao i otisao odma
-
Celicna_saka
Ali_G wrote:E moj ti, kad je Sarajevo trckaralo po Old Trafordu vama su njive bivse nam drzave bile pojam. Ajd sad na trcanje.
Ali oni imaju svoj voooooz