željo prvak,sarajevu kup!!

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ero_sa_onog_svijeta

#1 željo prvak,sarajevu kup!!

Post by ero_sa_onog_svijeta »

ovo je ljudi ozbiljno!!
sve će vam biti jasno!

http://www.zrinjski.info/index/modules. ... le&sid=185
ero_sa_onog_svijeta

da je ovo i mrvice pravna država oba kluba bi bila drastično kažnjena! drastično!
očekujemo reakcijo NSBiH!
nama ovakva titula ne treba!
ArtefakT

Post by ArtefakT »

ma sta se cudite svi... ovo je nesta sasvim za ocekivati.

al skonto sam da nevalja naslov teme...
zrjinski sampion ,sirokom kup...

nema druge, ujke ce opet pobjediti
Skoro

Post by Skoro »

Shvatam tvoje razocarenje u potpunosti, medjutim, od naslova teme odavno veću glupost nisam cuo!
Sta Sarajevo ili Zeljo mogu imati sa tim sto je Uprava Zrinjskog zbog 'viših ciljeva' dala Širokom šansu da izađe u Evropu?
Ista ta Uprava dala je i Žepcu bodove - zbog 'viših ciljeva'!
'Viši ciljevi' radili su i prošle godine kada ste kupili opstanak u ligi a Širokom pomogli da dođe do titule! Nama, FK Sarajevu, je ta vaša Uprava (zbog 'viših ciljeva' svakako) ukrala bodove prosle sezone tu u Mostaru, vama pred nosom, i tada ste niste oglasili da vam je krivo!
Ako ste zaista iskreni navijači (i pod uvjetom da zaista navijate za Zrinjski a ne za Hajduk ili Dinamo; i ne po političkoj obavezi već srcem) onda ćete podržati inicijative za tjeranjem mafijaša iz NS BiH pod čijim se budnim okom i patronatom sve ovo odvija!!!!!!
Da te čujem!
ero_sa_onog_svijeta

dobro zboriš :D :D :D
ja bih osobno volio da sarajevo osvoji kup a željo prvenstvo , iako je Zrinjski ove sezone zaslužio i kup i prvenstvo. ne zato što se "šteli" zrinjskom, već zato što zrinjski ima daleko najbolju ekipu.
Naša uprava je napravila nešto ne oprostivo, a što se tiče NSBiH,da ti budem iskren, vama sve najbolje u borbi protiv saveza.
Skoro

Post by Skoro »

Imalo je Saraejvo prosle godine daleko najbolju ekipu pa nije vidjelo ni jedne titule i nije izaslo u Evropu! Stvar je sto nasi navijaci ne razmisljaju o tome da se stelama, bez obzira sto one daju rezultate, samo slabi kvalitet fudbala! Zamisli situaciju: Zrinjski prvi, recimo Rajovic najbolji strijelac lige! I kao takav normalo trazi angazman u inostranstvu - mislis li da ce ga uspjet naci - realno trebalo bi! Ali sta se kod nas dogadja: godinama se nasi najbolji igrace ne uspijevaju kavlitetno prodati i uglavnom se nakon 1, 2 ili 3 godine vrate u te iste ekipe iz kojih su sa pedigreom otisli? Zasto? Zato sto se na neprirodan nacin stvari odvijaju... da ne duljim ..
U borbu protiv saveza trebaju se ukljuciti svi
ero_sa_onog_svijeta

nebi se složio stobom, mislim da je prošle godine najbolji tim imao široki.
HZSA

Post by HZSA »

Ma daaj...kakav siroki... :lol:
Al sad salu na stranu, imali smo najjaci tim, ali uprava je bila krizna (sada je obrnuto, ali polako ide na bolje)
papak_eliminator

Post by papak_eliminator »

zoom66 wrote:forza velez oeoeoe...:-)...uj...:D...fulih temu... :D :D :D
ti si meni kralj :lol:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

papak_eliminator wrote:
meni je on ban 8) :D 8-)
papak_eliminator

Post by papak_eliminator »

komi wrote:
papak_eliminator wrote:
meni je on ban 8) :D 8-)
i ti si legenda :D
HZSA

Post by HZSA »

A i ti si za ban 8-) :D
Skoro

Post by Skoro »

Jao likova... :-)
Hocel se ovdje iko rapravljat? Sve nekakvi narcisi :)
ja sam

Post by ja sam »

kakve veze ima sarajevo sa tim steljenjem vaseg kluba?????sto ste vi "pustili"siroki vjerovatno jaranski odnosi da ujke idu i u europu i da jedni uzmu kup a jedni prvenstvo!sto se tice prvenstva zrinjski ga uzima tu nema price,ruku na srce ima jaku ekipu,ko ce vam biti konkurent??zeljo???? :lol: :lol: zeljo je sad drugi zahvaljujuci prvom djelu prvenstva a ovo sto pokazuju sada je dno dna ,to opet kazem!!a za kup ste se malo za*ebali nama je svejedno zrinjski,siroki,,,sarajevo uzima kup jer imamo dobre igrace i efikasne!!toliko sto se tice kupa i prvenstva a naravno i ja se pridruzujem tome .....FORZA VELEZZZZZZZ!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply